Labākais darba devējs Ogrē

Parasti gada beigās LV apkopo informāciju un nominē labākos darba devējus LV.
Kurš ir, Jūsuprāt, labākais darba devējs Ogrē?

Skatoties, kādas vakances portāli piedāvā Ogrē, jādomā, ka te darbs tikai cilvēkiem bez augstākās izglītības (konditors, apkopēja, pārdevējs) un tikai pa retam kādam sludinājumam cilvēkiem ar augstāko izglītību, kuros ir milzīgs konkurss.

Kur Jūs Ogrē strādājat? Kā tur tiek pieņemti darbinieki? Par blatu? Kurš ir labākais darba devējs Ogrē?

Vergs , 2012-11-30 22:52:52

Labāk meklē Rīgā, ja negribi maximaa par kasieri strādāt :D citas vakances ogrē neesmu redzējis :)

Vergam , 2012-12-01 00:22:57

Augstākā IZGLĪTĪBA sevišķi Latvijā gūta parasti nenozīmē PILNĪGI neko ,pat ne to ka cilvēkam ir kāda sajēga par savu ārodu nedz arī spējas strādāt izglītībai atbilstošā amatā. Daudzus gadus nepatraukti meklēju sev darbiniekus arī Ogres apkārtnē. SMIEKLĪGI taču vismaz divi cilvēki kuriem ir bijuši tieši AUGSTĀKĀ izglītība KONKRĒTĀ jomā ir bijuši vieni no vājākajiem pretendentiem , pat par tādiem kam nav vispār nekādas izglītības tik neliela darba pieredze . Kas man atlika vienu LABĀKO mēģināt stimulēt DOMĀT un MĀCĪTIES pašam. Otru atradu UK bet no Skrīveriem , reāli spējīgs cilvēks pat ar izglītību un pieredzi tik Latvijai sen pateicis ATĀ . Darbs perspektīvā arī Eiropā ar visai labu samaksu pat EIROPAI , a speciālistu nav SMADZEŅU / SPEJU nav . Ja cilvēkam ALGS VIENS ar kādu izglītību nav VISMAZ dažu gadu pieredze HIERARHISKA pieredz savā arodā viņš vērtība nav augstāka par MĀCEKLI / ASISTENTU

Lunis , 2012-12-01 00:39:39

Ogres pasvaldiba nevaz nerupejas par darba vietam Ogre prieks kam lai brauc uz Rigu un strada nodokli vienalga atgriezisies Ogre neviens bizness Ogre neiet jo nav atbalsta no pasvaldibas jo viniem vajag rupeties par sevi jabrauc piemeram uz Afganistanu prieks kam ka jus domajiet jo tur ir reala nauda Ogres centrs ir tik kluss neviena normala veikala nevienas normalas iestades viss ir slegts sabrucis komercbaka krajbanka pasts. Ogres centra var sastapt tikai pensionarus un bernus vai maminus ar ratiniem un viss.Visi vai nu strada Riga vai ir prom Anglija Irija vai nu vel kaut kur

l

Janis , 2012-12-01 00:47:15

Jā, ir grūti, jo Rīgas aglomerācijas zona ir nāvējoša maziem uzņēmējiem, bet izdevīga pašvaldībai. Pie jaunā Telpiskā attīstības plāna, ir ko darīt, bet esot jūtama maza interese..... skatīsimies kas notiks..... kur mūs vedīs .......Tas ir fakts, ka parazitēt uz lielo Rīgu ir viegli, bet ēnas puses ir lielas. Pašvaldība maz attīstās.... Vienkārši veģetē.... Labi teim, kas sastīti ar pašvaldības un Mālkalnes katlu, pārējie vai nu pārguļ, vai ir pensionāri, skolēni, vai ko nedaudz strādā.
'Tāpēc uzskatu, kair jāmainās Pašvaldības vadībai, vajadzīgas jaunas asinis, lai atsvaidzinatu, ienestu skābekli Ogrei.... Tomēr Jauna slota slauka tīrāk.

