Bērnudārzs!
Sveiki. Situācija sekojoša,dzīvoju Ogres centrā un bērnam piešķīra bērnudārza vietu Pārogrē,netālu no tirdzniecības centra Domo, ar kājām ejot 45min ( tas ir tad,ja bērns ir ratos ),bez ratiem 1,30h. Mašīnas man nav un sabiedriskais tur tuvumā nepiestāj. Varbūt kāda no Pārogres mammām ir līdzīgā situācijā,jo viņas dārziņa vieta atrodas Ogrē? Ja jā,lūdzu rakstiet,var mēģināt samainīties vietām. Paldies.
man atkal otrādi,dzīvoju netālu no Pārogres b/d. bet bērnam iedeva vietu "Sprīdītī".nu kur taisnība???vai tad mums nav priekšroka pierakstīties b/d,kas atrodās tuvāk dzīves vietai?
mamma- varbūt varam mēģināt mainīties??? Mums ir vieta Riekstiņā. Ja tev der riekstiņš,tad varbūt taisam barteri? Jāiet tad kopā uz galveno B.D. un jārunā ar vadītāju.
mamma-Cik tev vecs bērniņš? Esat uzņemti silītes grupiņā uz 1,6 gadiem?
manam septembrī paliks 3g.
Mmm... tad nekā. Marazms kaut kāds,ej tu tagad saproti ko lai dara.
Mums vispār uz to vecumu neiedeva. Tik uz 4 gadiem.
es ieteiktu iet uz domi un celt traci par šādu situāciju. kopš kura laika neļauj apmeklēt bērnam to bērnudarzu,kas tuvāks dzīves vietai? pēdējā laikā daudzi baidās no jaunievēletas valdības,tapēc mammas-uz domi pie Egīla!
Pats stulbākais,ka domājot,ka netikšu valsts dārziņā,biju jau pieteikusies uz Mikausi,kurš man ir blakus mājām,bet tagad,kad meitai iedots dārziņš Pārogrē uz valsts un pašvaldības palīdzību sponsorēt privāto dārziņu varu vairs necerēt,jo man taču ir vieta valsts dārziņā. Stulbums.
..to Zareema .......taa nav taisniba,par privato darzu.Es atteicos no pasvaldibas b/d lidz, ar to mana berna vieta panema citu bernu un par manu bernu turpina maksat privatajam b/d Ogres pasvaldiba...
lasitaja- nu tas jau pozitīvāk skan,jo man draudzene teica,ka, ja piešķirta vieta pašvaldības b/d, tad privāto vairs neapmaksā.
...tikai Jums ir japazino ka velaties atteikties....
Es vēl šonedēļ neatmetu cerību atrast kādu mammu,kurai ir 1 gadu un 6 mēnešus vecs mazulis un kura ir tādā pašā situācijā. Labāk jau būtu,ja varētu samainīties un iet valsts dārziņā.
es kautko nesaprotu-bērnudārza netālu no Domo pārogrē nav. Vienīgais pārogres dārziņš ir "Riekstiņš"kurš atrodas 2 min gājienā no tilta, un līdz Domo tur vēl km 2-3.
silītes grupiņas nav katrā Ogres b/d, katru gadu mainās, līdz ar to jums vienkārši nepaveicās.
Kaut ieteiktu sākt ar Zelta Sietiņa vadītāju, mēģiniet, tad apiet tuvākos b/d, kamēr vēl maijā ir vadītājas, jo tūlīt dēļ remontiem sākas atvaļinājumi, vadītājām būs saraksti aizsūtīti jau, runājiet, prasiet, un gan jau būs kāda iespēja pārcelties uz kādu citu dārziņu.
Otrs variants ir uzrakstīt iesniegumu, ka vēlaties sākt ar 2 gadiem, tad būs citas iespējas nākamgad, domāju noteikti būs vieta tuvākā bēnudārzā, jo 2gadīgo grupas ir lielākajā daļā darziņu Ogres centrā.
atvainojos, niku ieliku jūsu
Liels paldies par padomu :)
Zareema
tikai neparko neparaksties tik mazu bērnu vest uz Dzīpariņu. Mēs savējo mazo izņēmām laukā.
Inese- a kas slikts Dzīpariņā? Kas nepatika?
-??-
No Lapu ielas līdz Riekstiņam ar ratiem 30 minūtes. Ir īsais ceļš,pa kuru ejot sanāktu 15-20 minūtes kā Tu saki,bet neesmu ekstrēmiste un ar bērnu pāri tiltiņam,kura sākumā uzlikta zīme BĪSTAMI,pat,krieviski sakot,POD PRICELOM NE POIDU.
Turpinu risināt situāciju un joprojām meklēju kādu mammu,kura ir līdzīgā situācijā un ar kuru varētu samainīties.
Sorry,tas nebij nevienam no šejienes. Tā bija atbilde citā forumā. :)