Grāmatas vāciski
Kur Ogrē var nopirkt grāmatas vācu valodā?
Kaut ko varbūt var arī atrast mūsu Rozes, Ausekļa un Zvaigznes grāmatnīcās Ogrē, bet tās pamatā ir mācību vai pašmācību grāmatas. Izvēle būs grāmatnīcā Globuss Rīgā.
Ja interesē konkrēti vācu valodas mācību grāmatas - Zvaigznes grāmatnīca.
interesē tieši literatūra vācu valodā
Tad atliek vai nu internetā (piemēram, Amazon, kas nav lēti) vai Rīgā. Starp citu, Rīgā ir arī veikali, kuros lēti pārdod "otro roku" grāmatas svešvalodās - bet atkal jāmeklē.
Rīgā daudzās grāmatnīcās - Rozes, Valters un Rapa u.c- ir lielāka izvēle grāmatām svešvalodās.
man ir grāmatas vācu valodā. Kā jūs atrast?
Pēc normālos Vacu i-net veikalos , piegāde uz Latviju ap 2-3 Eur
Pilns Ebay.de ar vācu grāmatām:
http://www.ebay.de/sch/i.html?_trksid=p3984.m570.l1313.TR0.TRC0.H0&_nkw=&_sacat=267&_from=R40
no internetveikaliem pasūtīt neko nemāku, varbūt variet ieteikt kādas grāmatnīcas?
no internetveikaliem pasūtīt neko nemāku, varbūt variet ieteikt kādas grāmatnīcas?
Jānis : Es pirms pāris gadiem dēļ vienas grāmatas nopirku tur veselu BANĀNKASTI grāmnatu , maksāja visa kaste ~20Eur ar piegādi. Kad atvēru žoklis atkārās , tā vienīgā grāmata kura ari bija piedavāta bija pati "Niecīgākā" man to vienkarši VAJAZDĒJA , toties pārējās iaradijās kapitāli dārgi izdevumi par to pašu tēmu kurus JEBKAD iegadāt es pat nesapņoju. Tai kastē viņi bij salikti vienkarši "Pie reizes" pat aseviķi nebija minēti:):) Tā reizēm gadās ar Vacu e-bay un grāmatām:)