Ganjau atkal atbrauks k-kaads fake
bus istais :D
nebuss
būs tāpat kā līdz šim....piemeklēs līdzīgos....bēdīgi
Taj uzrakstiet uz viņa biroja vēstuli un paprasiet!
nu tas takš ir darba piedāvājums. vizuāli līdzīgie un jautrie atsaucās! pašus Tiēsto setus sakačāsim no torrentiem!
negribat- neticat. redzesim ko teixtiet kad tiesto buus Ogre :D:D:D:D:D
buus buus...gaidiet 2. junijs, biljetes 5 maija pa 5Ls
polnakais breds nebus nekads Tiesto duraki :D:D:D:D
Zalezti na tiesto.com, tam daze ne skazano 4to on posetit Latviju! Est' ssilka 4to bileti uze prodajutsja na tickets.lv, no po faktu tam ni4ego net! 5 Ls bileti - BULL SHIT! Armin Van Buuern v Essentiale bil i bileti po 10 Ls, a v Ogre po 5?!?!?!?!?!?!?!?! Ne verju! Razvod kakoj-to!
tikko ieraudziiju tiesto.com ka buus koncerts Ogres estrādē 7.jūnijaa....:)
riit visi pakaļ biļetēm...:) :) :)
Koncerts notiks, tikai kāds var pateikt no cik gadiem tur ielaidīs. Es kādu no organizatoriem piesitīšu ja atkal būs no 18 gadiem ieej
visi turas, vētra bus manā dzimtajā Ogrītē!! he he šodien pec biļetem!!! visi tiekamies uz Tiesto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))
bus bus buuuuuussss 100% ists tiesto!!!
man shkiet, ka gadu ierobezhojuma nav, jo 18 man nav, bet biljeti jau nopirku!! gaidu.... :P nevaru sagaidiit!!!! aaaaaarpraats!! :P :P beidzot ariii latvijaa!!@
es domaju za4s ka tur ipasi neskatisies cik tev gadu, jo visus 15000 nevares uzspet izmeklet!!!:))))