MAXIMA

Ko Jūs domājat par MAXIMA veikala boikotu? Vai Jūs pēc notikuma ejat uz Maximu iepirkties? Kāds ir Jūsu viedoklis un nostāja šajā jautājumā?

beibe , 2013-12-02 15:44:51

Nu mans viedoklis ir tāds, ka es kaut kā šobrīd tomēr atturos iet uz maximu. Mani ir sadusmojis tas, ka jau pirms notikuma Maximas vadītāji izturās pret saviem darbiniekiem kā pret vergiem, necilvēkiem..un niecīgās algas...un tad, kad notika nelaime..tādas izrunāšanās gan no maxima Latvija vadītāja, gan no tās lietuvietes Jolantas..nu fuj, un ja jau darbinieki sūdzējušies par telpu stāvokli, tad jau nav bijis kaut kas..bet redz, Maximai jau tikai peļņa svarīga...Es katrā ziņā neiešu vair sšķiet tur nekad..gaidu RIMI ogrē:) Un īstenībā Ogrē varētu arī ienākt MEGO!! :)

sesa , 2013-12-02 15:48:13

Es arii vairs neieshu uz maximu...labaak savu daargo naudu atstaashu kaadaa citaa veikalaa, ikijaa vai kaa ta!! Bet ne maximaa!! Lai redz, ka tauta nav nekaada uzpeerkamaa. Lai redz, ka jaabuut ir cilveekam visu pirms un tikai tad var buut kaut kaads vadiitaajs, naudas maiss. Cool, arii gaidu rimi.

Bietelis , 2013-12-02 15:52:03

es arī neeju uz maximu vairs. kaut kā neceļas roka tur pirkt ēdamo, utt. Un žēl, ka tomēr ir tādi cilvēki, kas atbalsta šo maximas tīklu vēl. Prieks pat par Lietuviešiem, kuri arī boikotē maximu! Bet tie, kas turpina iet uz maximu - labu apetīti Jums ar tiem vecajiem, otreiz pārmazgātiem salātiem, pārmerķētiem derīguma termiņiem un tām nabaga zivīm, kuras tur moka..netīros akvārijos, sabāztas tur pilns! Rimi veikalam vismaz cepuri nost! Akvārijs vienmēr tīrs, zivis maximums 6 tikai. Smuki peld tur, nevirina mutīti kampdamas gaisu kā maximā! Esmu pret vispār dzīvo zivju tirdzniecību veikalā! Sadisms...

aasjaa , 2013-12-02 15:57:47

Nu ja-atstāsim bez darba tos kas strādā maximā!!!

baba , 2013-12-02 15:59:44

Visvienkāršāk šo jautājumu var atrisināt paši darbinieki, uzrakstot: "Lūdzu atbrīvot mani no darba..."

ūsa , 2013-12-02 16:00:50

Bet ja jau neraksta to atlūgumu,tas nozīmē ka citur viņiem nav kur iet. Gudrīši- gribat lai kādam bērnam būtu māte bezdarbniece un Ziemassvētkos nebūtu ko ēst,ja??

baba , 2013-12-02 16:05:12

Kādas dienas atpakaļ biju Ogres Maximā.Zivju stends tiešām ir šausmīgs.Svaigajām zivīm acis sarkanas,krāsa tumši pelēka un pašas glumas.Fasētõ vistu stends satecējis asiņains un pašas vistas krāmē ratiņos un ved pie kases aparāta-pārsit realizācijas termiņus.Kad prasu kas notiek,pateica,ka bušot akcija vistām.Tikai nesaprast kads sakars akcijai ar terminu pārlabošanu.

Zane , 2013-12-02 16:07:16

Varbūt esmu baiga zoss,bet ļoti gribas zināt vai sanitārā inspekcija šo veikalu nekad nekontolē un vai neviens par šīm cūcībām nekad nav sūdzējies kaut vai sanitārajā dienestā.Jeb tas arī Latvijā būtu nolikvidēts? Cik es zinu,tad Maxima un Rimi ir viena veikalu tīkla kēde,tāpēc nesaprotu ar ko jums tas Rimi varētu būt labāks.Gribu teikt.ka arī vietējie tirgotāji nav nekādi mecenāti. Analogas preces lielajos veikalu tīklos bieži vien ir daudz lētākas,kā vietējo uzņēmēju veikalos.

Zoss , 2013-12-02 16:14:43

atbalstu boikotu.Sis nedeljas laika nebiju Maxima, redzes ka bus tad, kad ļoti, ļoti ko vajadzes.Tops ir ļoti labs veikals, bet patālu.

Roselle , 2013-12-02 16:19:41

Zoss : Maxima un Rimi viena ķede ? Tas gan kas pilnīgi svaigs ?:) RIMI ir Maxima lielākais konkurents . Rimi un SuperNeto ir viena ķede :):)

Lunis , 2013-12-02 16:41:43

Maxima ar Rimi nekad nav bijusi viena kede,tik nu daudz zinat zin visi.

zanite , 2013-12-02 16:43:53

nezinu gan kāpēc man tas būtu jāzin.Viena vai daudzas ķēdes,kāda man tur starpība?Un ne jau maxima to veikalu projektēja un cēla.Runājot par attieksmi-visās ārzemju kompānijās tā ie vienāda.Ja manā darba vietā ,kas nemaz nav maxima,butu kas tāds ,es ari nedrikstētu atstāt darba vietu.Tādi ir iekšējās kārtības noteikumi un ja nepatīk,tad saka ,ka var iet majās un meklēt sev vietu citur.Alga ir laba,pasarg dievs,ja šī darba nebūtu!

Zanītei , 2013-12-02 17:21:26

Es iepērkos un arī turpmāk taisos iepirkties.Jo pārējie veikali man nepatīk.Maxima ir labāka.

Baiba , 2013-12-02 17:31:32

Baiba vai tu pati neredz,ka Maximas produkti zema kvalitate,vissliktakais veikals Ogre tas Maxima,sestdien bijam ar masinu Dauga nebij kur masinu nolikt,pirceju veikaka bija daudz,pie kases rindas.

to Baibai , 2013-12-02 17:50:07

Nu un kāpēc tad tās rindas? Sanāk,ka vienalga labs vai slikts,bet cilvēkiem šis veikals ir vajsdzīgs.

Saiva , 2013-12-02 18:11:12

Es gan tā nedomāju.Nu ja tev nepatīk Maxima,ko tad braucat uz viņu???Brauciet uz citu veikalu.

Baiba , 2013-12-02 18:37:09

es jau tīs nedēļas nēsmu bijusi Maxima veikalos,bet neviss boikotējot vienkārši nav pa ceļam.bet šajos Ogres veikalos strādā mūsu pilsētas cilvēki un priecīgi ka ir jeb kāds darbs.

aija , 2013-12-02 19:24:59

nezinu gan kāpēc man tas būtu jāzin ko domā zoss???

po , 2013-12-02 19:49:22

Tev vispār nekas nav jazin! Neapgrūtini smadzenes,tā būs labāk.

to po , 2013-12-02 21:29:50

Es tagad biežāk eju iepirkties tieši uz MAKSIMU - vēlos atbalstīt grūtajā brīdī!

Karlsons, kas dzīvo zem jumta , 2013-12-02 21:49:27

Pēc ciniskajām atbildēm no Maximas vadītāju puses Zolitūdes traģēdijas sakarā-savu kāju nesperšu Maximā!Bet cilvēki jau esam dažādi-kam sirdsapziņa atļauj-lai iepērkas!
Latvieši nekad nav bijuši vienoti un arī pašlepnuma daudziem trūkst!Skumīgi...

pensionāre , 2013-12-02 22:02:41

Apmeklēju un apmeklēšu Maximu. Vaina ir ne tikai Maximā, bet arī pašos cilvēkos, ka ir tādi darba apstākļi (vadība, darbinieki), vēl jo vairāk, tas pats notiek arī citos lielveikalos, piemēram, Rimi.
Turklāt jādomā līdzi ko raksta, stāsta mūsu prese, jo bez Maximas ir arī citi faktori, kāpēc ir tā, nevis savadāk!

Inna , 2013-12-02 22:08:19

pirms mēneša biju Maxsima, pieeju pie zviju stneda,saku,ka vēlos zivtiņu, pārdevēja čukst : ""neņemiet zivitina nav svaiga........" Nu,ko priekšnieciba liek ar sudiem tirgoties,nabaga pardevejam nav izvēles:( skumji :(

vax , 2013-12-02 23:55:29

Pēc baisā notikuma Daugā vēl neesmu bijusi,tikai pāris reizes mazajāMaximā. Centīšos neiet uz Maxima vispār.

ES PATI , 2013-12-03 09:31:14

Ko jūs te aizstāvar MAXIMU? Tikai tāpēc ka cenas lētākas? Sanāk, ka Jūs paši ekonomējiet uz SAVU veselību :) Es labāk pērku mazāk, bet kvalitatīvus produktus. Un neviena mamma bez darba nepaliks, būs cits veikals vietā. Kas grib strādāt un nopelnīt, tas atrod kā to legāli izdarīt. Pilnīgas muļķības par bezdarbu..
Es tur neko nepirkšu un pat iekšā neiešu tikai tāpēc, lai savu naudu neatdotu tiem badakāšiem MAX īpašniekiem!!!!!

Maija , 2013-12-03 11:19:27

vispār jau MAXIMA nebūvē veikalus un ar sabrukšanu tai maz sakara,kaut kā tiek aizmirsts galvenais vainīgais,bet pats veikals,kāds nu tas bija tāds ir,par pārdevēju algām un preču kvalitāti jau agrāk visi zināja nu MAXIMA paliek MAXIMA tie citi veikali jau Ogrē nav labāki ja nu vienīgi TOP.

Lats , 2013-12-03 12:18:40

Kāda tava daļa,ka cilvēki aizstāv Maximu?Un kāda tava daļā,par citu veselību?Skaties pati uz sevi.

To Maija , 2013-12-03 13:16:56

TOP labākais veikals Ogre?Nu tu gan mani sasmīdināji.Pastrādā tur un tad uzzināsi,kādu preci īstenība tirgo nabaga pircējiem.

To Lats , 2013-12-03 13:19:39

Visos citos veikalos ir tās pašas preces, kuras tāpat mazgā un pārlīmē termiņus. Tiešām nezinu, kur sanitārā inspekcija skatās, droši vien kukuļos. Maximā ir tas pats, tikai lētāks. Varētu padomāt, ka IKI vai Elvi pārdevējas nav tikpat nomocītas!

Ilze , 2013-12-03 14:29:36

Daugā jau neesmu bijusi kādu mēnesi vai vairāk un tikai tāpēc, ka man nepatika apkalpošanas kultūra - kad pajautāju kasierei kāpēc pie preces ir viena cena, bet caur kasi iet divas reizes lielāka, tad mani gandrīz vai uztaisīja par teroristi, kas uzdod debīlus jautājumus, uz kuriem cien.vecākajai kasierei nav atbildes. pretīgi! Man arī nauda no debesīm nekrīt un uzklausīt rupjības no pārdevējām, kur ir acīmredzama veikalnieku kļūda, man absolūti negribās. par laimi veikalu ir pietiekoši un Maximas piedāvājums nemaz nav tik ekskluzīvs! Paši darbinieki pret sevi izsauc boikotu! Godīgi - mani apmierina Viduspr. maximas darbinieku attieksme pret darbu!

Anete , 2013-12-03 14:36:21

Daugā jau neesmu bijusi kādu mēnesi vai vairāk un tikai tāpēc, ka man nepatika apkalpošanas kultūra - kad pajautāju kasierei kāpēc pie preces ir viena cena, bet caur kasi iet divas reizes lielāka, tad mani gandrīz vai uztaisīja par teroristi, kas uzdod debīlus jautājumus, uz kuriem cien.vecākajai kasierei nav atbildes. pretīgi! Man arī nauda no debesīm nekrīt un uzklausīt rupjības no pārdevējām, kur ir acīmredzama veikalnieku kļūda, man absolūti negribās. par laimi veikalu ir pietiekoši un Maximas piedāvājums nemaz nav tik ekskluzīvs! Paši darbinieki pret sevi izsauc boikotu! Godīgi - mani apmierina Viduspr. maximas darbinieku attieksme pret darbu!

Anete , 2013-12-03 14:36:21

Придурки!!!

!!! , 2013-12-03 17:15:01

pipec tagad visos MAXIMA kritis nost juumts!!Bljat kadi jobnutie cilveki!!!!!!!!!!!!!!SMEKLIIGIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!

to baba , 2013-12-03 17:21:22

Apmeklēju un apmeklēšu Maximu.

iNNA , 2013-12-03 17:24:08

nedod Dievs tev zaudeet kaadu tuvu cilveeku kaada BEZATBILDIIBAS DEEL

to iNNA , 2013-12-03 18:23:53

Tas vis var notik ne tikai MAXIMA,bet gan Elvi gan TOPA,GAN Rimi,visur!!Bljavens ka jus to nevar saprast,vistas smadzenes!!!

!!! , 2013-12-03 18:51:16

Es apmeklēju un apmeklēšu Maximu!!!

Ivars , 2013-12-03 19:01:27

Maximu apmeklēju & apmeklēšu. Kāda jēga vainot Maximu? Kas būtu savādāks, ja tas būtu Rimi vai kas cits? Nekas!

Jānis , 2013-12-03 19:56:09

Iepērkos Maximā Skolas ielā Var labi iepirkties,tikai acīm vajag būt pierē Ir atlaides ne tikai pārtikai,bet arī rūpniecības precēm.Tad jau Elvī drīzāk var nopirkt ko vecu Piekrītu,ka Maximas vadības reakcija bija neadvekāta traģēdijas baisumam.Bet vai pārdevējas vainīgas?Viņām ir darbs.

size , 2013-12-03 20:00:22

Iepērkos Maximā, Elvī, TOPā utt ... Aicinājumi boikotēt Maximu man pie kājas.

pensis , 2013-12-03 20:28:31

Nekad neiepirkos tajos leišu veikalos un neiepirkšos.Apbrīnoju latviešus,kuri tur iepērkās.Tik zems apkalpošanas līmenis,zivju stendi smird,un tās nocenotās preces,mani šķebina,asiņainie,satecējušie nocenoties gaļas,vistu produkti-ārprāts.Saldētās mīklas bulciņas,uzpūstās maizes.......,un tagad vēl šie melīgie,trulie,cietsirdīgie maximas vadoņi.Mūžigais kauns viņiem,kā piemiņas koncertā teica Duboks.

boikots , 2013-12-03 21:04:10

Labi, ka tu neej iepirkties Maksimā - tur arī bez tevis cilvēku papilnam. Aicinājumi boikotēt Maximu man arī pie kājas. Ne jau Maksimas darbinieki ir vainīgi.

students > boikots , 2013-12-03 21:19:20

PIEKRITU!!!

to students , 2013-12-03 21:27:38

Varu pateikt vienu-gan TOpĀ,gan elvi ļoti lidzīgi darba pienākumi kā kasieriem,tā pārējiem darbiniekiem! Šodien dzirdēju,ka viena kasiere satraukusies TOPĀ,ka netiek uz plauktiem(acīmredzot,drāzīs,ja neizdarīs),bet kasē bija normalas rindas! Ko domā darba devēji,izdzīt līdz pedējam elpas vilcienam un pēc tam nošaut?!(kā vecos laikos-nodzītus zirgus nošāva?!) Un mes te visi runajam par maximu! Cilveki vienkārši klusē,jo bail palikt bez darba,!!! Un algas GADIEM NEMAINĀS,bet visi klusē,jo nekas jau nemainās! Bet gan jau vadzis vienreiz lūzīs,ticiet man,un varbūt veikalu paēdušie īpašnieki sapratīs neēdušos darbiniekus?!

es , 2013-12-03 23:16:45

vairs neiepeerkos maxima.Uzskatu kaa maximai lielas prasiibas ir pret darbiniekiem, bet pashi nespeej nodroshinaat droshus darba apstaklus.Pirmaaa nauda un tad cilveeku dziiviibas.Ceru ka mainiis attieksmi pret darbiniekiem.

Aiga , 2013-12-04 10:27:13

atnāci no darba un ķengā savu darba vietu??????tad ej prom no tās kases ,brauc uz rigu,ko tupi topā kasē?

to es , 2013-12-04 10:28:42

Es arī nekad neesmu bijusi Maximas fane, bet nu turpmāk noteikti boikotēšu Maximu, it kā jau žēl Maxima darbinieku, bet lūdzu - ejiet strādāt uz citiem veikaliem! Drīz Ogrē būs Rimi, tad būs atkal jaunas darba vietas. Man vienīgi nepatīk, ka šie darbinieki, kas internetā sūdzās, dara to anonīmi, baidoties, ka izmetīs.Tad ta nu vienīgā un labākā darba vieta pasaulē! Ejiet prom darbinieki un boikotējiet to sasodīto uzņēmumu!

Līga , 2013-12-04 11:21:26

Tas vadzis nelūzt jau 20 gadus...Latviešiem jau patīk ciest un tikai sūkstēties, ka slikta dzīve.

Elmārs , 2013-12-04 14:37:06

Par tiem stendiem maximā un zivītēm arī piekrītu. Esmu jau 5 reizes sūdzējusies par Zivju stendu, tad paliek labāk un atkal nekā... stulba tā maximas vadītāja ar savām strīpām uzacu vietā!!!! Jūs, kas spējat būt tik cietsirdīgi pret citiem, kas grib beidzot kaut ko darīt, kaut vai ar šo boikotu, lai maximas darbiniekus uztvertu kā cilvēkus, drošvien esat šādi paši mežoņi kā šie šajā video www.meatvideo.com........par šiem sadistiem, novēlu visbaisāko nāvi, un gadsimtiem mokoši degt elles liesmās!!!

Winxa , 2013-12-04 15:05:50

..jā, jā, facbook pilns ar šito video...

Bet, ja tā par video, drausmīgi..vakar gaļu točna negribējās man ēst pēc noskatīšanās, un godīgi, pat nespēju noskatīties līdz galam..nezinu vai kāds to vispār spēj izdarīt..

bicīc , 2013-12-04 15:21:08

Man Maksoma nepatīk ar lēto produkciju, bet maznodrošinātie nevar citur iepirkties, kaut gan prece lētā nevar būt kvalitatīva.Bet Elvi centrā, tur tak tāda pati prece poat sliktākas kvalitātes.Un visos veikalos algu lielo nemaksā, kuru tu veikalu ņem.Darba jau nav tāpēc cilvēki vergo, tā jau valsts politika.Ne tikai Maksimā maksā maz , citur tieši tas pats un izturēšanās arī neko labā. Tikai cilvēki cieš, jo nebūs darba , nesamaksāsi par komunālajiem, tur atkal banda dzīvo uz tautas rēķina.

enija , 2013-12-04 15:36:40

Var padomāt,ka RIMI Ogre būs labāks.Es personīgi,savu kāju RIMI nesperšu.Jo es ļoti šaubos,ka veikals tiks uzcelts pēc drošības noteikumiem.Jo kad,viņu taisās vērt vaļā?

Baiba , 2013-12-04 16:19:03

Labāk tālāk no Maximas, nopirku siļķi kažokā, lai gan pārdevēja apgalvoja, ka salātiņi svaigi, garšīgi. Atnesu mājās, bet tie nebija lietojami, skābi un tāda dīvaina smaka.Laikam jau tagad maz pircēju, tapēc jātirgo visu veco,kamer nekustas.

sāpe , 2013-12-09 10:00:23

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet