dzija
Labvakar nesen pārvācos uz Ogri gribētu uzzināt kur var nopirkt dziju varbūt ir kāds veikaliņš.
Internetveikalus lūdzu nepiedāvājiet tos neatbalstu. Paldies!
nez no kādas čukņas pārvācies?
dzija ir visur, pat katrā pārtikas veikalā!
Dziju var nopirkt DOMO veikalā,Pārogrē!
Tāda sajūta, ka visi tik pārvācās uz Ogri . Nez, ko jūs šeit atrodat tādu labu ?
Paldies! Labu dziju pārtikas veikalā nepirksi un līdzi no savas pilsētas nevedīsi.
Malkalnes elvi nav, kur tie daudzi veikali? Tur manuprat bija veikals rokdarbiem
kad bija Ogres svetki loti daudz tirgoja dziju un pietam labu dziju,,gaidi kad bus nakosais gadu tirgus.
Pie bijušā trikotāžas kombināta visu laiku bija veikaliņš! Vai tad vairs nav? Tālu gan jāiet,bet bija to vērts!
Labu dziju var nopirkt Elisendā (tādu pašu kā kādreiz Trikotāžas kombinātā- lielajos ruļļos, liela krāsu izvēle un laba kvalitāte), Brīvības iela 129a (bijušais MRS). Vēl nedaudz dzijas ir Mālkalnes pr.7, pretī Jaunogres tirdziņam aizkaru veikalā.
Ko katrs saprot ar labu dziju,mans viedoklis,ka Ogrē nekur nevar nopirkt LABU dziju,tikai Rīgā un tad arī tikai atsevišķos veikalos. Man laba dzija ir tāda,kurā ne vairāk kā 50% ir sintētika,vispār pat mazāk.
Zvaigznes grāmatnīcā Limbažu tīnes vilnas dzija.
Arī es šeit rakstu no savas pieredzes. Izmantoju tikai kvalitatīvu dziju ar labu sastāvu, tāpēc arī iesaku Elisendu.
Vai tad Elisenda sākusi tirgot dziju mazos kamoliņos,cik zinu,tad bija jāpērk visa spole.
Internetveikaliem nav nekādas vainas,bet tur gan jāzina kādu tieši dziju vēlies,ja esi to dzīvajā pataustījusi,sezonai beidzoties tur ar atlaidēm var nopirkt tādus labumus.