Ogrēnieši , kas Jums patīk?

Lasot portālu rodas sajūta, ka ne ar ko nav apmierināti, vai ir kaut kas , kas ogrēniešiem Ogrē patīk?

kukala , 2015-04-17 15:49:14

Ogrē daudz un labas visu līmeņu maukas , gan parastās gan politiskās . Vismaz kautkas labs Ogrē ir.

Lunis , 2015-04-17 16:05:42

jā, patīk - ceļi :) un Jaunogres tirgus stāvoklis :)
bet, ja nopietni..
vnk.cilvēks parastais (vulgaris) par labām lietām priecājas, bet par sliktām mēģina dalīties ar citiem. un tas ir tikai normāli. es, piemēram, no dažas labas rakstiski izpaustas neapmierinātības iegūstu milzum daudz informācijas, kas man varētu noderēt. ne jau nu no visām, bez šaubām. idēšana, vai beztēmas žults gāšana, vai bezpersoniski personiskās politiskās vaimanas, arī man liek aizdomāties par cilvēku emocionālo stāvokli. bet arī tas ir cilvēcīgi.. pašai ar gadās :)

čība , 2015-04-17 16:16:39

un tagad atbildēšu uz Tavu jautājumu bez ironijas..
jā, man ļoti patīk Ogre. Laba infrastruktūra, ir pieejams viss: iestādes, veikali, dārziņi (ļoti daudzi), skolas, stadioni, slimnīca, ārsti, tirgus, autoservisi, vietas pie dabas, kur atpūsties - varžu pilsētiņa, zilie kalni utt.., visa veida transports (ui, te gan viena lieta man netīk - mūžīgi ciet dzelzceļa pārbrauktuve dēļ kraviniekiem, kas tieši Ogeri neko nedod.. bet ja dod, es neesmu sataustījusi ;)), galvaspilsētas tuvums, mazpilsētas aura.... vēl noteikti ir, ko pieskaitīt, bet tā uz sitienu uzskaitīju tos labumus, kuru dēļ no Rīgas 6 gadus atpakaļ pārvācāmies apzināti uz Ogri. MAN PATĪK!

čība , 2015-04-17 16:23:03

Ogres centrs ir pretiga vietinja ar sliktu atmosferu un drausmigam majam

Ogre skaista pilseta , 2015-04-17 16:28:16

kad zime bus pie struklakas.....??!!!!!

Ogre skaista pilseta , 2015-04-17 16:28:36

123

. , 2015-04-17 16:28:48

tam "Ogre skaista pilsēta" sindromam - kas ir ar Tevi??? mal vienu un to pašu! priecājies, ka IR strūklaka! priecājies par to, kas ir, nevis žēlojies par to, kā nav.. priecājies, ka pie mums nav karš! priecājies, ka Ogre ir pilna maziem bērniem - mūsu nākotni!
bet ja tev TIK ĻOTI VAJAG to zīmi, UZLIEC! būsi savu panācis/kusi un apmierinājies/usies.. (pēc tam gan neaizmirsti apmazgāties)

čība , 2015-04-17 16:34:24

Ir arī patiesi daiļas lietas reku http://www.ogresbalss.lv/?p=6535

Lunis , 2015-04-17 16:35:18

Tas ir pashvaldibas pienakums uzlikt zimi, ne manejais...!!!!! ja nav naudas mazai plaksnitei, varbut nav verts organizet ta saucamos "pilsetas swetkus" augusta....????!!!! tikai tumsonjas svin kaut kadus pilsetas svetkus un lien struklaka...!!!! struklaka ir kulturas objekts, varbut driz viens panjems shampunu lidzi un ies nomazgaties tur, otrs panjems divlitru pudeli vai trislitru burku un piepildis ar udeni dzershanai..... tumsonjas!!!!

Ogre skaista pilseta , 2015-04-17 19:38:58

Ogre skaista pilseta - Jums prasās ārsts un pēc iespējas ātrāk!

Janka , 2015-04-17 20:28:15

Ogre skaista pilsēta-Tev ar to tieksmi kaut ko komentēt ir pilnīgs absurds,aizej pie psihologa

ceļu puika , 2015-04-18 05:43:33

Es pavisam nesen pārcēlos uz Ogri un varu teikt tikai to labāko. Jūs pat nevarat iedomāties cik dažas vietas un guļamrajoni Rīgā ir briesmīgi. Salīdzināt ar Ogri nevar. Vismaz mūsu māja un apkārtne te ir sakopta, pa naktīm nav mašīnu,kas plosās pa trasi,kā tas bija Rīgā.

Illena , 2015-04-19 18:28:32

Ogre ir skaista pilsēta,tikai ogrēnieši ir ar to apraduši,sakopta un zaļa pilsēta.Man personīgi nepatīk ziedu kolonnu izvietojums.Pie stacijas Brīvības ielā tā aizsedz skaistu liepu aleju ar glītām ēkām gandrīz vai līdz pat vecajam kultūras namam.Pie pulksteņa 2 dominantes nevajadzētu.Pulstenis un interesantā aptiekas ēka papildus rotājumus neprasa.

size , 2015-04-19 19:05:33

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet