frizieri
ieteiciet luudzu kaadu frizeetavu kur vareetu smuki nogriezt garus matus...Ieprieks paldies :)
Nekaadaa gadiijumaa neapmeklee frizieri Nataaliju no DEA. Es, nezinaadama, luudzu pabalinaat matiem saknes - rezultaats- sadedzinaati mati, chuulas uz galvas aadas, neguleetas naktis un asaras :(
Es ļoti labprāt eju pie Ingas uz DEA-super.Un mans puika iet pie Natālijas-arī super,visādus rakstiņus izdzen ar mašīnīti.Un par Ludvigu jau nu nerunāsim-pieraksts uz mēnesi vai pat diviem.Cik es zinu tur ir divas Natālijas un tāpēc jau nevajag taisīt tādu antireklāmu.Un vispār varbūt tev Julja jau gadu gadiem tie mati balināti un tu gribi brīnumu?Es iesaku DEA
Mana draudzene grieza garos matus pie Ingas DEA,grieza pakāpeniski vai kā tur-ar vārdu sakot bija smuki un labi stāvēja arī pēc mazgāšanas ne tikai izejot no salona.
Aiga un Gita tirzniecības centrā-labi un normāla cena..
Kāda ir Tava dzimtā valoda? Varbūt pie reizes ieteikt kādus latviešu valodas kursus???
Iespejams,Tev,Miiliit,kaads pacenties izveidot tadu frizuuru,lai Tu paliktu tik riebiga?Ja vienigais,ar ko spej lepoties,ir tas,ka Tava dzimta valoda ir latviesu,tad Tu paliec zaudetajos.Laime nu gan tajaa neslepjas.Tava dzimta valoda ir latviesu,bet tas netrauce lekt krupjiem no Tavas mutes.Ceru,ka nekad Tev to nenaksies nozelot...
Labi, ne man, protams, spriest par savu riebīgumu. Bet vai tā nav necieņa pret uzrunātajiem? Man varbūt vēl paldies bija jāsaka par to, ka knapi var saprast, ko kāds vārds nozīmē? Un vai mani jautājumi bija nekorekti, apvainojoši un nepieklājīgi? Skumji...
Lielvārdē ''Pie Vēsmas''...
Tada gadijuma Tev vienkarsi klibo saprashana...Visi saprotu,Tu vieniga nesaproti...,tad jau ta ir Tava vaina,nevis vinas.
Un uzrunaa nepareizi ir tikai 2 vardi.Ja no konteksta nespeej saprast nozimi-tad Tev vajadzetu ieteikt kadus kursinjus.