Ogres tiesa

Labdien, vēlētos uzzināt, vai kādam bija saskarsme ar Ogres tiesas tiesnešiem civillietās??? Interesē cik stingri viņi ir un vai lietas izkatīšanas neatliek uz ilgiem laikiem? Interesētu pieredze saistīta ar laulības šķiršanu!

Agnese , 2015-03-21 09:41:54

http://www.tiesas.lv/tiesas/saraksts/ogres-rajona-tiesa-842/LietuSadale
Nav tāda jēdziena "stingrs tiesnesis", katrai lietai savas īpatnības un nevar noteikt, ka šo lietu mēs izskatīsim xxx laikā, bet to yyy laikā.

doremi , 2015-03-21 09:55:16

PS. Pat, ja kāds te dalīsies ar savu labo/ne tik labo pieredzi laulības šķiršanas lietā, vai tiešām Tu domā, ka šķirot laulību tiesas ceļā, Tu pati varēsi izvēlēties sev vēlamo tiesnesi?

turpinot , 2015-03-21 10:02:53

to turpinot!
protams ka pati neizvēlēšos, vnk pirmo reizi būs sasitība ar tiesu un tāpēc mazliet "bailes" kā kas notiek, tāpēc jautāju

Agnese , 2015-03-21 11:41:37

Kā paši uzvedīsieties, tā arī būs...
Ja nepastāv strīds par uzturlīdzekļiem un manta nav jādala, tad var doties pie notāra.

Zina , 2015-03-21 13:37:36

Zina- nē pie notāra nesanāks , jo "vīrs" ir nezinkur ārvalstīs!!!
Tātad nav ko baidīties tiesu!

Agnese , 2015-03-21 13:52:22

ir atkarigi ne no vinas ,bet no tevim ka tu uzrakstisi iesniegumu tiesai, vai taus advakats sastadis pareizi,

lana , 2015-03-21 19:35:49

Ogrē, vecajai aptiekā otrajā stāvā ir juristi. Aizej pakonsultējies, ja nav kopīgu īpašumu, firmas vai bērnu izšķir ātri, pat var bez tavas klātbūtnes, ja tavas intereses pārstāv jurists.

.. , 2015-03-21 21:19:01

Paldies. Man visi dokumenti jau ir gatavi, bez tiesas manaa situaacijaa nekaadiigi. Paldies par juristu ieteikumiem, kaadam gan jau noderees!

agnese , 2015-03-21 23:38:53

Kas tur aptiekā par juristiem? Gaiļu Valda?

? , 2015-03-22 15:12:54

Vai var sniegt Ogres tiesā prasību par laulības šķiršanu,ja sieva dzīvo Jūrmalā un caur notāru nevēlas šķirties?

epsons , 2015-03-22 17:24:57

var, ogres tis visu nokartos un pateiks kas jadara

katirina , 2015-03-25 10:32:53

Tagad ir saskare ar Ogres tiesu civillietā. Neko labu nevaru teikt ... veco, gudro tiesnešu vietā nākuši gados jauni, slinki tiesneši, kas nevēlas tiesas izskatīt un atstāj bez virzības un prasa skaidrojumus, lai lietas ievilktos un atliktos. Jau 5 mēnešus gaidu tiesu par bērniem, kas ir primārais, kas būtu jēņem vērā. Laikam man pārāk daudz papīru pielikumos un lieta uz 6 lapām ko negribas lasīt un iedziļināties. Esmu šokā par tiesas attieksmi.

par tiesu , 2016-05-05 11:42:23

esmu Anna Ško Es gribētu novērtēt Carl Logan no Lucas Loan Lending Compania, lai palīdzētu man ar personīgo aizdevumu, man ir bez aizķeršanās ar aizdevumu pēc tam, kad esat pieņēmis uzņēmuma atmaksas noteikumus un nosacījumus, ja jums ir nepieciešama finansiāla palīdzība, sazinieties ar viņiem pa e-pastu.

E-pasts: lucasloanlendingcompania@gmail.com
Whatapp: +1(857)325-5437
Tīmekļa vietne: http://lucasloanlendingcompania.webs.com/

Anna , 2018-03-14 09:02:23

esmu Anna Ško Es gribētu novērtēt Carl Logan no Lucas Loan Lending Compania, lai palīdzētu man ar personīgo aizdevumu, man ir bez aizķeršanās ar aizdevumu pēc tam, kad esat pieņēmis uzņēmuma atmaksas noteikumus un nosacījumus, ja jums ir nepieciešama finansiāla palīdzība, sazinieties ar viņiem pa e-pastu.

E-pasts: lucasloanlendingcompania@gmail.com
Whatapp: +1(857)325-5437
Tīmekļa vietne: http://lucasloanlendingcompania.webs.com/

Anna , 2018-03-14 09:07:51

Ar jums reikia skubios paskolos Jūsų verslui finansuoti ar bet kokiam tikslui? mes esame sertifikuoti ir teisėti ir tarptautiniai licencijuoti paskolų skolintojai Mes siūlome paskolas verslo įmonėms, didelę problemą klientams, turintiems finansinę problemą ir jiems reikia išspręsti už prieinamą palūkanų normą, apdorotą per 3 iš 6 darbo dienų. , patikimas, patikimas, efektyvus, greitas ir dinamiškas. Ir bendradarbiauti finansininkas nekilnojamojo turto ir bet kokios rūšies verslo finansavimo, susisiekite su mumis šiandien George Negga Garantijos paskolos El. Paštas: georgeneggaguaranteloan@yahoo.com
KAD REIKIA 100% FINANSŲ .. suteikiame paskolas su 3% įperkama palūkanų norma https://georgenegga.wixsite.com/guaranteeloan/contact, mes esame sertifikuoti ir jūsų privatumas yra 100% saugus. Nesijaudinkite daugiau apie savo paskolas ar finansus.

Melissa Susan , 2019-02-17 04:42:25

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet