karate klubi
Labdien, zinosiem cilvekiem! luudzu pastastiet kaut ko par karate klubu Kadzan?! kas veda savu bernu, savas atsauksmes. es gribu delu aizvest, bet ta ka esmu sieviete, maz ko zinu par tadiem klubiem. ari kaut ko dzirdeju par Sen-e, bet lidz vinjam man ir talu no majam.
kadi trenieri siem klubiem.
paldies ieprieks par katru komentaru! jauku laiku visiem!
Es savu bērnu vedu uz Kadzan jau 2 gadus, treneris jauks, bet stingrs. Ļoti lielu uzsvaru liek uz bērnu fizisko sagatavošanu un pēc tam tikai vairāk apgūst pašu karatē. Treniņos arī spēlē bumbu , lidojošos sķīvīšus utt. fiziski attīstās. www.kadzan.lv
KARATE SENE gan ir krutāks klubs , Žeņa vada to vairāk kā 25 gadus un čempioni , čempiones no turienes nākuši labie. Pietam Ivanovs ir viens no dažiem 4-5 oficiāliem WKF – World Karate Federation tiesnešiem Latvijā. Bet nu katram savs , ja Kadzans tuvāk tad Igoram ar nav ne vainas kā trennerim.
Čempionu daudz, tikai zemākajās līgās.
nu "Sen e" jau laiciņu kā nav ar šo nosaukumu...Un 25 gadus atpakaļ Ivanovs vēl mācījās Jaunogres vsk.,tā ka nevajag gvelzt-ja nezinat.Un Ivanovs pa īstam sāks trenēt - kad būs labi noslaucis vecākus,pirmos 2 gadus spēlēs futbolu un skraidīs tik pa parkiem. A tie čempioni-nu kas no tā ka medaļu pilns kakls,bet puisis nespēj uz ielas sadot pēc nopelniem huligāniem??? Kadzan - nu tur vismaz ir disciplīna un nav tāda anarhija kā pie ivanova..
paldies par atbildem!
Nezinu gan. Bērns gāja "Sen e", neko sliktu nevaru teikt. Disciplīna bija augstā līmenī, futbolu ne reizi nespēlēja un pa parkiem arī neskrēja.
Cenas visiem vienādas, takā pa īpašu naudas slaukšanu nebūtu korekti runāt.
Datumi ir konkrēti noteikti, bet mums tak telefona rēķinam arī ir termiņš, līdz ar to, ko šeit var pārmest?
Maksāšana par tekošo mēnesi ir normāla prakse, savādāk ies uz 2vām nodarbībām mēnesī, jo slimo, bet trenerim nemaksās...
Pirms noliec citu, paskaties kā pats rīkotos viņa vietā.