Jehovas liecinieki.
Uzmanieties! Šitā sekta sāk vandīties pa dzīvokļiem. Nezinu kā viņas (divas sievietes viena vecāka, otra jaunāka) tiek iekšā aiz kodu durvīm, bet ar savām lapelēm bāžas virsū.
Jā jehovas liecinieki tiešam ir sekta,tur darbojas krapnieki,neticat viņiem,bel visi laipni aicinati pievienoties Jaunajai paaudzei un dievs būs ar jums.
Neticiet Jaunajai paaudzei - viņi pat Dieva vārdu raksta ar mazo burtu! Turklāt jau sen apliecinājuši sevi kā uzbāzīgi skaļu, narkotisku grupējumu (sektu?).
Tās sektas kas vandās pa dzīvokliem ir informētas pat tik tālu,ka zina,kurā dzīvoklī kādā valodā jārunā ,tur nav ko brīnities,tā ka domājiet paši kas viniem sniedz infirmāciju
Man vispār nepatīk nekādi liecinieki!
Dievs ir ar mums.
par Lembergu:D Smējos:D
Visas šitās sektas,kā jehoviešus, jaunās paaudzes, setītās dienas adventistus , prieka vēsti u.c, vajadzētu ar likumu aizliegt. Ja cilvēks ticēs Dievam, viņš ies uz baznīcu,nevis uzklausīs visādus vāvuļotājus,kas sevi uzskata par bagiem spečukiem. ko var bāzties cilvēkiem virsū? Tā kā tādi sātana izdzimumi!
Adorado,tev steidzami jāpievienojas mums,mēs un visu augstais spesim tev palidzet.Vienkarši tevī iemajojis nelabais.
vai tev nav vienalga kas kurā iemiesojis,skaties labāk sevī,gan jau tevī sevis pārvērtēšana un visur iejaukšanās kāre ir iemiesojusi.
Mēs pildam dieva gribu,dievs ir ar mums
Man pie radiem ari divas sievietes bija ienakusas privatmaja Parogre.
Ko varat baidities no reliģijas,tas nau nekas krimināls.Dievs jūs visus neticigos sodis un velnam zupai atdos.
Zinu šitos jehovas sektantus. Arī pie mums nāca bariem tādu, lai gan bija priekšā domofona durvis. Kurš idiots tos paklīdeņus ielaiž? Ja cilvēks ir kristietis, tad ies uz baznīcu, nevis visām šitām stūru "draudzēm".
Katrs sevi var saukt kā grib un iet kur grib,tikai lai nevazājas pa svešām mājām un neuzbāžas ar savām idejām un pārliecību.Kuru dievs mīl vairāk,lai izšķir savstarpējās cīņās sabiedrību neiesaistot.
P.S.Satiku lieciniekus,jau auksti!
Jaunā paaudze, Tev steidzami jāpievienojas mums - pastafariāņiem, visa dzīve Tev būs kā svētki un visi mūdži: gan jahves, gan nelabie muks prom frikadeles mesdami
Es eju uz baznicu,nestaigaju pa vecu cilveku majam.