Trakais šoferis Daugā
Ceturtdien Daugas stāvvietā pat iedomāties nevarēju, ka man apzināti mēģinās uzbraukt pārpīpējies tirliņš ar automašīnu! Nepietiek, ka mani nolamāja, bet vēl sekoja man veikalā, sāka man uzbrukt, mēģināja izraisīt kautiņu ar citiem pircējiem, kas mēģināja to atsaldeni novaldīt, lai liek mieru divreiz vecākai sievietei. Gājējiem un velosipēdu vadītājiem attiecībā pret citiem satiksmes dalībniekiem ir priekšroka arī dzīvojamā zonā, degvielas uzpildes staciju un stāvvietu teritorijā. Tas attiecas arī uz lielveikalu stāvvietām. Tas tirliņš gan, laikam, pircis tiesības Narvesenā bija. Ja redzat Daugas teritorijā atsaldeni sarkanā bābu mašīn;itē ar mammu un tēti blakus - uzmanieties :) Tie vecāki vairs nevar savu pāraugušo atvasi savaldīt trakuma lēkmēs.
Gājējam taisnība ir, tikai ko dos uzrakss uz kapa pieminekļa "Viņam bija taisnība"?
riktīga aborta atlieka - vēl kasīties veikalā
Tava situācija gan bija traka, bet fakts paliek fakts, ka Ogrē gājēji, riteņbraucēji ievēro tikai daļēji likumu, kas attiecas uz viņiem. Kur paliek apstāšanās un paskatīšanās pa labi un pa kreisi? Pirms šķērso ielu. Ja es esmu 2 metri pirms pārejas,bet jājējs tik tiko ir pagriezies pret pāreju, lai to škērsotu vai tik tiešām man ir jādod pa bremzēm, ka mašīnā viss aizlido? Tīri loģiku arī vajag ieslēgt un padomāt. Priekšroka ir, bet apstājies un novērtē to attālumu vai paspēs nobremzēt? Un ziemā tas ir vēl svarīgāk!!! Kas ir dārgāks? Princips vai veselība?