skolēnu mājas darbi

Gribēju noskaidrot, vai ir kāds nosacījums cik daudz bērnam drīkst uzdod vienā vakarā.Uzskatu ja bērns piedalās pulciņos un vienā vakarā uzdod piem. matemātikā 12 uzd.kuru atrisinājums ir uz 2 A4 formātiem un kur vēl citi mājas darbi. Tas bērns tāču nespēj sekot līdzi. Vēl jo vairāk apbēdina tas,ka nevar redzēt skolotājs ir pārbaudijis mājas darbu. Bērnam nav iespējas pat uzzināt vai pareizi viņš ir izpildijis mājas darbus.Vai arī Jums ir bijušas tādas problēmas? Un ko jūs domājat?
zinot to, kad praktiski visus priekšmetus pasniedz viens skolotājs.

neziņa , 2007-04-24 21:47:45

Par kuru klasi Tu runā? Pirmajām četrām klasēm?

He , 2007-04-24 22:00:33

Tieši tā..........

neziņa , 2007-04-24 22:01:25

Cik es zinu , katram mācību priekšmetam ir sava mācību programma, kurā ir paredzēts cik daudz teorijas un praktisko uzdevumu jāpasniedz skolniekam vienā reizē. Tā kā nav ko meklēt palīdzību internetā, bet ir jāiet pie skolas mācību pārziņa, lai parāda šo mācību programmu kurā ir paredzēti 12 mājas darbi vienā dienā. Un ja tas programmā nav,tad jāraksta sūdzība par konkrēto skolotāju.

ne-pedagogs , 2007-04-25 12:53:59

Vecāki, esiet taču darbīgāki , savu bērnu aizstāvot. Taisnība ne- pedagogam.

vecākiem , 2007-04-25 17:02:46

Pamēģini aiziet uz skolu un pasūdzeties to nabaga bērnu noknābās jo vecākam jau neko nevar izdarīt.Piekrītu ka bērnam ir jāmācās , bet ir jābut kādam samēram.

maija , 2007-04-25 18:10:45

Ir jau vēl arī instances, kas bērnu aizstāv, nav jau skola visvarenā. Varbūt izglītības pārvaldei laiks painteresēties par šādiem jautājumiem, nevis stundu laikā skraidīt pa ZIlajiem kalniem?

???? , 2007-04-25 23:24:25

pienākumi, pienākumi, pienākumi, bet kur tad tiesības????????

saara , 2007-04-26 06:22:39

Kurā skolā tā ir? Manējam, prasi kad gribi, nekad "nekas nav uzdots"...

A , 2007-04-26 16:30:00

Pašreiz skolu nenosauksim jo tā nav pirmā reize un esmu atradusi veidu un vairākus vecākus, kas varētu sākt kautko darīt bērnu labā.

neziņa , 2007-04-26 20:41:09

neziņa, malacis, ka sāc rīkoties. Varbūt tomēr vecāki izvērtēs, kad jāiestājas par savu bērnu. Patiesībā ik vienai Ogres skolai būtu jāsagaida vecāku aktivitātes.

ar cieņu , 2007-04-26 22:18:12

otrdienās man ir visvairāk majasdarbu. man ir 9 gadi. man vēl ir papildsports!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!man neatliek brīvā laika un ja vēl kautkas jāiemācās pastāstīt.....................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!es nesaprotu kāpēc pieaugušajiem nav mājasdarbu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UN TAD VĒL SACEĻ SKOLOTĀJI VAINU UZ SKOLNIEKIEM KA VIŅI NAV IZPILDĪJUŠI MĀJASDARBUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!skolotājiem vismaz atliek kaut cik brīvā laika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!vienreiz bija tā kad vajadzēja atstāstīt dzejoli un viens zēns 'mājās gulēja bet skolotāja teica ka pienākumi ir svarīgāki par atpūtu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TAD JAU SANĀK KA PIENĀKUMI SKOLOTĀJĀM IR SVARĪGĀKI PAR BĒRNIEM UN VIŅU LABSAJŪTU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

skumjais , 2007-04-30 12:28:12

PIEKRĪTU maijai!!!!!!!!!!!!!

