sieviešu lietas
Iesakiet lūdzu dāmas Ogrē ginekologu, kādu kas būtu piemērota jaunietei pirmajai vizītei, tā lai pēc pirmās vizītes nebūtu panika domajot par nākamajiem apmeklējumiem, saprotošu un iejūtīgu
Ogrē nevienu,bet Rīgā rakstnieku poliklīnikā(netālu no stacijas) dr.Kraujiņa.labāk samaksāt par vizīti 10ls nekā Pēc tam pa Ogri klausīties,ka tādas un tādas meita vakar bija pie gin.
Un attieksme ir ļoti laba,ne par ko nejūties vainīgs.Nevis kā Ogrē skatās uz tevi kā uz slimo,un poliklīnikā visi durvis virina kamēr tu sēdi pliku d
Jaa, pirmajai reizei vajadzeetu citu vietu izveeleeties - man atminjaa palika Latvijas gjimenes centrs Kanjiera ielaa. Ir veerts samaksaat, lai nedabuutu psihologjisku traumu tuvaakajiem gadiem.
ja tiešām vajag Ogrē,tad ieteiktu iet pie dr.Straubergas! ar viņu var izrunāties gandrīz kā ar psihologu! ļoti laba dakterīte!
es ieteiktu Dr. Margaritu Puķīti, kura pieņem Rīgā, Brīvības ielā 198 "Wellslim centrā".
Jebkuru tikai ne Aberbergu!!!!!!
tikai ne Aberbergu! ogrē var aiziet Pajumte-pie dr.Bogatihas! pie stadiona! nu ļoti laba dakterīte!
vo vāks!! brauc uz rīgu !!ARS vai kur te vēl teica. Ogrē liekas neviens dakteris hipokrāta zvērestu nav devis tādēļ labāk boikotēt ! ja nu gadījumā nu nekādīgi-nekur ;]]] tad var arī pier manis ;]]]]
Pie dr. Straubergas, viņa pieņem gan poliklīnikā, gan doktorātā netālu no stadiona (tel. 5047785).
tikai ne pie Straubergas poliklīnikā, toč būs psiholoģiska trauma uz mūžu! Tiešām ved uz Rīgu!
Kāpēc ne pie Aberbergas?
Nu nezinu, ko jūs tur tā Aberbergu tā neieredzat, man gan viņa likās ļoti sakarīga un zinoša! Bet ja jums ir vajadzīga uzspēlēta laipnība, tad varat griezties pie Bogatihas. Izvēle jūsu - zināšanas vai laipnība!
Strauberga strādā Balodes doktorātā - pret Tevi kā pret cilvēku izturas, vizīte varētu būt ap 10 ls, skatoties kāda vajadzība un analīzes - zvani un piesakies 5047785. Pati ''aizbēgu ''no vienas citas dakteres un no poliklīnikas, tagad esmu ļoti apmierināta.
Jā tieši tā- Aberberga tēlo, ka ir ļoti zinoša, tikai jāpiebilst, ka arī ļoti akla, ja jau neredz, ka ir nepavisam maza mioma, vai arī ja ir ārpusdzemdes apaugļošanās tad saka, ka ir kaut kāds iekaisums un vajag padzert antibiotikas! Un tādi gadījumi nav mazums!!!
Pa gadalu no viņas!!!
nu jā un man Aberberga dienu pirms dzemdībām solija, ka meita nav liela, kādi 3.700 kg, bet šeku reku piedzima 4.560. Ir mazdrusciņ atšķirība...
ar arstiem Ogre vispar bedigi...:(
Līdz šim braukāju pie ginekoloģes uz Rīgu,bet tā kā man sarežģīti tikt l;īdz Rīgai,tad aizgāju nesen pie Straubergas.Man vi'[na likās ļoti sakarīga.Un turpināšu iet pie viņas.
Ir jau arī tā,ka visiem visi nevar patikt.Par katru dakteri var dzirdēt kaut ko sliktu.
Gāju pie Straubergas poliklīnikā- ļoti nepatika. Tur kā konveijerā un attieksme diezgan pabaisa no viņas puses. Ja ietu pie viņas uz to doktorātu un maksātu 10ls- tad gan jau būtu savādāk... Tādi dakteri kā viņa uzdzen šermuļus.
Ja gribi ļoti sakarīgu doku,tad Linezerā ir dakteis Treijs-vīrietis,toties ļoti zinošs,iejūtīgs,visu paskaidro un attieksme laba.Vēl-VC4 daktere Kampara-arī super daktere un daktere Lauska no šīs pašas iestādes.
Es varu tikai peec savas pieredzes-nepieviena ginekologa Ogree!!Un dr.Aberberga ir kautkas"unikaals"!Nestaastiishu protams siikumos,bet nee-miiljaas sievietes-peec tam nesuudzaties par savu veseliibu:)
Es tad labaak braucu uz riigu ;-) Esmu atklājusi lielisku diētas programmu + Interesants bezmaksas lieka svara samazināšanas kalkulators http://tobebest.com/3284.html
es gan neietu ne pie Straubergas ne pie Bogatihas delj vinjam es tiku uz saglabashanu, jo vinjas nevareja laicigi atklat manu grutniecibu, bet Aberberga to izdarija!
es biju grutniecibas uzskaite Riga,maksaju lielu naudu,konsultacija un analizes man izmaksaja gandriz katru reizi 50-70 ls ,klinika viena no labakajiem!!aizgaju Ogre ,pie Bagatihas un nekada vaina ,neko slikto nevaru pateikt ,esmu loti apmierinata ar vinu.
Dr. Margarita Puķite sen vairs nepieņem wellslim centrā, bet stabu un brīvības ielas krustojums Kamēlijas aptiekā viņai savs kabinets. Iesaku pie vņas, attieksme tiešam daudz reizes labāka nekā ogres ārstiem, kuri nepievērš tavai veselībai nekādu vērību.
sarunas uzsaaceejai mammukam nav pashai sava ginekologa pie kaa regulaari iet un uzticas taa kompetencei?vai tad no nepaziistamu cilveeku sarunaam internetaa var guut kaadu skaidriibu?viedokļi daudz un atšķiriigi...
vot klaču babas! paskatiet,kurā gadā saruna sākta!
Kada starpiba kura gada saruna sakta?vienalga tema ir aktuala!
Kraujiņa tiešām laba!
Jā,labāk meklēt citus dakterus Rīgā,jo Ogrē tiešām nav normāls.
nezinu ka visiem citiem bet es personigi esmu bijusi uzskaitee pie aberbergas ar abiem saviem berniniem un viss ir bijis kartibaa ja bij kadi jautajumi vai problemas vina vienmer visu izskaidroja un sutija uz papildus parbaudem lai zinatu ka 100% viss bus ka vajag.pie vinas iet ari manas radinieces un draudzenes un vienmer bijusas apmierinatas.nesaprotu kapec janomelno ta cilveks!un kada jums dala gar vinas personigo dzivi!?
turklat vina un muravjova abas kopaa man bija klat dzemdibas un biju loti apmierinata.
abas bieži lieto un darba laikā :) D
Beidziet - Aberberga ir glupa gan kā ginekologs gan kā sonogrāfe. Tas kas pie viņas bijis uz sonogrāfu zin ka 2 minūtes un ,,profesorei" jau ir slēdziens, bet to ka ar aci var saskatīt vairogdziedzeri, ,,profesore" ar aparātu neredzi. Ļoti pavirša un nezinoša profesionālajā jomā, jā laipna, jā komunikabla, bet es jau eju ārstēties ne runāties. Un par ģinekologu - man kolēģei grūtniecību nevarēja ieraudzīt kamēr bērns sāka kustēties jau. Pilnīgs ārprāts. Cik esmu no paziņām un pati saskārusies - nezinu par ko viņai algu maksā un tur, jo tik daudz kļūdas pieļautas un nepareizas diagnozes, ka bail pat doāt cik vēl no nezināmiem cilvēkiem var saklausīt. Mūkiet no viņas mūkiet! Mana ģimenes ārste arī groza tik galvu un saka nu nē - pie Aberbergas neej... Ja jau ārsti paši to zin, tad jautājums vai slimnīcas un poliklīnikas vadība to nezin????
ticiet man ari par jusu iemilotajiem ginekologiem kads reiz pateiks ko sliktu, jo kadam jusu izveletais arsts nepatiks