darbiņš vasarā

esmu skolniece [beidzu 9 klasi], ljoti vēlētos pa vasaru pastrādāt, papelnīt, tikai nezinu kā lai tiek pie darba! varbūt kādam ir informācija, par to, vai Darba aģentūra jau ir sākusi pieņemt dokumentus..? varbūt ir arī kādas citas alternatīvas, lūdzu, padalieties pieredzē kā jūs esat tikuši pie darbiņa vasarā! ceru, uz atsaucību!(;

leeh , 2007-03-25 15:55:29

kādus kursiņus esi izgājusi ??

DMA "peņikīrs" ;]] , 2007-03-25 16:09:53

Aizej uz Valsts nodarbinātības aģentūru un paintersējies!

Tante , 2007-03-25 16:15:01

Pieteikties varees tikai no 11. maija uz NVA programmu, bet paintereseejies caur draugiem, pazinjaam, palasi sludinaajumus...

brunis , 2007-03-25 20:03:35

sludinājumus jau lasu, bet priekš skolniekiem vēl nav nekādu piedāvājumu. un gluži pa vasaras karstumu ravēt puķes par santīmiem es arī negribu.
DMA "peņikīrs" ;]] : esmu gajusi uz angļu valodas kursiem, nekas speciāls, bet es labi pārzinu datorlietas, valodas, esmu apķērīga, man ļoti patiktos strādāt tādu darbu, kur varu iegūt pieredzi

leeh , 2007-03-25 20:18:08

aizej uz domi un tur uzprasi!

kkkk , 2007-03-25 22:21:37

puķu ravēšana arī ir pieredze, īpaši var apgūt pacietību!!!!!
turklāt par santīmiem- nē, paldies, bet pieredze arī nav....tā jocīgi sanāk!
aizej uz Elvi, tur toč noderētu preču salicēji plauktos, citādi tās pašas meitenes, kas sver gaļas, kāpostus utt., tās arī kārto plauktus un rindas no tā tiešām nepaliek mazākas!

pele , 2007-03-26 09:28:32

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet