Uzmnību-tiem, kas ēd kafejnīcās!
tiem, kas ēd ārpus mājas - Ogres kafejnīcās, ēstuvēs, bistro utml...
jau 2 reizes biju pārsteigta par kāda pāra iepirkšanās stilu lielajā Maximā..
kundze ap 55-60 ar kungu šiverēja ar lielajiem ratiem pa Maximu, gāžot iekšā ne tikai visus lētā gala produktus, bet arī: nocenoto gaļu lielos daudzumos, nocenoto sieru lielos daudzumos, nocenoto maizi lielos daudzumos, nocenotos augļus lielos daudzumos, nocenotos dārzeņus (visus, kas izlikti attiecīgajā plauktā), kā arī nocenoto rukolu pakās (visas, cik bija.. bet ak vai - dažās no pakām tās jau iekšā izskatījās sasmirdušas un izšķīdušas..)
nav, protams, mana daļa, ko kurš pērk.. arī es šad tad esmu nopirkusi nocenotu dārgo sieru (ja termiņš ir tā pati diena vai rītdiena)... nu bet ne jau kvantumiem..
tas lika aizdomāties, ka ne jau viņa ziemai burciņās to visu liks.....
radās pārliecība, ka pārītis ir kādas ēstuves saimnieki vai sagādnieki...
nu bet tā rukola!!!!!!!!!! es zinu, kāda ir paciņu rukola, kas pastāvējusi................... protams, kad noskalo, sajauc ar mērci, tad jau klients nemana :((
auglīšus ar smuki var nomizot, sagriezt..un sanāk smuki augļu salātiņi :))
gaļiņai neskopojas ar garšvielām, un aiziet uz urrā..
sieram, es domāju, nav ne vainas, nu bet fakts kā tāds..
tā, ka, ēdot turiet vaļā ne tikai muti un naudas maku, bet arī acis un degunu :))
Bet varbūt viesu namam, vai jubilejai, uz kuru tu arī esi uzaicināta. Bet varbūt bērnudārzam?Pērkot svaigu vairumā tāpat iznāk lētāk, tā ka nemurgo labāk.
vot, slimniecei- ar tevi atkal runā kaijas?
kāda man starpības, kas, kur un par ko lētāk sanāk.. es tikai uzrakstīju savus novērojumus un aizdomas..
VISS!@
čībai atkal slikti........
man nē. bet tiem, kas to visu ēd, gan var palikt slikti..
un tad sava vārda ailītē būs vēl pāris tādu "vot, slimniece" jāraksta..
mes redzejam Niko saimniece iepirkas Maxima veikala ar lielo kasti.
Beidziet stresot, arī "Niko saimiecēm" kaut kur ir lēti jāiepērkas - kur vēl, ja ne Maximā. Rīgā ēdināšanas iestāžu saimnieki lēti iepērkas tirgū, mums Ogrē tā ir dārgākā vieta. Turklāt ne velti veikalos blakus ir ēdināšanas iestādes, kas lēti iegādājas šos pēdējā termiņa vēl derīgos produktus. Bez tam - kaut kad taču tie vecie produkti no veikala ir arī jāizvāc - kāpēc gan tas darbiniekiem būtu jādara pēc darba laika beigām?! Ar tādu slimīgu attieksmi pret visu tiešām var pats slimību dabūt:)
Vēl gribu piebilst, ka mums šis "beigu termiņš" Latvijā jau sen ir atzīts par vēl ļoti pieņemamu un nenozīmē kaitīgu produktu, ja vien cilvēks pats neizdomā, ka, piemēram, zivju produktus var atvērt pirms beigu termiņa un, glabājot leduskapī, vēl dienām ēst, kamēr nonāk slimnīcā - jo termiņš taču nav beidzies! (lai gan atvērtai glabāšanai ir citi termiņi) Visam ir savi normatīvi.
ja pati būtu kādas kafe īpašniece nez vai pati pirktu to dārgāko....
varbūt visu tajā pašā dienā pagatavoja un apēdām!
un visi dzīvi!
Čība paiko pa miskastēm un fantazē pati neko labķu nav redzējusi
labu apetīti, miskastu paikotāj, nenorij mēlīti, appuvušu rukolu majonēzē 2.brokastīs iekostējot!
tu labak sava groza skaties.Vai tu bez groza ei?
Katrs jau spriež pēc savas samaitātības pakāpes.Kapēc netiek pieļauta doma,ka cilvēki no kāda attālāka Ogres stūra iepērkas lielai ģimenei uz nedēļu?
Kā tad - ģimenei uz nedēļu! Pēc nedēļas. saēdusies veco gaļu, lielā ģimene jau atradīsies slimnīcā.
uh, uh, uh! panesās! visi tik pūkaini, ka bail..
man vienalga, ko kurš pērk, es arī parasti (tiešām PARASTI) svešos grozos neskatos..
arī, ja lielie rati stāv tieši ejā, piekrauti ar nocenoto paiku.. es nodomātu, ka darbinieki aizvāc tos produktus no plauktiem.. ja vien tie paši rati ar to pašu paiku un diviem omulīgi noēdušamies pavadoņiem nestāvētu arī rindā pie blakus kases..
man arī vienalga, ko kurš ēd - tā ir katra paša izvēle.. bet 5-6 vecas rukolas pakas laikam liek domāt, ka ne jau šovakar būs vienas lielas vakariņas.. un ja tie ir kādas ēstuves saimnieki, tad spriediet paši - vai jums tiek dota izvēle, ko ēdīsiet? vai zināsiet, ka viss pagatavots no svaigiem produktiem?
bet ja jums, kā varu secināt, viss vienalga, LABU APETĪTI!
es tikai pabrīdināju.. vasarā no veciem produktiem tomēr derētu uzmanīties (sevišķi-gaļas)
bet, kuru tas neinteresē, lai nelasa..
un man arī vienalga, vai kāds mani nosauc par slimu vai blondu :))
es uz Niko neeju
Ir jau pašlaik bērnu nometņu laiks ,kā arī privātais bērnudārzs!Tā kā iespēju daudz...
Niko vadītaja pērk tikai svaigu,pati bieži redzu,kad viņa iepērkas.Tā ,ka nevajag samazgas gāzt kur nenākas.Viegli jau nomelnot.Par meliem būtu jāatbild.Un intuīcija var iet ēst mājās.