Mīļie vecāki....
Jaunums Ogrē!!!
Bērnu attīstības centrs „21.gs.Mazulis” tagad piedāvā nodarbības arī latviešu valodā – gan latviešu, gan krievu valodā runājošiem bērniņiem vecumā no 1-7 gadiem.
Nodarbību programmas pamatā: latviešu valodas, matemātikas, mūzikas, mākslas un citu prasmju (mācību) apguve atbilstoši bērna vecumam pēc N.Zaiceva metodes.
Ieinteresētos vecākus aicinām uz informatīvu tikšanos š.g. 1.martā, plkst. 18.00 Ogrē, Brīvības ielā 22. (Centra Aptiekas ēkā, aiz Foto salona)
Uz tikšanos...
Tel. 26249818, 29649332
a,kādā valodā pirms tam bija?
Līdz šim nodarbības notika tikai krievu valodā un tikai krieviski runājošajiem bērniņiem.
Kāpēc tāda diskriminācija bija???
mes stajgajam,bet tagad vajars nestajgaiem,jo gruppa ir daudz bernus,a istabina maza,tur vienkarssi nav ar ko elpot!!!!!
Vienā nodarbībā vienlaicīgi piedalās ne vairāk par 6 bērniņiem. Bet, līdz šim, krievvalodīgajā plūsmā, nokomplektējās pārsvarā grupiņas pa 3-4 bērni.
Tas nav gadijuma nadarbibas pec Zaiceva metodes?
Es ari dzirdeju ka tur maza telpa ir,un berni nemacas,bet trako!!!!Tapec pardomaju vest uz turieni!
Protams, katram sava pieredze...bet mērķis viennozīmīgi ir caur prieku un aktivitātēm bērniem iemācīt lietiņas ar kurām vecākiem mājās nav laika vai iemaņu nodarboties. Jā, nodarbību pamatā ir Zaiceva metode....
Cik maksa nodarbiba?
20ls
Viena????????????
viena nodarbība 20 Ls????? Ja tā, tad drausmīgi dārgi!!!! :(
Es arī protu iemācīt bērnam krievu valodu un latviešu valodu, tikai man protams nav attiecīgā papīra bet ir pieredze un prakse, manai mazmeitiņai ir 5 gadiņi un runā tekoši krievu valodā un saprot,tā kā māmiņas, varam sarunāt.
20LS MENESI!!!!!!!!!!!!!!
labi,cik nodarbibas menesi?cik gara viena nodarbiba?
Vai ir jamaksa uz prieksu?piemeram ka Jamaha skola ,samaksa-bet ja netiec,tavas problemas,nauda nesaglabajas!Bet ja berns slimo un izlaiz menesi,bet jau ir samaksats -var skaitit ka naudu uzdavinaji skolai!!!:)tapat vien...
Vienas nodarbības garums ir 45min - 1stunda,tās paredzētas 2x nedēļā, kas mēnesī vecākiem izmaksās 25Ls (8nodarbības x 3Ls). Ja bērniņš apmeklē tikai atsevišķas nodarbības - piemēram, reizi - divas mēnesī, tad gan par nodarbību jāmaksā 5Ls. Ja bērnam kādu iemeslu dēļ, gadās izlaist nodarbību un vecāki ir samaksājuši naudiņu jau uz priekšu, tad vēlāk šī nodarbība tiek atstrādāta un naudiņa netiek 'aizlaista vējā'