Ogre-Rīga-Ogre
Labs vakars, ogrēniešiem!
Izbraucu ar auto no Ogres plkst. 8:00, Rīgā piestāju pie Origo un mājup dodos laikā no 17:00 - 18:00
Meklēju līdzbraucējus, pievienojies!
Cena 2 Eur.
Mob.tel. 22076373
Ja brauktu mazliet ātrāk noteikti pievienotos....Diemžēl,man jau 8.15 jābūt uz strīpas...
Nereģistrēta uzņēmējdarbība!!!!! pasažieru pārvadāšana
mēģinājums izdzīvot......
visiem jau nav tāāādas algas un bonusi kā jums.
ķēpas vairāk nekā jēgas...
Ar vilcienu lētāk un arī pie Origo nonāk :D :D
ar vilcienu līdz origo nonāk arī ātrāk :D :D ne tikai lētāk :D
Jā bet vilcienā nav sex...
Ar vilcienu lētāk???? Vai tiešām???? Moš lētāk un ērtāk???? Nu tad laimīgu ceļu!
Es gan nenoņemtos ar līdzbraucējiem - allaž saskaņošanas, pieturvietas tur, kur var braukt normāli, lieka čīkstēšana vai runāšana.. Un nedod Dievs, aizmirsti par tādu līdzbraucēju tad, kad kādreiz palaimējas tikt ātrāk no darba, vai nelaimējas saslimt..... Par piegrušotu mašīnu nerunājot... Es pat par 5 eur nevestu..
2 eiro pa daudz!!! meginajums izdzivot? tad jau nomet cenu,lai citam cilvekam ari izdevigak sanak :P latvju zidi :D
Arī vadāju līdzbraucēju, kurš laimīgā kārā strādā kvarālu tālāk no manas darba vietas un maksā 7.50 turp, apakaļ. Vienu rītu braucot pajautāju, kāpēc braukā ar mani, ja par pāris ceniem sanāk lētāk ar sabiedrisko?! Atbilde bija elementāra - Kāpēc man brauk ar sabiedrisko, jau no paša rīta sev sabojāt garīgo, spiesties starp cilēkiem, skatīties uz depresijas nomāktiem, nelaimīgiem cilvēkiem, ja drusku piemaksājot ar smaidu sejā, iekāpju siltā auto, izlaiž pie darba, nekur nav jāiet, nav jādomā paspēs, nepaspēs (pa 4 mēnešiem 1x aizkavējās uz 5min cilvēks) . Un ar labu garīgo ierodos darbā, un tieši tāpat nokļūstu mājās.
P.S. Jā arī es tieku no darba laicīgāk mājās, arī līdzbraucējs tiek ātrāk.
Ogre-Rīga -Ogre katru darba dienu, braucu līdz VEF tiltam. No rītiem 7:00 no Ogres, atpakaļ 17 :00 no Rīgas. Pievienojies man , vai paņem mani līdzi sev. tel 29881517