Pensionāri.
Es uzskatu,ka vairākus pensionārus nevar vispār laist iekšā veikalā.Viņi iet uz veikaliem,lai tikai tur pabļaustīties un darbiniekiem sabojāt garastāvokli.Pati cik reizes esmu to redzējusi un dzirdējusi.Paši nepaskatās ka vajag un tad sāk bļaut virsu darbiniekam.Un kad saprot,ka tā ir viņu pašu vaina,pat atvainoties nevar.Un vel,vairāki pensionāri neprot rīkoties ar norēķinu kartēm,tikai aizkavē citus pircējus.Jūtu jums līdzi pārdevēji un kasieri,lielu jums izturību ar tādiem pircējiem.
Varbūt viņi nemaz nav pensionāri. Tu apliecības pārbaudīji???
Anna tu arī kadreiz būsi pensionāre. Dod Dievs lai tu tāda nebūtu
Veca un bez pensijas? Nežēlīgi...
Nu nu nu , veci un vientuļi kašķi mēdz būt ne tikai penši bet feisi jau ap 30-40:)
Anna nelien tajā veikalā,kuru apmeklē tavi vecmamma vectēvs mamma un tēvs,ja tev tādi ir un būsi pati kā veco ļaužu kašķis
Visus pensionarus uz Sibiriju,liekēži dzīvo te uz maniem nodokļim.
Spriežot pēc Annas pretezijām, izskatās, ka penzijas gados būs reti nešpetna vecene. Pasarg dies no tādas...:)))
Jūs dzīvojiet pasaulē, kuru iekārtojuši tagadējie pensionāri. Tā kā paldies viņiem un muti ciet.
Es pilnigi piekritu Annai.Man riebjas,ka tie pensionari censas ielist bez rindas kaut kur.
Pašas reiz būsiet pensionāres. Ja nodzīvosiet, protams.
Sviests!
Kam prāta pietika rakstīt tādas muļķības!!! Lai tev dzīve izdodas, Anna!
Kauns kaut ko tādu lasīt,ja cilvēks kaut nedaudz iepazinies ar vecu cilvēku psiholoģiju viņš īsā laikā novērsīs stresu vecajam cilvēkam.Laikam pret saviem vecīšiem izturas uz likuma robežas.
Tāda sajūta,ka mana vārda māsa ir augusi bērnunamā,kur tomēr nav ieaudzināta normāla attieksme pret vecākiem cilvēkiem,un starp citu pensionāri maksā nodokļus.
Tu pati esi augusi bernunama Aita.Saprati???