Jauns Mācību Gads
Sveiki, esmu LU maģistra grāda studente un jau otro gadu piedāvāju savus pakalpojums, lai sagatavotu skolniekus jaunam mācību gadam matemātikā (algebra, ģeometrija) un angļu valodā. Sagatavoju skolniekus pēc viņu pašu grāmātām, tā teikt izskatam nākamā mācību gada materiālu, ko bērns apgūs priekšmetā. Ir iespējam individuālas mācības, ja bērnam patīk vērsta uzmanība tikai uz viņu, kā arī pāros, piemēram, ar draugu, brāli vai māsu kopā, ja bērnam patīk sacensties ar kādu. Nodarbība ilgst 1h15min. un maksa 7,50€. Ja ir vēlme pieteikties nodarbībām vai uzzināt sīkāku informāciju zvaniet 22165905. Margarita
Ceru, angļu valoda labāk nekā latviešu?
Ja bērnu mācīsiest pēc nākamā gada mācību grāmatas , kura būs skolā, tad viņam skolā mācību stundās būs neinteresanti strādat ar to pašu grāmatu un darba burtnīcu, tāpēc jāizvēlas cita autora grāmata un darba burtnīca ar līdzīgu mācību materiāla apjomu. Jo mēs jau arī negribētu pēc pāris mēnešiem lasīt to pašu grāmatu, ko tikko lasījām. Tas ir mans ieteikums, kā pedagoga ar 30 gadu pieredzi.
Ko lai cilvēks neuzrakstītu, ogreniešiem nepatīk :)
Ir pietiekoshi daudz vecaaku, kuri liek savam beernam vasaraas maaciities naakamaa gada vielu...kaapeec...tas man nekad nav bijis skaidrs...
vg : Godkāre , slavaskāre , vēlme vienmēr būt labāk par citiem par katru cenu
Kāda slava un godkāre... Ta nu dažiem vienkārši ir problēmas ar smago mācību vielu, it īpaši matemātikā. Un labprāt izmantotu šādu piedāvājumu ,bet nākošvasar -savam sīkajam pirms eksāmenu gada.