Atsauksmes par frizētavu.
Kādas atsauksmes par frizētavu, salonu Tīnūžu ielā 15? Sanāk kreisajā malā ja skatās uz Dziednīcu tai pirmajā sarkanajā deviņstāvu mājā. Ir kāds bijis? Kādas cenas? Kuru meistaru ieteiksiet?
aizej un uzziunasi
Šprotēm tik uz lētām bodēm:):) Labs frizieris tāpat kā jebkurš labs pakalpojumu spēcss maksā dārgi un cilvēkus no ielas reti apkalpo , pamatā ir savi klienti kas pierakstās rindā iepriekš. Ja tā nav durvis vērt nav vērts.
Aizvedu savu 5 g. puiku. Tur krieviete Marina sīkajam matiņus nogrieza labi, biju apmierināta. Aizgāju pati.. sēdēju ar no sāpēm saviebtu seju- ķemmējot un žāvējot plēsa ārā matus un, kad bļāvu, šī brīnījās, ka man tik jūtīga galvas āda..... Nav man TIK jūtīga galvas āda, varbūt ķemmes der laiku pa laikam nomainīt....
Savukārt otra friziere (latviete, bet baigā "bloz-a") pucēja kādu sievieti kāzām... Iznākums lika man aizrīties no pārsteiguma.. Bet Tev varbūt patiks.........
Gribēju piekrāsot ataugušās saknes pateica no 25- 30 e. Pagriezos un aizgāju, bet varbūt kādam tā liksies pieņemama cena..
:D :D šausmas cik jūs nežēlīgas .
:))))))))))) Tu par to piedāvājumu pašai izmēģināt?
Parunu nezini? Kas neder vienam, der citam, bet tas, kas der visiem, neder nevienam...
tad ko tu teiktu par DEA cenām??Saknes piekrāsot par 40 eur..Kā jūs uzskatat,tā ir normāla cena??
Nogriezu un nokrāsoju matus pie Daigas.Varētu būt komunikablāka.
Griezums, krāsojums normāls,bet cena.... 35 eiro....Un sabojātas drēbes no balinātāja.
Otra friziere vārdā Laura uzticību neviesa.Nepatīk,ka publiski apspriež intīmas lietas.
Es izmantoju divu meistaru pakalpojumus dažādās frizētavās-vienā es krāsoju,jo man patīk somu firmas krāsas un Ogrē ir ļoti zinoša meistare un laba cena bet Rīgā griežu
Iesakiet lūdzu labu frizieri Ogrē.Man vienalga cik tālu pieralsts, arī cena nav būtiska, galvenais,lai saprot, ko iesākt ar maniem matiem....
Ja runa ir par to frizetavu, kur frizieris Andrejs, tad, varu teikt, ka pie viņa savus matus nebaidītos griezt.. Puikam vispār super nogrieza, Izskuva ornamentus zirnekļtīkla veidā. Pati griezu matusbez bailēm, biju apmierināta. Tā, ka iesaku.
Ja runa ir par to frizetavu, kur frizieris Andrejs, tad, varu teikt, ka pie viņa savus matus nebaidītos griezt.. Puikam vispār super nogrieza, Izskuva ornamentus zirnekļtīkla veidā. Pati griezu matusbez bailēm, biju apmierināta. Tā, ka iesaku.
Minolta : Ko lai dara ar mani ar publiski apspriež inmīmas luetas , nezinu k`izvairītie sjau gadus 30
aizejiet uz Magnoliju, tur uzzināsiet kas kur kad un ar ko par visu Ogres krējumu....
Renē Brīvības ielā.Dina ļoti laba meistare priekš jaunām meitenēm ar kičīgu gaumi.Var dabūt uz galvas
pat ļoti fantastiskus griezumus.Aiva ļoti labi strādā un der visām paaudzēm.Cenas tādas pašas kā visur,proti,manuprāt augstas.Rinda uz pierakstu ir,bet ne tik gara kā vēl pirms dažiem gadiem.
Kādas atsauksmes par frizētavu Tīnūžu un Brīvības ielas stūrī, blakus BTA? Tur uz stikla raksta,ka dabīgās krāsas.Ir kāda bijusi?
Man Renē patīk Dainis - baigi rūpīgi strādā, forši griež....
Natālija - pretī stadionam. Super frizierīte.
Vai Andrejs skaitās dārgs frizieris? Un kurš viņš pieņem?
Andrejs nav dārgs un i akurāts.
interesanti būtu uzzināt par aigas frizētavu pretī pāri ielai baltā māja , biju pirms jaunā gada , drausmīgi matus apgrieza, nokrāsoja arī tā kā bail , ne tādu krāsu gribeju . Esmu bijusi gan pie Aigas , gan pie otras frizieres aigas partnere ar tiem lielajiem zirga zobiem , ne viena ne otra negriež tā kā klients vēlas . Naudu gan lielu nokāš ap 50 eirikiem .
drošvien runa par aigas skaistumsalonu, kur izmanto CHI matu kopšanas lidz., mani arī neapmierināja ne krāsošana, ne arī matu griezums .Neieklausījas ko un kā klients vēlas , grieza tik un krāsoja kā pati vēlejas . Drausmīgi.
"Jūtīga galvas āda" - kur tik stulbi var izteikties?
Topā augšā vēl ir frizieri?Cik ņem saknes krāsot?
man patīk Dea - varbūt cenas nav tās zemākās, bet vienmēr ir akurāti un labi. Kolektīvs laipns! Un vēl kas - nekad neesmu tur novērojusi klačošanos un klientu aprunāšanu vai savu problēmu publiskošanu! Pierakstīties gan vajag laicīgi!
DEA neiesaku Regīnu. Alkohola problēmu dēļ regulāri kavē darbu vai neierodas vispār.
Kurā frizetava ir Andreijs, esmu dzirdējusi ka labi strādā, bet kur viņu sastapt? Varbūt tel.nr var uzzināt?