Labs internetveikals
Gribu padalīties ar foršu veikaliņu www.iherb.com. Jau sen pērku visādas labas lietas, tajā skaitā tādas,ko LV nevar dabūt vai kas šeit ir dārgi.
Piemēri: kļavu sīrups, ekoloģiskas končiņas uz kociņa yammy earth, goji, acai, acerola ogas un pulveri, mangostāna, acai u.c. supersulas, alvejas sulas un gēli, C vitamīns 1 kg burkā :D, spirulīnas tabletes, probiotiķi, šķidrais kalcijs, visādas garšvielas, zemesriekstu sviests, kakao, visādi imunitātes līdzekļi bērniem, eko zobupastas, zaļā tēja 450g maisos, eko kafija, šampūni, kondicionieri, losjoni u.c. kosmētika(ir arī Eiropā pazīstamas firmas Weleda, Logona, Aubreys). Manas iecienītākas firmas Now foods, Badger's, Aubreys, Yummy earth, Arrowhead mills, Childlife, Natures answer, Acure organics u.c.).
http://www.iherb.com/NutriBiotic-Ascorbic-Acid-Crystalline-Powder-2-2-lbs-1-kg/30240
http://www.iherb.com/Yummy-Earth-Organic-Lollipops-Assorted-Flavors-50-Pops-12-3-oz-349-g/10888
Pirmajam sūtījumam ar kodu LIG678 ir 10$ atlaide. Bez kredītkartes gan nesanāks iepirkties. Sūta no ASV pa 4$ līdz 1.8kg svars, paka atnāk uz LV pastu, par pirkuma summu līdz 22 eur jeb šomēnes 28.79$ PVN nebūs jāmaksā, sūtīšanas izmaksas veikals klāt neskaita.
Pēc pirmā pirkuma piešķir personīgo kodu un to tālāk izdalot pirmreizējiem pircējiem katrs sāk pelnīt bonusus, par kuriem tālāk var nopirkt produktus bez maksas :) Nav nekāds tīkla mārketings, tikai patīkams bonuss vēl pie foršajiem produktiem, ā un vēl var iemest grozā vienu paraudziņu no freebies sadaļas. Veiksmīgus pirkumus!
un tu esi pārliecināta,ka tev un taviem bērniem tos spirulīnus,gojus un mangostānus vajag??????????????????????
Klau Saule, atsuti savu epastu, es gribu pajautat so to par tevis aigstak raxtito.
Es jau 4 gadus atpakaļ sāku viņā iepirkties, pārtraucu, kad LV uzlika stulbo muitu no ārpus ES valstīm, jo reāli maz ko varēja pasūtīt. Tagad varbūt atsākšu, bet daudz kam cenas līdzīgi kā LV. Piekrītu, ka ir lietas, kas nav LV, tur feinas daudzas.
fuj,kaut kādi ārzemju mēsli....labu apetīti.....
kāda super reklāma sev O)