egle? kurā vietā?
Luni, padalies ar GPS koordinātēm (+/- 15 km no ogres), kur atrodas smukas zs eglītes.
Ikgadējo tirgotavu pie Daugas nepiedāvāt! :P
Koordinātes konkrēts pēc šiem puteņiem būs neaktuālas , es biju aizvakar tieši izlasot prognozi par salu un puteņiem , bija BAIGI smukas egles neliekas un kuplas. Aizbraukt var pāri Ķeguma HESam un līdz Otrajam krustam , ne tas kas uz Rīgu uzraiz aiz Hes bet nākamais uz Birzgali , Egles nelielas bet kuplas ir zem Latvenergo lielās līnijas un blakus VALSTS mežā malā tieši 50m josla jāņemtās kas talāk no ceļa :) Piebraukt vienīgā iespēja šobrīd varētu pa tīrītu ceļu no šis vietas 56°42'10.29"Z 24°41'15.21"A te ceļš iet paralēli elektrolīnijām kuru malā ir arī tīri smukās eglītes.
Tas ir pārāk sarežģīti, eju pie bij. Ogres MRS mežā un atrodu labu labās. Tagad pat sniegs drusku nopūsts.
zika : Tu šitā neriskē ,Rīgas mežniecība blakus otra pretī un tie pirms kāda laika šie bļamierēja ka 50Km ap Rīgu NI NI nedrīkstot !
Robežas zinu, tā iet pa Turkalnes šoseju, vienā pusē uz Rīgas pusi Rīgas mežu teritorija, nedod Dievs tur iekāpt, uz otru pusi valsts meži.
Tur nevajadzētu būt valsts mežiem. No ogres pa ceļam uz Turkalni LVM mežu nav, jābrauc uz Maskvas šoseju, virzienā uz Lēdmanes pusi, tad apmēram tur, kur ir Kooperatora un Mežvidu mazdārziņi, abās pusēs ir LVM meži. Citur Ogres tuvumā nav.
zika : Nu nē saule es šai ziņā slīpēts tips , man visos gadžetos salādētas GPS kartes lai zinu kur ko daru , Ķegums gan ierasti ir KRATĪGI muļļas bezmaz 10 gadus nespēj nomainīt novada kartes taču manām ikdienas vajadzībām pietiek ar šo karti kas kuram pieder http://www.kegums.lv/upload/attistibas_plani/planojums_2010/keguma_novada_zemes_ipasnieki.pdf , paskatos un DODOS