mālkalnes rēķins
itkā jau labi, bet es neesmu saņēmusi savā pastkastē mālkalnes komunālo rēķinu. parasti tas tas tā laicīgi notirekās jau 9 datumā vai 10 paskastē gaida. vai vēl kāds nav saņēmis varbūt man tik noklīdis.
Šodien saņēmu. Tas atkarīgs no sētnieces darba laika:)
Ir iespēja, visātrāk saņemt elektroniski, atsūtiet uz malkalne@malkalne, vārdu, uzvārdu, adresi un e - pastu un turpmāk saņemiet rēķinus elektroniski, tas būs ātrāk kā sētnieks :)
malkalne@malkalne.lv
Man vispar kads bija uzlauzis paskastiti un rekinu nozadzis.Intresanti zinat kam to vajadzeja.
varbūt samaksās juusu vietaa :)
Reizēm arī sētnieces ilgi staigā apkārt ar tiem rēķiniem un pēta , kas kuram rakstīts un cik samaksāts, un vēl nekaunās apspriest ar kaimiņiem kurš vairāk parādā. Normāli strādā:-(
Saprotams,ka tās ir izmaksas, bet tomēr varbūt labāk ielikt aploksnē.
Kuras maajas seetniece taa ir?
MŪSDIENĀS jau nu rēķini nav jānēsā apkārt svešam cilvēkam. ...... Tajā ir personīga informācija....
es gan saņēmu un vēl arvien nevaru atgūtis no šoka! vai tad bjjuši baigie aukstumi?????
tieši tā!! par novembroi tāaaaaaaaaads rēķins!! Mālkalnei NAV KAUNA!!kurina kā traki, logi jātur visu laiku vaļa...
TU nemaz nedomā atgūties no šoka, tūlīt būs jauns - lielāks šoks! Tici man!
а у нас холодно и тоже много платить, и это не от малкалне зависит сколько платить кому
а в первую очередь сколько сщёчик накрутил в вашем доме, к старосте обращайтесь чтоб убавил температуру
kam kurina,kam ne,man vispār 16 grādi 'dzīvoklī,ar visiem aizlīmētajiem logiem..kas būs vēlāk,kad ārā būs -20? un par tām sētniecēm,dzirdēts no daudziem paziņām,ka staigā un apklačo iedzīvotājus,kāds kuram parāds,un tt....
kam kurina,kam ne,man vispār 16 grādi 'dzīvoklī,ar visiem aizlīmētajiem logiem..kas būs vēlāk,kad ārā būs -20? un par tām sētniecēm,dzirdēts no daudziem paziņām,ka staigā un apklačo iedzīvotājus,kāds kuram parāds,un tt....
ну так оплачивайте квартиру