"Dārziņu" iedzīvotaji šokā

Esam šokā. Izcērt visu mežu visapkārt. Nu gan esam pilnīga klajumā. Neviens pat nepajautā,tik cērt. Nu ir viss mežs kaput. Rodas tikai jautājums, kam tas mežs pieder, un kāpēc tiek izcirsts? Vai tad nevarēja tikai iztīrīt?Baumo,ka tur būšot privātmājas. Baumo, ka mežs pieder Pabrieža kungam. Otrs jautājums- vai cienījamie Ogres kungi nevar vismaz sarunāt kādu smuku egli Ziemassvētkiem ,lai uzdāvina, ko uzlikt Mālkalnes prospektā,jo citādi jau divus gadus bijām apdalīti . Centra 3 egles viena otrai blakus, Mālkalnē-neviena.

Jurka , 2015-10-19 20:43:17

par saviem Dārziņiem sūdzies Rīgai, par eglīti - Ziemassvētku vecītim.

Ludvigs , 2015-10-19 21:34:24

uzdod jautajumu ogres pasvaldibai neviss tautai

lana , 2015-10-19 21:57:53

Tiešām -mēs Dārziņu iedzīvotāji- raudam un skumstam par mežu...nocirsts līdz zemei! Cilvēku mūžs te vijies kopā ar augošo mežu, nu ir kailcirte. Izmisums pārņēmis tos,kas dzīvojuši, baudot skaisto koku klātbūtni gadu desmitiem. Nu tagad postaža un tukšums paver skatu uz šoseju. Troksnis, vējš un izmisums pārņēmis Dārziņus... Būtu kaut daži skaistie koki atstāti gar ceļa malu..pat tie saļimst zem traktoru zāģa. Nu puikām nebūs vairs bumbu kur spēlēt, suņiem izskrieties un cilvēkiem vvienkārši pstaigāties, baudot gadalaikus. Kādam nauda- kādam sāp koku nomiršana.

šokā esam , 2015-10-19 22:31:56

Šis ir Ogres portāls, par Dārziņiem, Rumbulu un Doli prasiet Ušakovam.

Fedja , 2015-10-20 07:31:20

Fedja,ja tu nezini,tad Ogrē arī ir Dārziņi.Uz Ogresgala pusi.

PUPA , 2015-10-20 09:12:17

Gan ataugs.

zika , 2015-10-20 10:47:44

nez no kā ataugs plika līduma vieta, zik? drīzāk mājas, žogi, sētas vispirms tur "saaugs" un tad pa retam kāds kods tiks pie vai aiz žogiem iestādīts!

zics , 2015-10-20 11:09:47

Nu arī labi būs kaimiņi, sastādīs kokus. Otrpus ceļam liels mežs.

zika , 2015-10-20 11:14:19

Otrpus ceļam ari izcirsts.......

Jurka-zikai , 2015-10-20 19:48:31

Pēc 5 gadiem būs smuka jaunaudzīte ar zaļām sulīgām lapiņam pavasarī. Vecie koki toki tikai uz galvas kādam var uzgāzties.

XXX , 2015-10-21 09:14:13

ja nezinat neko par mežiem, to augšanu un kad ko jacirt, tad ta ir jums liela problema. Es piemeram stradajot šaja nozare pilnigi saprotu tos kuri izcirt savus mezus, ir pienacis laiks, mežs nevar augt mužigi, ar laiku paraugušam mežam zūd cena, kapec ipašniekam jazaude nauda deļ jūsu šūņu kakam. un ja nezinajat tad pec likuma 5 gadu laika ir jaatjauno izcirstais mezs, jaiestada jaunas vai egles vai priedes, skatoties kas tur auga. kaut ka man neticas ka tur cels majas jo lai transformetu meža zemi uz apbuves gabalu bus jaiegulda liela nauda. transformacija pati par sevim maksa loti daudz. Es skatos ka vispar pec komentiem neko nedrikst darit Ogre un apaime, neko nedrikst izcirst, neko nedrikst parplanot, visi ir pret visu. jus ta ari dzivosiet ka 30 gadu atpakal.

Anna , 2015-10-28 13:57:56

Sveiki liecība par aizdevumu neticams, bet patiess. Es apmeklēju vietni paziņojumu par nopietnu finansējuma struktūra visā pasaulē un ir pazīstams liels cilvēks, kurš palīdz cilvēkiem, padarot aizdevumu un tas deva man man ir jāatmaksā 10 gados ar ļoti zemu procentu no viņa puses jeb 3 % no mana kredīta ilgumu transportlīdzekļa iegādei 15 000 eiro aizdevumu un tur nākamajā dienā no rīta saņemto naudu bez protokola. Vajadzību pēc personas kredītu, jūsu banka atsakās piešķirt jums aizdevumu, jums vasaras CDI un citu kontaktu viņu un jūs būsiet apmierināti, bet uzmanību, lai jums, kas nevar atmaksāt kredītus. Šeit ir viņa e-pasts: eurocredit.infos@gmail.com
Ps: beidzot pieņēma ziņojumu palīdzēt tiem, kas ir nepieciešams...

Eurocredit , 2015-11-13 09:04:39

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet