KAUNS.
Šodien pastaigājoties pa Ogri,es pamanīju,ka vairākām mājam nav uzlikti karogi...Vai tiešām jums cilvēki nav kauns???Notikusi tāda traģēdija,bet jums vienalga.Man ir kauns par jums.Liels jums FUJ FUJ FUJ.
P.S.Policijai derētu pabraukāt un sodīt tos cilvēkus,kuri nav izlikuši karogus.....
Nu zini, Baiba, varbūt nespried un nenosodi, ja nezīni kāpēc nav karoga.Man kaimiņos dzīvo pensionāru pāris, kas paši nevar uzlikt karogu, kamēr neatbrauks dēls.Es šobrīd nevaru palīdzēt, esmu grūtniece-vīrs vēl darbā, paši bez karoga.FUJ ir tev pašai, ka nosodi, ja nezini, kas par lietu un FUJ tev ka vēlies, lai citu soda, tad tik zvani policijai, lai atbrauc uz Pārogri un soda mani.Toties es noziedoju naudiņu palīdzībai.Ne tikai karoga izkāršana ir cieņas izrādīšana
Man kauns par tevi.Karogu jau no paša rīta vajadzēja uzlikt un kaimiņiem palīdzēt arī vajadzēja.Bet acīm redzot jūs esat par slinku.Un kā saka,taisnība kož acīs???
aizsūti policiju uz Saeimu un Ārlietu ministriju. Liec mierā vienkāršos cilvēkus, ko tu zini, kāda viņiem kuram problēma, ieskaitot nezināšanu?
FUJ cik tu esi agresīva, kā jau minēju 8 mēnesī būdama karogu nevaru uzkārt, bet tas nebūt nenorāda uz to, ka nejūtu līdzi šiem visiem cilvēkiem, kurus ir skārusi šī traģēdija.
Tieši vakar nodomāju, ka tas būtu sliktākais, ko policija varētu darīt - sodīt, ja nav izlikti karogi. Tāpat, kā nosodīt kādu par to. Līdzjūtība ir sirdsapziņas un dvēseles lieta, to nevar uzspiest ar likumu. Vai tiešām šodien būtu jāskatās uz kādu ar pārmetumu un nosodījumu? Labāk paklusēsim.
Pilnigi piekritu Baibas rakstitam.
labāk naudu noziedo, nevis kašķi meklē apkārt staigādama.
varbūt kāds nav mājās, varbūt karogam naudas nav, varbūt nespēj izkārt.....
Naudu es jau sen noziedoju un es nemeklēju kašķi.Vienkārši ir nepatīkami,ka cilvēki tā rīkojās un viss.
Nu piedodiet...
Un kā tu zini, ka tas kurš ir izkāris karogu to izdarīja ar patiesu līdzjūtību?Katra dvēselē esi ielūkojusies?Nepatīkami, ka nosoda nezinot, varēji pajautāt iedzīvotājiem, kāpēc nav karoga.Varbūt tur kāds gulošs slimnieks neizkāra karogu, bet tu viņu ķengā.Kauns ir par tevi
Var redzēt,ka patiesība kož acīs.Jākaunas ir jums,nevis man.Var redzēt,ka jums ir nošpļjauties.
Nu tak zvani uz policiju, nevis čakarē cilvēkiem prātu internetā, bez tevis jau sūdīgi...
Zēl,ka nevart vai negribat satikties aci pret aci!!!!
Varbūt ar kulakiem izkautos! Būtu super!
pasag Dies, ka tādas baibas ir klientes, pircējas, pacientes vai visa veida pārbaudītājas...
fuj tādām Baibām,Dacēm.
Dace un Baiba ir viens un tas pats cilveks!
laikam Baibai maza dzīves pieredze. Ne jau viss ārišķīgais norāda, kāds kurš ir cilvēks. Cits mirkst asarās un lūdz Dievu, un nedomā par karogu. Cits vienkārši uzliek karogu, lai būtu likumpaklausīgs.
nevajag stridities,visas sitas tris dienas jauzvedas klusi,esiet cilveki!!!
Baiba-aprobezhots cilveks.
BAIBA IR GLUPĀKA PAR VISU PASAULĒ Jo tādā gadījumā visiem jābūt saliedētiem un draudzīgiem tikai tā mēs tiksim ar šo yraģēdiju galā
Bet jums cilvēkiem vajag izlikt karogus.....
Katrs sāpi izsāp pa savam.Kāds karogs, jāskatās kas sirdī darās. Pilnas baznīcas ar cilvēkiem, iziet no baznīcas , aizmirst visu-dara tālāk savu darāmo , kurina naidu, nepalīdz kādam, tikai izrādīšanās.
Jus esat ssoka par to ka nav uzlikti karogi...bet man ir liels ssoks par cilvekem(ja vinnus var ta nosaukt)kuri dzivo Malkalnes 18 5 stava,dzivoklis ir vai nu 14 vaai nu 15,jau otro dienu klausas muziku uz visu skaljuma,bljaviens vaj jums tiessam nav kauna?
Nav nozīmes ,kā mēs katrs jūtam līdzi nelaimē cietušajiem,galvenais lai tas būtu no sirds.Man arī nav izkārts karogs (neuzskatu to par vajadzīgu,jo tā vairāk ir tikai izrādīšanās - redziet man karogs ir,es sēroju,bet kaimiņam nav,tam vienalga),bet mēs ģimenē katrs ziedojām piezvanot un šorīt kad ar dēlu bijām DAUGĀ iededzām svecīti par aizgājušiem.Mēs esam visu laiku domās kopā ar tiem kas zaudējuši radus un draugus,bet vissmagākās domas ir par bērniem,kas palikuši bez vecākiem.Šodien ir mirušo piemiņas diena - svecīšu vakars ,tāpēc lūgsim par tiem kas debesīs un sargāsim tos kas mums ir blakus un nemeklēsim kašķi ,kas izkāris karogu,kas nē,galvenais no sirds...
KAROGS NEBIJA ARĪ PIE PILSĒTAS SKVĒRA TAI NEGAUMĪGI IEKĀRTOTAI MĀJAI BALTĀ KRĀSĀ TUR IZKĀRTNE KAĶĪSA DZIRNAVAS.
BET VAKARĀ NO POLICIJAS AKADĒMIJAS PUSES GĀJA GAISĀ KRĀŠŅS SALŪTS.
Vienmēr fascinē, ka forumā kašķi var uzsākt par pilnigi jebko..neatisos iejaukties, bet karogu likšana manuprāt būtu mazākais par ko šajās dienās vajadzētu kašķēties...Baibai liels FUJ. Labāk aizdedziniet kādu svecīti un pieminiet cietušos...