pārogres veikals

Vai taisnība , ka Pārogres veikalam mainījies īpašnieks ? Kurš tas ir un , kas tur notiks tālāk?

LL , 2015-11-12 20:36:58

"Vita Mārkets" tagad ir daudzo Elvi veikalu noteicējs un kas notiks tālāk ne viņi,ne mēs zinām,..cilvēks domā, Dievs dara !!

.. , 2015-11-12 22:07:26

"Mārītei"? Nu nezinu, var jau būt...

? , 2015-11-12 23:58:50

Elvi veikals nav jaulabākais apkalpošanas ziņā jo tās darbinieces ir tik slinkas ka šausmas ,vienmēr jāgaida kad parādīsies aiz letes un apkalpos pircēju

Tā ir , 2015-11-13 05:44:04

Sveiki liecība par aizdevumu neticams, bet patiess. Es apmeklēju vietni paziņojumu par nopietnu finansējuma struktūra visā pasaulē un ir pazīstams liels cilvēks, kurš palīdz cilvēkiem, padarot aizdevumu un tas deva man man ir jāatmaksā 10 gados ar ļoti zemu procentu no viņa puses jeb 3 % no mana kredīta ilgumu transportlīdzekļa iegādei 15 000 eiro aizdevumu un tur nākamajā dienā no rīta saņemto naudu bez protokola. Vajadzību pēc personas kredītu, jūsu banka atsakās piešķirt jums aizdevumu, jums vasaras CDI un citu kontaktu viņu un jūs būsiet apmierināti, bet uzmanību, lai jums, kas nevar atmaksāt kredītus. Šeit ir viņa e-pasts: eurocredit.infos@gmail.comPs: beidzot pieņēma ziņojumu palīdzēt tiem, kas ir nepieciešams...

Eurocredit , 2015-11-13 09:05:14

Vai tad Pārogres Elvi arī Siguldieši pārņēma?

Lunis , 2015-11-13 12:18:37

Īpašnieks... vai īrnieks? :)
Ja runa par to domo māju... tur reforma pēc reformas notiek. Geogrāfiski neizdevusies vieta.

Geonix , 2015-11-13 14:00:06

Kāpēc tad neizdevusies? Uz visu lielo Pārogri vienīgais vērā ņemamais veikals.Es teiksim no Ciemupes braucu lai tur iepirktos.Ja nebūtu šī veikala,tad tuvākā vieta,kur var iepirkties ir Tops Mednieku ielā.Sakiet ko gribat,bet patālu sanāktu.Uz Maximu nebraucam,lai arī zemo cenu veikals,tomēr preču kvalitāte un arī dažreiz apkalpošana tur pabriesmīga.Tas liek domāt,ka veikals ja ne ienīst,tad vismaz nicina savus klientus.Pārogres veikalā vienmēr labas kvalitātes svaigā gaļa,pat kaķis ar prieku ēd,ja turpretī Maxima gaļu neēdīs ne badu mirdams.

Pārogre , 2015-11-13 16:08:47

Kas tie tādi SIGULDIEŠI? Piedodiet nezinu...

LL , 2015-11-13 20:10:58

Vita market -Siguldas kantoris, vieni no pirmajiem Elvi tīklā.

Arnis , 2015-11-13 20:31:16

Uz kuram ta var attiekties,

Mes piedavajam Personal, komercialam un uznemejdarbibas aizdevumus ar loti minimalu gada procentu likmes, ka zema ka 2% 1 gada laika lidz 50 gadiem atmaksas darbibas laika uz jebkuru pasaules dalu. Mes dodam aizdevumus robežas no 1000 € lidz € 100.000.000 eiro. Musu aizdevumi ir labi apdrošinats maksimalu drošibu ir musu prioritate.

Ieinteresetajam personam jasazinas ar mani pa e-pastu

Aizdevejs nosaukums: Justin Williams
Aizdeveja E-pasts: sloanslimited@gmail.com

aiznemeji INFORMACIJA

VARDS:
Kredita summa:
ILGUMS:
PHONE #:
VALSTS:

Piezime: visi e-pasti tiek nosutiti uz musu e-pastu sloanslimited@gmail.com vairak info.

Justin Williams , 2016-09-24 16:37:55

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet