Dziedāt pie Artūra Manguļa
Gribēju pavaicāt par Artūru Manguli :) no kāda vecuma viņš ņem apmācīt bērnus uz solo dziedāšanu? Kurā vietā notiek nodarbības, cik naudiņas maksā nodarbība? Esmu dzirdējusi par viņu labas atsauksmes kā par pasniedzēju ar kuru var sasniegt labus rezultātus. Vai kāds var padalīties atsauksmēs par viņu?
Kādas vēl atsauksmes vajadzīgas, ja šogad trīs Manguļa audzēkņi tikuši "Jauno zvaigžņu" finālā? :)
Gan jau, ka viss atkariigs no talanta! Meedzu shad tad pie vinja piespeeleet gitaaru, dziedaataaji jau forshi, vinjs pats arii draudziigs calis! :) Par cenu nezinu, bet nodarbiibas notiek Ogres Gimnaazijaa. Tik vajag aiziet liidz turienei un paprasiit dezurantei par vinja atrashanaas vietu.
Kristiinei: Ir nojausma, kur var dabuut kaadas bildes no JZ konchiem?
http://www.draugiem.lv/video/?012685
Te draugos ir taa kaa reklaamas video, vinjsh arii balles speelee.
Bildes no JZ var mīļi palūgt Gunai :) E-pasts gunam@inbox.lv
paldies
Paldies, bet jautājums bija arī no kāda vecuma viņš ņem apmācīt bērnu dziedāt? :)
Es esmu mamma viena no JZ finālista. Artūrs parasti ņem dziedāt no 1 klases, bet viņi kadu laiku dzied ansambļos pa 4 -5 cilv., un pēc kada laika meġina dziedat solo. Nodarbības notiek Ogres ġimnāzijā. Solo dziedašana izmaksa 2.50 par stundu ( bet cenas pašlaik var mainīties!!!!)
Paldies,Nika :)
Ej, nu ej, kopš kura laika tad 2,50 Ls, man bērns dzied pie Artūra jau vairākus gadus un šogad par solo stundu ir 5 Ls.
varbut tapec, ka laiks iet uz prieksu un ir nopietnaks, smagaks, ilgaks darbs?
nodarbības notiek Ogres Ģimnāzijā, aiz aulas, 6.kabinetā.
šobrīd cena ir 5 Ls par pusstundu.
Dziedāt pie Manguļa ir diezgan haotiski jo nodarbojas viņš arī ar citām lietām un man kā berna mammai kura maksā par nodarbībām bet rezultātu nav neteikšu ka būtu labas domas par viņu.
Vai kāds nevarētu pateikt kā viņu var sazvanīt vai atrast?
Tagad domē meklē.
kādā sakarā 2007. gada diskusija ir uzpeldējusi pēc 7 gadiem?
amm : KAS meklē tas atrod un PACEĻ ko vēlās:) Arhīvs taču milzīgs. Ogrenetam drīz būs 10 gadi un visu ziņu tekstu arhīvam tāpat:)