humpalas

Ogrē esot atvērts dažas dienas atpakaļ jauns humpalu veikals,lētas cenas un preces vēl ar visām birkām!!! Vai kāds nezin aptuvenu vietu kur ir šis veikals atvēries??????????????

Elīna , 2007-04-08 10:03:40

tiešām!

fff , 2007-04-08 10:57:07

tajā mājā kur Gerkens, blakus TELE2!!!
superīgs humpalu veikals...:)

daarta , 2007-04-08 11:58:40

Veikals ir ļoti labs, var atrast pilnīgi jaunas (ar visām birkām) un kvalitatīvas mantas, cenas salīdzinot ar citiem līdzīgiem veikaliem uz pusi zemākas. Ļoti daudz bērnu apģērbu.

Mamma , 2007-04-08 12:18:02

Nja... inccanti, kādam humpalu veikalam jābūt apgrozījumam, lai varētu samaksāt šaušalīgo īri? :) Un kādām tad jābūt cenām?

x , 2007-04-08 18:52:24

Un kāda gan tev starpība, x,? Neiet runa par to, bet gan par to, ka ir kāds labs veikals Ogrē atvēries!!! :)

sanis , 2007-04-08 20:58:49

Ir gan starpība! Vai es teicu ka veikals slikts? Mani vairāk satrauc cenas, kas nevar būt pārāk zemas, jo saimniekiem jāmaksā diezgan liela naudiņa par telpu īri!

x , 2007-04-09 10:58:51

Nopirku pusaudzim trīs, var teikt gluži jaunus T-krekliņu, košās krāsās, viens no tiem "NIKE" firmas ražojums. Katrs krekliņš maksāja Ls 1,50. Tirgū tādi (turklāt krietni vien švakāki) maksā 5 līdz 8 lati. Vai, x, Ls 1,50 tavuprāt par T-krekliņu ir dārgi? Nezinu kā viņiem tur ar īri, bet šī firma acīm redzot,iziet nevis uz dārgu cenu uzlikšanu precei, bet uz apgrozījumu un ar šādas kvalitātes precēm un cenām tas viņiem drošui ka būs gana labs.

Mamma , 2007-04-09 13:00:44

Pirmo mazgāšanu šie krekliņi (pareizāk- to krāsa) izturēja?

to Mamma , 2007-04-09 15:49:02

Izmazgāju, pilnīgi nekādas vainas, krietni labāk kā tirgus produkcija, par to gan negalvoju.

Mamma , 2007-04-09 21:49:01

sākumā mazas cenas-pircēju pievilināšanai,tad jau redzēsiet!

aina , 2007-04-10 10:01:23

Beidzot arī mums ir veikals, kur var nopirkt normālus bērnu apģērbus, kaut mazliet lietotus, bet kvalitatīvus un par normālu naudu. Parējās vietās tie ir nesamērīgi dārgi un nekvalitātīvi, īpaši tie poļu kostīmiņi, kuri pēc pirmas mazgāšanas reizes izskatas krietni sliktāk, nekā lietotas firmas mantas. Nemaz nerunājot par Made in China mēslus, ar kuriem tirgo Gerkens.

Arī mamma , 2007-04-10 12:28:07

es arī biju,nopirku krekliņu.bērniem tiešām var sapirkt,ka tik nepaliek dārgāks.

anniņa , 2007-04-10 12:37:38

Veikals ir labs.Bērneļus var apģērbt baigi stilīgi,un mantas ir kvalitatīvas-labas firmas.bet labākais ir tas, ka mazuļi jau drēbes nav spējīgi nonēsāt, tā kātās ir praktiski jaunas.Ar sev var ko labu piemeklēt.Pats galvenais, lai sortiments un cenas nemainās.

siikaa , 2007-04-10 14:40:16

pa šo laiku cik manu,nav ne cenas,ne sortiments mainījies un tas ir labi:) gandrīz katru mēnesi pērku mazajiem kaut ko šajā veikalā-nav žēl par tik mazu summu nopirkt tik daudz gandrīz jaunu un skaistu drēbju mazajiem.un arī pati beidzot pa daudziem gadiem nopirku sev džinsas un sporta bikses+kapri šajā veikalā,jo : a)tās ir lētākas, b)ja viņas noplīsīs (tikai viņas neplīst...),tad nebūs žēl, c)tajā bodē,lai cik dīvaini neizklausās ir ļoti liela izvēle...

xxx , 2007-07-14 20:15:33

Piekrītu tiešām labs,lielākai daļai drēbju izskats nemaz neliecina,ka būtu nežēlīgi nēšatas.ManuprāT,ieved daudz ko no ārzemēm un tur cilvēki nenonēša tās daudz. Nav jau kā Latvijas lauku ciļvēciņi.. Prieks ,ka tāds veikals. Citos firmas veikalos ir dārgāk nekā te.Tas nekas,ka nedaudz nēsāts. Jā cenas te ir lētas un dārgas varbūt. Atkarībā kāds apģērbs. Nu šodien paskatiijos vienus džinsa svārkus bija 5Ls,bet vieni citi svārki džinsa 2.50. Cenas tādas,jo kvalitāte,un arī kāds apģērbs utml.
Bte domāju,lai arī, kas! Tad vienmēr vismaz pagaidām te ir lētāk. Man pat nav kauns ieiet.Jo tur tik daudz cilvēku apgrozās. Šis ir 1. humpalu veikals,kur es vispār kaut ko nopērku,.Jo es vnk pati par sevi nevaru uzvilkt citu ciilvēku vilktas drēbes,bet šajā veikalā pirktās varu! Jo nviss izskatās tīrāk un labāk... Katru nedēļu cenšos nopirkt ,ko jaunu. Šeit esmu nopirkusi 5 kreklinjus 1 svārkus.VĒLāk varbūt vēl kaut ko nopirkšu. Galvenais,lai vinsh nepazūd. Lai viss ok...
Jā. .:p

Cilvēciņš , 2008-07-02 23:03:22

Varbūt varat pateikt konkrētu adresi kur atrodās šis veikaliņš un kurās dienās strādā un līdz cikiem?? Paldies!! :)

Krista , 2008-10-18 16:24:18

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet