Notārs
Sveiki! Kam ir bijušas darīšanas ar notāriem Ogrē- iesakied kādu labu notāru.
Dambe
Dambe
Ogrē pieņem 2 notāri - Baiba Dambe un Marta Zeile-Trijeca. Sīkāka informācija šeit http://latvijasnotars.lv/lv/notary/search/?day=&wrk_from=&wrk_to=&name=&surname=&city=Ogre&address=&court=
Dambe ir šerpa un nav pretimnākoša..
Vajadzēja ātri notāra apstiprinājumus:
1) Pie dzelzsceļa pārbrauktuves solija ātrakais 3 dienu laikā.
2) Pie tagadējā Ogres Valsts tehnikuma pēc pāris stundām jau varēja saņem apstiprinātus dokumentus.
Par citiem aspektiem - nemāku teikt, kur lētāk/dārgāk, laipnāk/nelaipnak utt..
Dambe ir pat ļoti OK.
Man ir jākārto testamenta lietas, pirmā darīšana ar notāriem. Paldies par ieteikumiem, laikam būs jādodās pie Dambes. Cik saprotu, viņa ir pie tehnikuma, ja?
Tev kaut kā jātiek pie interneta un jāieraksta guglē!
Nu Dambes birojā man nepatika - tiešām šerpa. Izvēlējos Zeiles biroju - tur ok. Cenas abām vienādas - tikkai attieksme atšķirās .
B.Dambe strādā ļoti precīzi un profesionāli. Tiek ievēroti visi termiņi un norunas. Super
Gugle nav bijusi ne pie vienas ne pie otras no notārēm, mani interesē personīgā pieredze. Paldies tiem, kas atbildēja.
Viņa nav pie tehnikuma.
Kas tad ir pie tehnikuma?
Ja mantojuma pieteikšana ,tad īsākais 3 mēneši .Nupat biju pie Dambes .Ļoti laba apkalpošana ,ja pats apmeklētājs uzvedās normāli, viss būs labi.Es eju tikai pie viņas, nekad nav pievīlusi .
man Dambe nepatīk,nav laipna,riebīga,prasta
Man tieši Dambe patika ar savu profesionālo attieksmi, Zeile likās augstprātīga un pilnīgi neieinteresēta, manai mammai pat nepiedāvāja apsēsties...