Noņemt tiesības
8.maršruta autobusa pasažieri kļuvām par aculieciniekiem GANDRĪZ traģēdijai. Apstājāmies pie gājēju pārejas aiz baznīcas (virzienā uz Ogresgalu), lai palaistu pāri puisīti ar vecmāmiņu, pēkšņi autobusu apdzen mašīna UZ GĀJĒJU PĀREJAS!!!!!!, (izskatījās pēc Hondas) ar numuru FG-8983, pie stūres vīrietis pāri 50. Puisīti notrieca. Par laimi viss puikam bija kārtībā, un šoferis par brīnumu neaizlaidās. Bet tāpat ŠĀDIEM ŠOFERIEM TIESĪBAS NOST un AIZ RESTĒM!
man arī ir bijuši gadījumi, kad es apstājos un garām aizlido tie, kas steidzas.Tad es domāju-labāk nebūtu stājusies, tad ari gajēji stāvētu uz vietas.šāda apdzīšana nav piedodama!
Un kāpēc autobuss brauca?
Loola, vai pieteicies policijā kā notikušā aculieciniece? Ja reiz publiski paģēri šofera tiesību atņemšanu, cerams, ka no savas puses esi savu pilsoņa pienākumu godam izpildījusi.
Evita, kur autobuss brauca? Te tak rakstiits, ka autobuss stāvējis..
Laikam neuzmanīgi lasīji. Es saprotu, ka autobuss ar pasažieriem apstājās pirms pārejas, lai palaistu gājējus, bet stāvošo autobusu apdzina vieglais auto, notriecot vienu no gājējiem - puiku.
Nu un tad kā bija jāsaprot jautājums, kapēc autobuss brauca?
Plkst. 17:36 bija atbilde Evitai, nevis Jums, Lelde.
Tur rakstīts, ka Ļola ar kaut ko apstājās, bet autobuss brauca, jo kā tad to varēja apdzīt? Ja nu gadījumā tā nav, tad lai tā sieviete par liecinieci labāk nemaz nepiesakās, būs tikai sliktāk...
visdrīzāk, ka cilvēks ar apdzīšanu domāja apsteigšanu - sarunās tos terminus jauc.
Ko jūs te ķīseļojiet.Loola visu skaidri pašā sākumā aprakstījusi. Nevajag te versijas taisīt.
Varbūt apbrauca?
apdzina, apsteidza, apbrauca... kas vēl var piedāvāt savu variantu? :0
FGxxxx aizlidoja garām pie gājēju pārejas stāvošam pasažieru autobusam UN NOTRIECA BĒRNU! Prieks, ka bērns sveiks, vesels un mājās, kopā ar savējiem sagaidīs Ziemassvētkus 1a agresorambīļa dēļ!
Tas nav tas gadījums, kad vīrietis nomira pie mašīnas stūres? Tāpēc arī neaizbēga...
Es domāju, ka tiesības var arī atstāt...
Cik labi ka nav bērnu mazbērnu vai masu brāļu nav par ko pārdzīvot !!!!TAS Temīdai !!!!