Garderobes izpārdošana "MANneder-TEVnoder"!!! OGRĒ!
6.oktobrī, Ogrē, Mālkalnes prosp. 1a (konditorejas „VĀRPA” pagrabstāvā), no plkst.12.00 – 16.00
Drēbju skapis piebāzts līdz malām, tajā vairs nav vietas nekam jaunam? Vai varbūt plauktos pilnīgs tukšums un ik dienu jāatkārto – „Man nav ko vilkt mugurā!”? Nepatīk neviena no šīm situācijām? Tad šis pasākums ir tieši priekš tevis!
Kas kādam drēbju skapī stāv novārtā, tas TEV var būt īsts atradums! Vēlies izdevīgi iegādāties apģērbu un apavus visai ģimenei? Tad jau šo svētdien nāc uz ‘tirdziņu’, kurā par ļoti draudzīgām cenām būs iespēja iegūt jaunu un lietotu sieviešu, vīriešu un bērnu (arī zīdaiņu) apģērbu, apavus, aksesuārus, bērnu rotaļlietas un citas noderīgas lietas.
Taču ja tevi interesē izpārdot sava skapja saturu, tad vēl vari paspēt pieteikties tirgotāju pulkam (tikai 2 brīvas vietas), rakstot uz alise.freimane@inbox.lv
MAN NEDER, BET TEV VAR NODERĒT – tāpēc mums jāsatiekas!!!
Pieteikšanās tirgotāju pulciņam ir beigusies. Bet gaidām visus interesentus veiksmīgi iepirkties.
oho,interesanta štellīte mūsu pilsētā.Galvenais,lai lietas būtu labas un cenas arī,tad tas pasākums notiks labi.
Štelle laba gahn, tikai vietu vajadzēja pameklēt lielāku - lai ir kur piemērīties un kārtīgi izkārties.
ja būs atsaucība, sadomāsim turpmāk arī lielākas telpas!
Ja kāda tirgotāja tomēr netiek, es labprāt iegūtu vietu, šodien iztīrīju skapi. :)
Iešu, izklausās labi!
Super ideja.
Anglijā tādi tirdziņi ir katru sestdienu,kur katrs ,kas grib jebko pārdot var to darīt,bet tur ir lielu liels placis ārā un viss tiek tirgots par ļoti zemām cen;am ,lai tikai visu izpirktu
Biju. Ideja tiešām bija laba! Telpa varēja būt lielāka un labāk apgaismota.Cenas gan man likās par lielu lietotām mantām, bet tas tikai mans viedoklis....
Ja sieviešu krekliņi - Ls 0,20, apavi, bilses Ls 1, bērnu drēbītes Ls 0,30 ir dārgi, nu tad vienīgi vēl paliek sarkanais krusts, tur par velti dod!
nepaguvu aiziet,kad bus nakamreiz
Paldies visiem - gan dalībniecēm, gan apmeklētājiem. Bijām patīkami pārsteigtas par lielo pircēju skaitu. Tas bija apliecinājums tam, ka šāds tirdziņš ogrēniešiem ir interesants. Tādēļ šobrīd notiek aktīva plānu kalšana par "ManNeder-tevNoder" drīzu atkārtošanu.
Ja arī tu esi ieinteresēta/s atbrīvot vietu savā skapī, tad raksti uz manneder-tevnoder@inbox.lv. Tava izrādītā interese ļaus mums apzināties to, cik lielas telpas tirdziņa norisei ir jāmeklē.
Paldies!
6 novembrī, pl.11.00 Ogres kultūras centrā tiekamies ''Man neder-Tev noder'' 2
10.novembrī.......
Paldies, Kaija par atbalstu, bet nedaudz nokļūdījies datumā - TIEKAMIES 10.novembrī OKC"
sveiki
Vai jums ir meklējat aizdevumu vai finansēšanas iespējas Jūsu jaunā mājokļa iegādei, būvniecības, nekustamā īpašuma aizdevumiem, refinansēšana, parādu konsolidācijai, personas vai uzņēmuma mērķis? Mans vārds ir kundze Ramon šeit ASV Man esmu bijis nepieciešams aizdevumu uz 4 gadiem un II ir arī ļoti scam, ko tas muļķis tīklā, ja ne palīdzība no uzticīgs cilvēks aiziet, kura vārds ir mr ogu luis, Tu esi laipni lūgti nākotnē! Finansējums, kas ir viegli ar mr ogu Luis. Sazināties ar viņu šodien, jo viņš turpina savu
Finanšu pakalpojumi zemu un pieejamu procentu likmi 3%, īstermiņa un ilgtermiņa
Piedāvā kredīta termiņa. ieinteresētos pretendentus
vajadzētu sazināties ar viņiem par papildu aizdevumu iegūšana procedūru un neaizmirstiet pateikt viņam, ka es esmu tas, kurš apgriezts jūs viņam ok e-pasta adresi: mrstansonloanhome1@gmail.com