pazudis suns
Piekdien vakara ciemupe pazudusi divi suni,melns labradors un vilka suns. Sesdien labradors atrodas bet vilksuns kucene ne. Tiesa ljoti gajdam musu mejteni majas. Ta ir garspalvajna vilkasunu mejtene. 2 gadi veca bet bajliga . Ja kads redzeja pa so lajku abus divus vaj vienu,ludzu zvaniet 29522529 Eriks
Tik tālu esam gan...
varbūt OGRES ĶEPAS sazvani,tur var atrast dažreiz nozaudētu suņuku..
Sākumā iemācies rakstīt. Normālam cilvēkam tavs teksts nav saprotams!
Protams žēl suņuka, bet nu saimnieks ar nav no gudrākajiem, tā liekas!
Esmu latviešu valodas skolotāja un kļūdas uzreiz pamanīju - bet šoreiz slimīgs perfekcionisms ir pilnīgi nevietā, kad galvenais ir atrast suņuku, nevis kritizēt cilvēku par kļūdām. Lai veicas Ērikam atrast mīluli!
К вашему сожалению,
Es šeit meklēju suni, nevis mãcos latviešu valodu,
С Уважением Эрик.
Paldies pa Ogres Ķepu
Debils esi?
Piektdien pēcpusdienā redzēju garspalvaino vilku šosejas malā gulēja( dzīvs) tieši i pie zīmes OGRE, iebraucot Ogrē no Ciemupes puses.
Varbūt vajag pa URGĀM pameklēt , ja jau bija devies tajā viezienā.
Klausies, redzēju garspalvainu vilku - ap 15:00 - 16:00 pa Draudzības ielu Pārogrē skraidīja.
Paldies par informāciju, rīt turpināšu mēklēt
Kurā vietā Ogres Ķepas atrodas?
всем PALDIES! SUNS MAJAS. ОСОБЕННО УЧИЛКЕ
Ja uzreiz būtu atvainojies par slikto valodas prasmi, vispār būtu labi. Bet tā visi padomāja, ka latvietis tik nepareizi raksta, kas nebūtu nekāds brīnums...
Kam vajadzes,tas sapratis.Netelo no sevis gudriti,jo tads vai tada neesi nemaz.
Var padomat ka tu biezi vien par kaut ko atvainojies.Tapec nevajag te gudri rakstit.
Es, protams, atvainojos, bet tavs komentārs ir idiota cienīgs... Tu jau nu nebūsi tas, kura dēļ es tagad te tādas pašas muļķības rakstīšu.
Tavs rakstitais ir idiotiskais un tu laikam ari:D
Re - kuce iemācījusies rakstīt un tagad žvankst te....
cik labi , ka sunīte mājās!
Sveiki , vai nau neviiens redzejis ,suni manu Parogre Ogre ap kaklu ir siksnina ar kedi garu, melna riza krasa ,atsaucas uz RENO vai RENIS ,
27107040 vai zvaniet ja kada info ,pa suni pieklidusu ap kaklu kede
27107040 vai zvaniet ja kada info ,pa suni pieklidusu ap kaklu kede