Gribu zināt
Sveiki! Esmu izpētijusi sludinājumu sadaļu par visu šo gadu un vairākkārt redzu darba piedāvājumu vienai un tai pašai kafeinīcai.Teksts -"" piedāvā darbu kafeinīcā pavāra palīgam, pavāram.""
Zinot, ka ir strādāt griboši daudzi palīgi, rodas jautājums, kas šai kafeinīcai ir par vainu? Kāpēc darbinieki jāmeklē tik bieži, vai ir spēciga izaugsme?
Ludzu padalaties, ja ir zināma tā kafeinica, jo es meklēju darbiņu.
man nav laika pētīt sludinājumus,tāpēc palieku neziņā,par kādu kafejnīcu ir runa.Varēji jau pati uzrakstīt,ja gribi sanemt kādu jēdzīgu informaciju.Par tiem darba meklētājiem-nemaz jau tik daudz viņu nav un atrast labu darbinieku ir liela problēma.Ja ir vajadzīgs speciālists kādā jomā,arī ir problēmas.Turklāt bieži vien pat neatrisināma,jo ja nav profesijas,kādu iemācīt kādam arodam arī nav tik vienkārši.
kur atrodas tā kafejnica
Pārogrē
piekrītu,bet ne jau visi ir tupi kā auni, ne vienmēr jābūt ar profesiju, lai būtu talantigs pavārs
Visi nav tupi protams,bet ej nu atrodi vēl to netupo!
Sveikiņi visiem šai skaistajā ziema dienā!
Darba piedāvājums par kuru ir runa, es ļoti labi zinu, jo es tur strādāju. Ja pavisam godīgi, tad neiesaku uz to kafejnicu iet strādāt, ne Jums Inese, ne citiem. Pirmkārt jau pašas Gitas dēļ, viņas saldā mēle spēj pazemot visu apmeklētāju klātbūtnē. Tā samaksa par darbu ir zem katras kritikas, nerunājot par pienācīgiem nodokļiem un ja esat gados jauna, tad darba līgumu tik drīz nedod.
Ja Jums ir stipra nervu sistēma, un nebaidaties no patstāvīgas aprunāšanas visu priekšā, tad var mēģināt.
Hei, hei!
Tā Jūsu slavenā Gita ir atkal ielikusi sludinājumu! Nedēļu atpakaļ tur strādāja viena jauna sieviete, bet nu vairs nav, žēl ka aizgāja, bija forša.