Egons , 2012-12-01 11:48:45

Ogre tukša, uzņēmēji tik tikko garu velk.. Daudz telpu stāv neizmantotu. Helmanim nav laika domāt par Ogri, jābraukā pa komandējumiem.Pilsēta arī netīra. Tā kā man iznāk staigāt pa Ogri un Pārogri , šausmas , visur netīrība- atkritumi, tai pašā laikā Helmanis nemāca bērniem sargāt un mīlēt dabu, bet cīnīties ar kulakiem.Pret ko tad dūru cīņas būs, a? Pret vienkāršo tautu un krieviem. bet būs dzīvē savādāk pats dabūs pa kaklu, ne jau no manis , bet no dzīves.

enija , 2012-12-01 14:33:27

Varbūt pietiks gausties? Netīrs? - sakop! Kāpēc neredzat pilsētas centra sakoptību, aizmirsāt par svecīšu veidoto latvisko rakstu rotu 18.novembrī? Par Māra Legzdiņa "Policijas akadēmijas" veiksmes stāstu? kas reāli strādā, tam padodas. Veiksmi arī Andrejam Ceplītim! Man neskauž viņu panākumi, bet uz ielas nomesto papīru pacelšu un aiznesīšu līdz atkritumu urnai, ja vien Bermuda apdullinātie nebūs apgāzuši...

Ūva , 2012-12-01 18:07:12

policijas akademija ipasnieks ir ists vergturis.veiksmes stasts uz darbinieku algu rekina

pics , 2012-12-01 19:52:51

cik daudz atsauksmēs sāpīgas enerģētikas, faktiski izkropļota zeme, pilsēta, tauta, cilvēks, visiem slikti

cik ļoti vēlos, lai visiem ir darbs, darbs, kas patīk, kas sniedz prieku, gandarījumu, normālai dzīvei cienīgs atalgojums, lai darba devējs maksā ne tikai algu, bet arī nodokļus, lai nav vēlmes atstāt šo zemi, lai var apmaksāt visus nepieciešamos maksājumus, audzināt bērnus, atļauties atvaļinājumu, iepriecināt sevi un savus mīļos ar ko sirdij tīkamu

VAI TIEŠĀM TAS IR PAR DAUDZ PRASĪTS????????

skumji, ļoti skumji

Solvita , 2012-12-01 22:15:52

Vienkārši Ogrē viss notiek par blatu.

ms , 2012-12-01 22:37:30

Kas ir "blats" un ko nozīmē par "blatu"???

nu,nu , 2012-12-02 09:46:40

LUNI, tas, ka Tava slimā pieredze vēsta, ka cilvēki ar augstāko izglītību ir sliktāki par tiem, kuriem ir 9 klašu izglītība un viņi ir gadiem bezdarbnieku rindās un atkarīgi no soc. pabalstiem, kuru maksā par mūsu nodokļu maksātāju naudu, neko nenozīmē normāliem cilvēkiem !!!
Es jau gadu strādāju Ogrē labā amatā, bet nu par kapeikām, lūkojos apkārt pēc cita darba un man tiešām rodas iespaids, ka normālās vakances Ogrē ir tikai caur pazīšanos, lai Ogrē dabūtu darbu, man jāizdzēš no sava CV augstākā izglītība un labā darba pieredze starptautiskos un lielos uzņēmumos. Ja būšu viduvējība, pelēkā masa un neinteliģents, manas izredzes dabūt darbu būs lielākas.

Vergs , 2012-12-02 11:16:36

Normalas vakances Ogre ir tikai pasvaldiba un Malkalne un visas socialas garantijas bet tur strada tikai gimenes klani baltniki un pazinas Dazados amatos strada loti vecie cilveki bet atteikties no tadiem amatiem nav iespejams Visi parejie darbi Ogre ir minimalka var teikt ka darbu var uzskatit par hobbiju ja majas nav ko darit Pilseta pilnigi neattistas neviena normala uznemuma tikai svecu dedzinasana dziedasana un dejosana dzivo pilnigi nabagie cilveki

