Iepirkšanās Belastokā

Lūdzu padalieties ar pieredzi braucienos uz Belastokas tirgu!

BELASTOKA , 2012-12-08 14:37:30

Kaut ko ĻOTI ekskluzīvu gribi pirkt ka obligāti Belastoka ? Polijā daudz kas ir lētaks dēļ Zlota kursa , daudz kas dārgāks. Labas kvalitātes mantas gan jābrauc pirkt uz Zveidriju ne poliju. Polijā var pirkt vņu ražotu pārtiku un piemēram pamperus lielos daudzumos:) TAČU to visu par tādam pašām cenām reizēm var dabūt LATVIJA I-net veikalos.

Lunis , 2012-12-08 15:40:17

Reku aptveroša Infa Latviski kas kur dabonas Polijā , http://www.polska.lv/info/centrs/lv/katalog/Informacija/Praktiska_informacija/2_8/Iepirksanas/40

Lunis , 2012-12-08 15:42:34

Ja neesi bijis Belastokā,tad nekomentē. Belastokā ir tirgus - tirgū var kaulēties. Un cenas 30 - 50 % lētāk nekā LV. Piem. tas , kas t/c Origo tas viss ir Poļu prece. Ir liela atšķirība vai Tu pērc Poļu preci, kas ražota LV vai poļu preci, kas domāta pašiem Poļiem. Es jau sen LV neko nepērku tikkai Polijā un kaut ko no Anglijas vai Vācijas saitiem - bet tur nevar apčamdīt, citreiz izmērs neatbilst, citreiaz uz bildes smuki,bet reālajā dzīvē nekā īpaša. Tā kā vienreiz vismaz jāaizbrauc, zaudētājos nav iespējams palikt.

pane , 2012-12-08 19:34:40

Uz Belostoku ir braukt diezgan izdevīgi, it sevišķi ja novācas laba kompānija un brauc ar busu, tikai šoferim ir jābūt labi izgulējušam. Parasti izbraucam 3 naktī un 9 esam Belostokā. Iecienītākie veikali ir Auchan (var paskatīties un parēķināt cenas WWW.auchan.pl), Real (www.real.pl), galerija Alfa, kur ir H&M, C&A. Blakus Auchanam ir līdzīgs veikals mūsu DEPO. Ja ir vēlēšanās apmeklēt arī tirgu, tad gan ir jāizbrauc agrāk

kika , 2012-12-08 20:29:23

pane : Esmu Polijā šada tad darba darīšanās gan caurbraucot uz Vaciju , ar šopingiem nenodarbojos ne Polijā ne kur citur jau gadus 15 pamatā visu pērku i-netā taču veikalos mēdzu ieiet vienkarši ja kas jānopērk. Polijā nekad nekas ĻOTI ļets vai NETICAMI labs nav trāpījies. Izņēmums vietējā pārtika un kā jau teicu PAMPERI ir par 50% lētāki :):) Protams ka visur var visu ko sameklet gan stipri gan nedaudz lētāk , TAČU manā gadījumā es nemēdzu tērēt laiku pusi dienas ķemējot kautko par dažiem centiem lētāk iztērējot vairākas stundas un nenopēlnot 100x vairāk kā ietaupītu vazājoties pa bodēm. Perku Zviedrijā , Francijā , Vācijā , UK nu nezinu tur ir ĻOTI dargi , dārgāk pat kā skandināvijā.

Lunis , 2012-12-08 21:59:52

man patīk iepirkties UK - tikai jābrauc tad, kad ir atlaižu laiks! par Poliju neesmu sajūsmā - viss, kas ir labs arī labi maksā, bet s.dus man arī nevajag - arī par lētu naudu - nē!

Anete , 2012-12-10 09:00:04

Braucu uz Poliju diezgan bieži. Izdevīgi ir iepirkt pārtiku lielos daudzumos. Bet tapēc jau nav jābrauc uz Belostoku, to var izdarīt arī Suwalkos. Tagad Suwalkos ir arī Tesko. Par preci Belostokas tirgū - viss atkarīgs no paša prasībām pret preci. Lielu ambīciju gadījumā var sanākt arī vilšanās. Bet tas, ka Polijā ražotās rūponiecības preces - apģērbs, sadzīves ķīmija - ir kvalitatatīvākas par to poļu preci, ko tirgo šeit uz vietas - Latvijā - tā ir 100% taisnība. Kopumā ņemot - ir vērts braukt. Noteikti izdevīgs ir aptiekas apmeklējums...

:) , 2012-12-10 10:38:54

Mana pieredze ir - braukt uz Belostoku un ķemmēt tikai veikalus nav vērts. Kā jau iepriekš tika teikts, to var izdarīt Suwalkos. Vai tas atmaksāsies? Nezinu.
Belostokas tirgus ir noteikti jāapmeklē, ja jau aizbraukts līdz turienei. Preces ir identiskas mūsu veikalos un tirgos atrodamajām, tikai krietni lētākas. Par 50% arī nav melots. Prasīgumu pret precēm, lai katrs atstāj pats savā ziņā, bet no otras puses, mega prasīgie ļaudis diez vai brauc iepirkties uz Poliju un mega kvalitatīvās preces ar šiku pērk tepat.

zinu , 2012-12-10 18:12:45

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet