VOLUPTA
...kas kautko ir dzirdējis par preparātu Volupta?, kas to ir lietojis un ko jūt?....
08. jūnijā kultūras nama (ogrē) 18.00 būs ginekoloģe kas stāstīs par šo "voluptu".
Sveika, Valtere! Es lietoju Voluptu jau apmēram 2 gadus. Tā palīdz ne tikai manāmi uzlabot dzimumdzīvi, bet arī palīdz sakārtot nervu sistēmu, ātrāk izārstēt dažādas brūces, apdegumus, saaukstēšanos. Stiprina imūnstistēmu.Tas ir tas, ko esmu novērojusi uz sevis.
Ierakstiet www.google.lv Tad arī atradīsiet gana daudz informācijas.
Vai ši būtu reklāmas lapa? Nav ko muļķot cilvēkus ar šito produkciju, ja nu kādam nav kur naudu likt, tad uz priekšu! Un ja ginekologs var reklamēt tādu voluptu, tad mīļās sievietes, padomājiet, vai pie tādas ir vērts iet, vi'nai jau kaut tik naudiņa nāktu!
sviests, kurš nu muļķo, kurš nemuļķo, bet es vienkārši atbildēju Valterei uz viņas jautājumu. Nav tā reklāma, vienkārši atsauksmes, kas no manas puses ir ļoti labas. Katrs cilvēks ir individuāls, kādam varbūt arī ir savādākas izjūtas.
Cik es zinu Volupta vienkārši visiem nepalīdz. Citiem ir ļoti labi rezultāti, citiem pilnīgi pa tukšo.
Protams nekādas brīnumzāles tās nav.
"sviests" - ja nezini, tad nerunā. Skaidrs ka brīnums tas nav, bet fakti ir fakti.
Cien. Ļena! Vai Tu esi dzirdējusi, ka cilvēks ar savām domām arī var sevi ārstēt. Es varētu tirgot da jebko, kaut vai piemēram medu ar piparmētru esenci un sastāstīt, ka tam ir tāds ārstnieciskais efekts......, nosaukt virkni cilvēku, kam tas ir palīdzējis, jo Tu tak neiesi un neprasīsi šiem cilvēkiem vai tā tiešām ir bijis. Ar iepakojumiem mūsdienās arī nav problēmu un uz iepakojuma varu sarakstīt ko gribu. Mūsdienās lētticīgu cilvēku ir daudz.
BigB ! Tie kuriem ir galva uz pleciem un kuri kaut bišķi draudzējas ar medicīnu tiem volupta nepalīdz! :))))
Volopta ir riktigi laba :)
sviests, es neiešu ar Tevi strīdēties.Domai protams ir liels spēks, bet jebkurā gadījumā uzskatu, ka man šis līdzeklis ir palīdzējis. Un vislabāk tieši tajā jomā, kam vispirms ir domāts. Paldies par uzmanību ;)
...nu, sviests, tu esi īstens latvietis, un pie tam sviests "SKEPSE"... ....tev noteikti nelīdzēs..
..pajautā kādam kas seko progresam augstajās tehnoloģijās, kas ir L-ARGENINS?
- mans vīrs prasa, vai tu esi sieviete vai vīrietis?
ja naudu nav kur likt, tad jā, ļaunuma ja varbūt nebūs
sviests, tad kad tev ārsts izraksta zāles tu taču lieto viņas nemaz nezinot kas viņas ražo un kā ražo bet tu tici ka viņas tev palīdzēs uz šķūnīša ir daudz kas rakstīts bet tur diemžēl dzīvo tikai malka tāpat ir arī ar zāļu paciņām naudu var arī izmest dārgiem antibiotiķiem un nesasniegt nekādu rezultātu tikai kaitēt aknām un sirdij
Visās mājas lapās raksta tikai pozitīvas atsauksmes, bet man pēc šī produkta lietošanas sākās nopietna ādas alerģija. Esmu jau pārtraukusi to lietot un jūtos daudz labāk.
Šis produkts ir nesamērīgi dārgs, tāpēc painteresējos vairāk un uzzināju, ka ar nosaukumu "Volupta" nav reģistrēts neviens produkts ne LR Zāļu reģistrā, ne Eiropas Savienības Centrālajā zāļu reģistrā, ne arī LR Uztura bagātinātāju reģistrā. Arī Medicīnas preču un ierīču reģistrs neuzrāda nevienu produktu ar šādu nosaukumu. Tātad - kādam tas ir baigais bizness, mums - izdevumi bez garantijām. Pašiedvesmai reāli ir liels spēks, arī ārstējošs, uz to arī tas bizness strādā.:)
nav reģostrēts zāļu reģistrā tā iemesla pēc, ka tās nav zāles.
No tās voluptas paliek sievietes resnākas.Kur ir izskaidrojums? Vai var kāds atbildēt?
1. Kāpēc nav reakcijas?
2. Kāpēc ir pārāk spēcīga reakcija - izsitumi, alerģija u.c.
Katra organisma reakcija ir INDIVIDUĀLA.
Varbūt organismam ir alerģiska reakcija uz MENTOLU vai ZEMESRIEKSTU eļļu, kas ir VOLUPTAS sastāvā. Parasti gan ir reti novērota alerģija uz dabīgajiem augiem, drīzāk tā ir uz vielām, ar kurām attīra vai konservē auga ekstraktu... nu bet gadās - pārbaudieties pie alergologa.
Katra organisma reakcija ir INDIVIDUĀLA un katram ir savs "vājais punkts".
Ādas izsitumi, augoņi ir organisma ATTĪRĪŠANĀS process, ja "vājais punkts" ir ĀDA (vai nieres).
"Zāles" ir bijušas par stipru - vispirms organisms no ķīmijas - herbicīdiem, pesticīdiem, konservantirm, smagajiem metāliem un ķīmisko zāļu piesārņojuma jāattīra ar "maigākiem līdzekļiem" - dzeriet daudz avota ūdens, spiediet svaigas dārza sulas.
VOLUPTA nebūs Zāļu reģistrā, jo tās NAV ZĀLES.
Tā nebūs arī LV Uztura bagātinājumu reģistrā, jo ir "nelegālais imigrants, kas šeit iekļuvis bez pases". Ar nosaukumu VOLUPTA to tirgo tikai KGC - ASV reģistros to atradīsiet kā ALURA, ko tur oficiāli (reģistrētu un ar "pasi") izplata ginekologs dr. Tomsons.
P.S.
Jūsu skepse ir JŪSU nevis VOLUPTAS problēma.
Kontaktinformācija: kgc.lv@yahoo.com
Es pati lietoju,un izplatīju Voluptu,un teikšu ka esmu iekūlusies tur kur nevajag.Esmu tieši zaudējusi imūnsistēmu,un vispār radījusi sev problēmas.Ja cilvēks tic,viņam arī kartupeļu milti palīdz.Lai veicas.
Zinu jau vairākus cilvēkus kas ir ļoti slavējuši Voluptu, un rezultātā miruši ar vēzi...
Kapēc neviens vairs nekādus brīnumus neraksta???
Kapēc uz Voluptas kastītes rakstīts ka nedrīkst acīs,ka tikai intīmai lietošanai,bet reklamē ka var lietot dažādi?
Tāpēc, ka cilvēki iesaka pēc personīgās pieredzes!
Piramīda!iespējams ,ka produkts labs,bet I.Valterei un viņas vīram širmis ir aizkritis:((((((Forši cilvēki,bet iesaistījušies.....pilnīgi garām PIRAMīDĀ......paši iztiek no auzu pārslām,bet cer......................
Kad biju vedis tēvu pie raganas-Elejas Veronikas, šī arī bija to pašu voluptu ieteikusi vēža ārstēšanai. ''Brīnumzāles", ko šarlotāniem izplatīt..
Ir ienācis 2009. gada ražojums - LIVELL', ar pasi;), kam interese, rakstiet spalivell@gmail.com
Ir pieejama Volupta! Tiem, kam interesē raksties uz zintis.haberkorns@gmail.com
Par šo brīnumlīdzekli ir arī baigi labs raksts žurnālā ''Ievas Veselība''2010.gada 29.janvāra izdevumā.Ļoti izsmeļoša informācija,bet cik taisnības,kas to lai zina.