Roku darbs - auskari
Piedāvāju iegādāties rokām darinātus auskariņus. Katrs pāris ir savādāks, divu vienādu nav! Esmu izveidojusi e- veikalu http://rotaslietas.mozello.lv/ ienāc, apskaties! Ļoti draudzīgas cenas no 1.50- 3.00 Eur
Normālu nav, tikai savādi?
Kādi interesē?
Ļoti skaisti auskari
Paldies, būs dažāda stila, bet ja ir kādas vēlmes- droši rakstat, izveidosim, kādu vēlēsieties!
Linda, "gudros" un muļķus neņem galvā. Tādu ir pilna Latvija, tāpēc arī prot tikai čīkstēt un neko nedarīt.
Superīgi auskariņi, tā tik turpini! Panākumi neizpaliks!
Skaisti auskariņi, tik kvalitāti bildēm varētu nedaudz labāku. Lai veicas :)
Un tie seši auskaru pāri ir viss šī veikala piedāvājums? Tad jau nav brīnums, ka katrs ir savādāks...
smuki auskariņi. tikai, kā jau Cen minēja, bilžu kvalitāte padrūma.
vēl viens ieteikums - kad apskata vienu lietu, būtu vēlams zemāk redzēt pārējās, lai katru reizi, kad vēlos aplūkot citu preci, nav jāmeklē galvenā izvēlne (katalogs). jābūt pārskatāmam katalogam ar rotēt spējīgiem attēliem.
lai veicas!
Nu es jau ar ceribam skatiju mājaslapu, jo man arkartigi patik auskari, bet nu sie ir dikti vienkarsi un ne ar kadu roziniti. Vajadzētu dažāda stila un dažāda izmēra, lai ir ko izvēlēties un ja būs kaut kas tiešām skaists un ar izdomu, labprāt iegādāsos.
piekrītu Auskaru fobija! Es arī šādus nepirktu,jo nav orģināli, nav modīgi,šādus varbūt kādai omei?!
Nekādi...ja tik mazs piedāvājums,mājaslapa izskatās smieklīga.
auskaru fobija meičām tā aizmiglojusi acis, ka lasīt nemāk, bet d... gan!
" Paldies, būs dažāda stila, bet ja ir kādas vēlmes- droši rakstat, izveidosim, kādu vēlēsieties!"
Linda , 2015-01-14 23:52:42
Fobija un s!
meitēns (protams, ja tiešām tikai meitēns :)) tikko kā sācis izpausties. pašas roku darināti - kā vecāki jūs noteikti savu bērnu uzslavētu un atzītu, ka smuki.
nav jau tie auskari JUMS uzreiz jāpērk, es arī nepirktu.. bet kādai pusaudzei noteikti patiks. un, iespējams (ja meitene radošajai izpausmei neatmetīs ar roku un būs mazliet fleksiblāka), pienāks brīdis, kad klāstā būs arī kas jūsu gaumei atbilstošs..
tāpēc vēlreiz saku - VEIKSMI! jaunie censoņi ir jāatbalsta..
Lielas izvēles vēl nav, jo tikko sākām.Brīvais laiks ir tik cik ir. Gaumes ir dažādas, tāpat, kā cilvēki.Kritizēt ir viegli, bet pamēģiniet paši! paldies, tiem , kas nenodi*** katrā ziņā visus ieteikumus ņemšu vērā! Neaizmirstat, ka tepat Ogrē tiek taisīti auskariņi un vēl daudz kas. Ieskataties pēc kāda laika, varbūt atradīsiet, kaut ko tieši sev!