skumjais , 2007-04-30 12:29:53

Labi, ka Tev, bērniņ, ir tik daudz mājasdarbu un mazāk brīvā laika! Mazāk atliek laika visādām aiz garlaicības izdarītām mulķībām.

to skumjais , 2007-04-30 12:43:23

Es mācos 5 klasē, man ir vienpadsmit gadi, eju arī mūzikas skolā , tautasbumbas un basketbola pūlciņā , dejosana, katru piektdienu un pirmdienu braucu uz basēnu man arī neatliek daudz brīva laika taču es ar visu tieku gala manuprat tev skumjais briva laika ir lidz kaklam, vai tu vienkarsi esi slinkis.

sintija , 2009-05-14 20:38:59

nu tas butu jamaina

aleksis , 2011-01-11 15:35:24

Brīžiem šķiet mīļie vecāki ,ka jums tiešām "nav pilns rublis"!!!! Tās vaimanas -par daudz uzdots,par skaļu uzkliedza skolotāja-bet vai jūs padomājat par ko uzaudzināt paši savu bērnu,it kā viņu "aizstāvot" no skolas,no vecākiem cilvēkiem,kuri nedod dievs ir atļāvušies jūsu atvasei aizrādīt,murgs kaut kāds!!! Un tad paši brīnās-kā tā,kā mans bērns varēja sākt lietot alkoholu,narkotikas utt. Jūs vecāki nodarāt lielāku ļaunumu nekā labumu!!!!

Dace , 2011-01-11 15:47:01

Tas, ka skolotājs nav izlabojis mājas darbu ar sarkanu pildspalvu vēl nenozīmē, ka mājas darbs nav pārbaudīts. Ir taču vairāki veidi kā to pārbaudīt-kaut vai klasē pārrunājot, vai pārbaudot kopā pie tāfeles. Un tad jau tas ir uz bērna atbildības vai viņš skatās tajā laikā ārā pa logu, ķēpā burtnīcas maliņas vai seko līdzi. Un skolas vecuma bērniem ir milzīga tendence pārspīlēt ar mājas darbu apjomu, jo kurš gan cits kā skolotājs būs tas grēkāzis.

eiro , 2011-01-11 16:54:10

Lasu un apbrīnoju .kā vecāki tā var spriest ,ka bērnam par daudz liek mācīties.Var būt nevajag tik daudz tos pulciņus apmeklēt ,jo mācībām būtu jābūt pirmajā vietā .Varbūt jūsu bērns jau kautko nebij izpildījis un sakrājās tie 12 uzd.Arī mans bērns iet uz basketbola treniņiem un dejošanu ,katru dienu iznāk vairāk par stundu ziedot treniņiem un pilnīgi pietiek laika lai izmācītos ,paskatītos telvizoru un pasēdētu pie kompja .Te man gribas teikt ka varbūt tomēr pievērst uzmanību pienākumiem ,jo tās tiesības jau zina labāk kā pienākumu.

brr , 2011-01-11 16:55:55

Draugos sīkajiem ir "Mājas darbu nepildītāju varēnā kopa" :D :D

Lunis , 2011-01-11 19:37:53

lai tik zubrī sīkie, mazāk laika dullībām. mani berni visu paspēj -skolas,pulciņi un sporti

inga maz , 2011-01-11 20:02:41

Te jau viena mamma ar dažādiem nikiem cenšas attaisnot savu slinko bērnu.Manējais paspēj visu ,pa starpai arī palaidnībām pietiek laika,tākā būsim pateicigi pedagogiem.

sl. , 2011-01-12 08:36:25

Piemēram 6. klasei angļu valoda katru stundu uzdot bez uzdevuma ap 50 vārdiņiem iemācīties , kur vēl pārējās stundas , šis prieks sāk pārvēsties par mocībām. Baidos ka'bērns tūlīt salūzīs , bet skolotāja saka ka viņas stundās tā būs! NU KO!

mamma , 2011-01-12 09:03:56

a bērnudārzā pa 15 vārdiņiem iemācās ,tad 6 kl .varbūt ir padaudz50 ,bet kā tad to valodu iemācīt ?Citiem vienkārši valodas nepadodas,varbūt citās zinībās viņš ir ģēnijs.

sl , 2011-01-12 09:56:11

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet