Ieva Peipiņa sūdzas
Kroče ir tā, ka Ieva Peipiņa sūdzas d/g "Sirdslietu aģentūra" adminei Lienei Griņus.
Pēc tam Liene Griņus man visu atstāsta.Cik zemiskam ir jābūt cilvēkam, lai par mani sūdzētos adminiem?
Tas,ka es esmu grupā bloķēts, mani NEUZTRAUC. Šodien es tur iestājos no cita profila.
Tā kā , Ieva Peipiņa lai sūdzas Lienei Griņus par mani ,cik uziet. Tāpat Liene man visu izstastīs.
tev ko, vējš izpūtis augšējās daļas saturu?
Ooo vienam galviņas kliedziens :):) Pāraugušu tīņu kreņķīši ?
Ahahhaa:D Bet nē, tas patiesībā ir skumji - vīrietis histēriķis! :(
Esi pārliecināts, ka nebija par ko sūdzēties? Zemiski ir publicēt pilnu cilvēka vārdu, pašam slēpjoties!
Kas i nejaukie zaķīši , lossi abižojāt , fui neiejūtīgās !
gaidām edgara uzvaardu studijaa un iemeslus vinja izsleegshanai
Labi, ka man tur ir pazīstama admine Liene, tad Liene pati teica, lai stājos tur iekšā no cita profila.
Moš zin, ka caur Lieni tur tikšu par adminu un tad to Peipiņu izlidināšu ārā ar visām patrahalām.
jāāāā, te tikai Tvaika ielas slimnīca līdzēt var...
Šitā visa kompānija vismaz pilngadīga ? Nav galīgi tīņi kam čibriks vēl jātur bikšelēs ?:)
Tirākās hameleonu rotaļas
Luni, tu vispār draugiem.lv esi reģistrējieS? Iestājies tajā "Sirdslietu aģentūrā", tad tu tur visu redzēsi
Tu esi tas pats vecais-senais onjons, vai kāds viltvārdis?
Es jau te esmu kopš tiem laikiem, kad te bija Guna Lase (tagad viņu sauc Guna Mikasenoka) .
Onjons : Pēc nosaukuma izliekas pēc "Pēdējās cerības" . Nezinu man problēmu šai lauciņā nekad nav bijis drīzāk otrādi darba specifikas dēļ :) Neesmu reģistrējies arī nevienos citos , garlako mani tas viss es par ātru un efektīgu rezultātu :D :D
Tev Edgar derētu aiziet paārstēt savu galvu!!Jo tev ar galvu viss nav kārtība.Tikai muļķis rakstīs tādas muļķības ka tu.
he,ķeriet viltvārdi!!
ar Gunu gan man nav būt tas gods pazīstamam - nedz Lasi, nedz Mikasenoku..
Sveiks, Luni,
kamēr elpoju tikmēr ceru :D
Man ir rezercē vēl viens feiks. Vispār Liene Grinus biha to dirsēju Ievu Peipinu banojusi. Kas atbanoja?
Kāpēc nesūdzies par administratoriem, kas nobloķēja, bet par viņu? Tiešām muļķis.