SEX SHOP
Ko Ogrēnieši teiktu, ja Ogre atvērtu sex shop????
a po4emy bi i net:))
nesaprotu kādēļ Ogrē vēl tāda nav ?!
Man bija pazīstami uzņēmēji kas bija izteikuši gatavību atvērt Ogrē sax shopu,bet dome bija pret!!!
... par maz samaksāja :(
dome bija pret ? ar kādām tiesībām ??
Es teiktu nē. Ja ir tāda vajadzība, var aizbraukt uz Rīgu, kur tādu veikalu ir daudz.
Vai kāds var pateikt KUR OGRĒ būtu piemērota vieta sexshopam?
1)Elvi 2 stāvā 2) Feodorova graustā blakus j-ogres tirgum 3) Ogres domē (uj tur jau ir) u.c.
diezvai ietu, bet tikai tapēc ka Ogre ir maza viens otru pazīst. Doma nav slikta uz priekšu!!!
Nu tieši par to es saku - lai kā man interesētu sexshopa mantiņas, es tak nemūžam gaišās dienas laikā nespertu tajā veikalā kāju iekšā :D Ogre ir mazs sūnuciems un viens nobeidzies sexshops mums jau ir bijis, vari pakonsultēties ar īpašniekiem kādēļ viņi to slēdza :)
Uj par to Ogri taisnība-vienā galā nopirdies otrā jau par tevi runā......kaut gan nevajag jau pašā centrā būvēt,Elvi otrais stāvs ir laba doma
Nu gan baigi laba... starp bērnu veikalu un solāriju? :) Vai starp frizieriem un Ogres prestiža ofisu? :)
es tikai par,sen jau vajadzeeja.
Ogrē seksa nav! Un arī naudas nav.
Nez "Elvi" ir pagrabs ???
ja negribetu iet ieksa iepirkties, varetu pasutit ar piegadi uz majam- kadu mantinu. ko sakat???
Laba vieta buutu baltajaa graustaa, pie ogres gimnaazijas.
ja!: vot skolu tuvumā gan nevajag , labi ?! a tas baltais grausts domāta emmumāja-arodvidusskola??
Ver tik vaļā ;)
nevaru saprast- tad vairakums ir par?????????????:))
PRET. nafig vajag?
kādas problēmas sūtīt no neta??
Par!
par!:))
nu super vismaz kas ievērbas cienīgs
var atvērt kur gerkens pagrabā tik
Kam vajadziigs Ogree sexshops? Es iepeerkos internetaa - celanas leetaakas un lielaaka izveele, piemeeram, http://www.bauda.lv/
es pret!
priekškam tadu vajag,tapat visiem bus kauns apmeklet šadu veikalu
calis : Tēti tēti BRĀLIS pateica sliktu vārdu!! Ko tad viņš pateica ? Viņš pateica DIBENS!
Veikals paliek veikals.Vai tad dome kontrolē ko kurā veikalā pārdos? Tā kāda licencēta lieta? Nez vai.
Nevajaga Ogrē nekādu seksu un nekādu šopu neko!!! Nekādas perversas mantiņas nav vajadzīgas! :D
Nekā slikta tur nav.Pa pirmo.Tie kas ir pret,tiem to nesaprast.Pamēģiniet kaut ko jauku nopirkt.Daudziem sievas būs sajūsmā.Es arī no sākuma biju citās domās,bet,kad iegādājāmies,domas mainījās.Pamēģiniet...
sasmīdināja mani !!! : "Ogrē seksa nav! Un arī naudas nav.
Pepins , 2007-04-10 15:20:15" :D ... un bērnus nes stārķi
Priekš kam ogrē sexshopu?!! Tieši tā ! Ir taču e-veikali kur ir plaša izvēle un laba apkalpošana. Es piemēram iepērkos http://www.citaspreces.lv lielākā eiropas tirgoņa pārstāvniecība Latvijā un viss rullē!
es Tukumā arī štukoju par sehshopu atvērt
Latvijā beidzot ir oficiāli reģistrēts seksuālo spēju veicinātājs LIBEX, pieejams gan aptiekās gan mājaslapā potence.lv
vajag sexshopu ogree, un prostitutas ari vairaak