Janis , 2012-12-02 11:29:09

Vergs : Redzi "Nu par kapeikām" strādā tikai MUĻĶI , pārējie strādā par algu atbilstoši ieguldītajam DARBAM un REZULTĀTAM. Ja tev būtu "labā darba pieredze starptautiskos un lielos uzņēmumos" tu nebūtu Ogrē bet vismaz kāda Eiropas megapolē vai citā LIELVALSTĪ. Par cik tu esi OGRĒ nevis "starptautiskos un lielos uzņēmumos" tas liecina tik par vienu TAVA IZGLĪTĪBA neatbilst A tam ko tu VĒLIES DARĪT , B tam ko tu SPĒJ DARĪT. Pretējā gadījumā tu nestrādātu "Par kapeikām" vai joprojām strādātu "starptautiskos un lielos uzņēmumos". Ņemsim piemēru tad kad tu absolvē kādu AUGSTSKOLU piemēram izplatītajā "Ekonomista" specialitātē tu vari plānot savu karjeru ka Vidēja uzņēmuma / pašvaldības JAUNĀKAIS EKONOMISTS , nekam MAZĀKAM ekonomisti nav nepieciešami nepieciešami GRĀMATVEŽI. Daudz Ogrē ir Vidējo uzņēmumu vai Pašvaldību , daudz nepieciešami Ekonomisti ? KĀDS MOTĪVS vada cilvēkus mācīties par "Ekonomistiem" ja tādi NAV NEPIECIEŠAMI ? ! Acīm redzot kāda mānija . mode vai iedzimts stulbums. Kāpēc tu piemēram nemācījies par RAĶEŠU KONSTRUKTORU ? Ananāsu audzēšanas agronomu ? Varbūt EKONOMISTS bija tik "Advancēts" savā funktierī ka nesaprata ar ko atšķiras EKONOMISTS no GRĀMATVEŽA ? Tādi piemēri Latvijā ir VISUR ir uz soļa! 70% Cilvēku MĀCĀS par kaut ko NEVIENAM NEVAJADZĪGU jo viņš "Zin iedomājas CER" Ka šai arodā būs MILZU ALGA / ŽILBINOŠA KARJERA , Latvijā "Pēkšņi" sāks audzēt ANANĀSUS , neskaitāmas filiāles ar 10.000 strādniekiem atvērs kāds DaimlerBencs VISMAZ. NEJĒGŠANA par to ko paredz PROFESIJA kuru cilvēks MĀCĀS ir spilgtākais piemērs LATVIJAS izglītības nekur nederībai. PIEMĒRAM kā tev liekās kas kopējs VETERINĀRAM ar PEDIATRU ? Nav jēgas dziļi gudrot , tas ka PLAŠĀM MASĀM tas ir viens vārds DAKTERIS tāpat viņi uztver arī Ekonomists - grāmatvedis , Menedžeris - Komivojažieris . Valstīs kur ir ADEKVĀTA izglītība un cilvēkiem ir SMADZENES nemāca TŪKSTOŠIEM nevienam nevajadzīgu Ekonomistu , Grāmatvežu , Sekretāru , bet gan UNIVERSĀLUS speciālistus kaut kādus Lietvežus ar specializāciju Grāmatvedis -Ekonomists. Man piemēram ĀRPUS LATVIJAS uzņēmumā nav problēmu atrast šādu speciālistu , man piemēram uzņēmuma kur strādā 10 cilvēki nepieciešams SPECIĀLISTS kurš kārtos visas GRĀMATVEDĪBAS FINANŠU PAPĪRU lietas , ielieku sludekli piesakās 10 cilvēki , ņemu to kas jaunāks ar lielāku pieredzi. Ielieku tādu pašu sludekli LV piesakās 20 Ekonomisti , 15 grāmatvedes un 5 lietveži , Jautāju JUMS IR PIEREDZE ? Nū jā ESOT "Kursos apguvu" . Grāmatvede "Protat plānot ?" Nē nu Es grāmatvedību visu mūžu esmu taisījusi grāmatvedību A KAS ? Nē nē NEKAS. Kāpēc FRANCIJĀ / BEĻĢIJA / VĀCIJĀ man šādu UNIVERSĀLU speciālistus ar AUGSTĀKO IZGLĪTĪBU atrast nav problēmu par NORMĀLU ALGU bet Latvijā man ir 101 šauri specializēts NEVIENAM NEVAJADZĪGS "Gaisa piļu inženieris" ar pieredzi starpgalaktiskos pētījumos bet NORMĀLA SPECIĀLISTA ne priekš "Starpgalaktiska visuma mērogiem" vienkārši NAV jo tādus nemāca "Latvijas Impērijā" :) Kad savulaik mācījos Vācijā pirmais ko iemācīja UZŅĒMUMA HIERARHIJU , pieveda pie loga un parādīja AUTO STĀVVIETU , tur bija viss sākot no Divriteņa līdz 500 Mersim , blakus apdauzīts Pirmais golfs. Teksts bija ļoti iejūtīgs "Juš KRIEVI nesaprotat , tāpēc pasacīšu" un sekoja KĀDS AMATS brauc ar kādu mašīnu . Boss brauca ar 500 Mersi un apdauzīto Golfu , Ikdienā ar Golfu uz Banku un uz pilsētas domi i ar Mersi. Algas UZŅĒMUMOS parasti maksā izjekot no LIETDERŪBAS - APGROZĪJUMA kā arī ieņemamā amata. Ja tev ir "labā darba pieredze starptautiskos un lielos uzņēmumos" tas NEVIENAM UN NEKUR neparedz MILZU ALGU piparbodes birojā. Ja tev tas nepielec tieši tāpēc ar esi PIPRBODĒ par PIPARBODES ALGU ne "KAPEIKĀM" un nevis starptautiskos un lielos uzņēmumos par "Lielām algām" . ZVANS "Meitene AUGSTĀKO IZGLĪTĪBU" teksts ierast "Jūs nepieciešami darbinieki , Gribu pie jums strādāt" , dzirdu šito regulāri tāpēc sāku ierasti PIEREDZE / IZGLĪTĪBA , pieredzes nav AUGSTĀKĀ IZGLĪTĪBA LABA , sāku tālāk LABI bet mums nepieciešami SPECIĀLISTI jums gan ir LABA izglītība bet nav nekādas pieredzes "Nu pa bišķam jau strādāju" Ok ko jūs darat , nosauc VISU KO bet galīgi ne uz to pusi kas MUMS NEPIECIEŠAMS , saku bet cienītā mums nav nepieciešams "Pediatrs" bet gan "Veterinārs" un tad seko "Aizkari" speciālists ar AUGSTĀKO IZGLĪTĪBU dveš "A kāda starpība , abi taču DAKTERI !?"

Lunis , 2012-12-02 13:38:26

Vergs: Lai nav "Starptautisku lielu pieredzi" jāuzskata par kaut ko Vauuu ekskluzīvu , tad man arī ir 25 gadu karjera - darba pieredze , 5 gadi Darbs + mācības pēc tam 11 gadi Latvijā nozares vadošā uzņēmumā struktūrvienības vadītajos gan "Meistars" gan atkal izglītība un 10 gadi Ārvalstu "Mega uzņēmuma" 3 lielākā pasaulē konkrētā jomā atkal "Vadošais speciālists" un viss savā arodā. Prātā man nenāk "Strādāt Latvijā par kapeikām" savā arodā , man tas nav nepieciešams es nodarbojos ar LABDARĪBU jo "Kapeikas" ko varētu pelnīt LV man nodrošina MANS uzņēmums ATVALSTĪS tik par to ka es tur "Esmu" , man LV "Kapeikas" nav nepieciešamas , tieši tāpēc VARU ATĻAUTIES pasmieties par MUĻĶIEM / NEJĒGĀM / NEPROFESIONĀĻIEM savā un radniecīgās jomā jo MAN NO VIŅIEM neko nevajag , viņiem no manis GAN bet viņi "Pakārsies bet neies tak lūgt" , man savukārt nekas nav nepieciešams na haļavu budžeta iestādes nesponsorēju, bet gan tikai trūcīgos un tos kam apstākļi neļauj. Strādāju un dzīvoju PRIEKAM un par "Kapeikām" nespringstu man tā nav nepieciešamas. Kad man "Darbinieki" ar 1000+ Ls algu no iestādes ar 6 zīmju budžetu "Jums IR iedodiet MUMS " Es saku īsi VEIKALS + RĒĶINS + KASSE , tad viņi NENORMĀLI apvainojās jo es taču zinot ka vīniem "Naudas nav"

Lunis , 2012-12-02 14:21:36

Vai kāds no tiem,kurš izceļ sevi ar augsto izglītību un sevišķu intelektu var saprotoši izskaidrot, kādēļ viņam ir tā augstākā izglītība? Kā dēļ tik daudzi cenšas to iegūt,izdodot ne mazo summu,skaidri zinādami,ka tavu zināšanu bagāža nebūs ne vienam vajadzīga,varbūt...no simta vienam.
Es dzirdu un redzu,ka pašreizējie augsti izglītotie savu sūtību saskata; baltā kreklā,šlipsē,elegantā frizūrā pie tīra galda un cita sakoptā telpā ar +-1000.ls.Nodarbe-pārcilāt papīru mapes,tagad pārrakstīt kompjūterā citu uzrakstītu tekstu.Vēl...izstrādāt instrukcijas(lai samazinātu sava darba apjomu)ar kurām nevis samazināt organizācijas,iestādes,uzņēmuma štatus(izdevumus),bet lai tos palielinātu...priekš radiem,draugiem,blatņikiem ar augstāko izglītību un kārtīgu samaksu +-1000ls.Bet...kur ir finanses lai visus Jūs uzturēt?Vai par to jādomā tikai jūsu pašu novada domē ievēlētajiem,vai tiem dažiem novada uzņēmējiem?Te ir saskatāms kaut kas pārprasts...vai nedaprasts mūsu izglītības sistēmā.
Manā saprašanā ir;ja tev ir dots mandāts augstāk.izglītībā,ja tu sevi uzskati zinošu,gudru,tad izmanto savas zināšanas un realizē tās tā,ka tās nes Tev taustāmus līdzekļus un rod nodarbinātību vēl daļai ,,zemākas kastas" sabiedrībai,t.i.ar savām zināšanām sagādā graudus un pārvērt tos naudā,tad visi teiks:"Tavām zināšanām ir vērtība".Nevainosim novada domi,tās uzdevums ir palīdzēt realizēt Jūsu domas lidojumu.
Pašlaik var teikt,ka starp mums ar augstāko izglītību,bez domas lidojuma,ir pārprodukcija.Atbalstu ministru R.Ķīļa kungu.Par daudz to,kas uz izglītības rēķina grib dzīvot uz strādājošā rēķina.

Seniors-L.2. , 2012-12-02 16:27:22

Brawo,Luni, man patīk kā Tu uzliec un izskaidro,brawo.

kika , 2012-12-02 18:42:09

Jāsaka, ka tomēr katram jāizvērtē ir stratēģiski sava nākotne, es arī iestājos par maksu maģistros, Tagad saprotu, ka iespējams pēc pirmā pusgada vēl padomāšu, vai gribu turpināt, vai ar to izglītību varēšu dabūt pietiekami labu darbu, vai vergošu un izlīmēšos citiem priekšniekiem pa kājām, vai mans spriedums un redzejums saskanēs ar viņu šauro spriedumu. Vai ir vērts man iegūldīt savu naudu un enerģiju un nervus, lai tikai būtu papīrs. Reāli jāsaprot katram, ko viņš vēlas un vai tas būs sasniedzams tajā formā kā viņš to iedomājies. Ja tu esi aunu bars, vai iesaisties vispasaules debilizācijas programma tad noteikti nedomāsi stratģiski un aprobežosies ar delfi ziņām, bet ja tomēr ko fīčo sapratīsi, ka dzīve paiet tik ātri, ka tērēt neproduktīvām lietām laiku, kas ir dārgs nav vērts.
Nu jāsaka, ka Lunis ir tomēr ļoti kritisks un arī netaktisks, Vai viņš nav žīdelis? kautkā nelabi viņš ož. Salīdzināšu viņu ar sunīti, kas ar pakaļu rej............
Un Luni, padomā, cik tev reāli vajag naudu dzīvei, esi laikam atkatrīgs no jaunam IT tehnoloģījām, ēd sūdīgu paiku (jāblogo ogtenetā) , jo gatavot nav laika, bet traki strādā lai ēstu pusfabrikātus..... un tad tok no smacīgiem purkšķīšiem nevar izvairīties....
Bet atkārtošos Jauna slota tīri slauka............

Eggons , 2012-12-02 21:12:27

Eggons : Redz paredzu ka TEV nav vērts nedz turpināt nedz pamest , tava vieta spriežot pēc visa ir kādā UK rūpnīcā pie slīdlentes pakot preces , maksimāls karjeras tops kāda uzņēmuma viens no neskaitāmajiem klientu menedžeriem pārdevējiem kurš līdz mūža beigām sapņos sapni KĻŪT vismaz par posma šefu :) 50% tava teksta aizņem "Ciešanu ceļa un mega cerību apraksts" otrajā daļā no savu skatu punkta tēlu pasaules aprakstīji ĻAUNUMA tēlu nepareizā ceļa stratēģiju. Pieļauju tev ļoti rūp termins "Dzīves kvalitātē" savukārt attiecībās noteicošais ir Dzīves kvalitāte stratēģisks mērķis :D :D Tādā vizē var mēģināt tirgot nekustamos īpašumus Krievijas klientiem , pie reizes ja labi sola var uztirgot bonusā jau apnikušo draudzeni , viņa tač ar meitene pragmātiskā sapratīs ka labas karjeras dēļ var arī dārgi padoties , kāda starpība tev vai kādam kam vairāk piķa?:) Bizness ir bizness tur visur taču valdot "Žīdu likumi un piķa vara " to laikam domāji ar "Nesaskanošo Redzējumu @ izrāviena stratēģiju " ? Baidos būs jāviļas , darba darīšanās šad tad arī privāti nācies komunicēt ar pat Eiropas mērogiem ārkārtīgi turīgiem cilvēkiem , ne būt ne maza daļa no viņiem kas gluži nav no Baņķieriem vai dzimuši aristokrāti pārtiek no tādas pārtikas un piekopj tādu dzīves veidu kā „Dzīves kvalitātēs” daudzinātāji ņemtu galu uz vietas , arī attiecībās parasti viņi savdabīgi gana labu samaksu pērk tavā izpratnē lētas palaistuves no tām kas pa klubiem un moteļos , ne vēst no tava iecienītā „Sterila skaistule , nekā personīga tik bizness , toties cik PRESTĪŽI ! ” . Un savādi šādiem TAVĀ izpratnē smuļiem bieži īpatņiem nereti gadās pilnīgi neticami veiksmīgas biznesa idejas stratēģisks redzējums uz galvas sāpēm pēc trisdiennieka prātā iešāvusies izcila ideja. TEV nešausies NEKAD , jo tam kam „Sazvērestības un ļaunie” , dzīves kvalitātē un prestižs galvā NAV LAIKA vietas laika nekam UNIKĀLAM vai REVOLUCIONĀRAM tik šabloni štampi standarts un SĀPĒ par „Nesanākušo LIDOJUMU” . Vēl jau atliek pilināt ūdeni cerībā ka reiz izurbs tas akmeni TĀ ar var daudz panākt. Es gan dodu priekšroku devīzei „Ko lai izdara lai nekas nebūtu jādara” , sanāk man teicami , esmu laimīgs cilvēks , ēdu mājās gatavotus ēdienus un jūras produktus daudz uzturos svaigā gaisā un jauku cilvēku sabiedrībā. Ko gan spriežot pēc teksta nevarētu teikt par tevi , ne laimes , ne veiksmes ne mīlestības.

Lunis , 2012-12-03 02:31:37

OMG, ...........tu saki: dodu priekšroku devīzei "Ko lai izdara lai nekas nebūtu jādara"
.............. dēļ tādiem jau LV ir pakaļā........!!! Viss skaidrs ar tevi.

Eggons , 2012-12-03 11:08:05

Eggons : Mjā mjā , "Galvenais darīt" ko un kā nav svarīgi , Latvijas "Veiksmes stāsts" :) Es tai laikā zivis ķeru guļu pludmalē , viss tāpat notiek BEZ MANIS man ir izcili darbinieki kam nav uz dvēseles jāstāv vagars jātēlo , tieši tāpēc viņiem dzelžaina atlase un labas algas.

Lunis , 2012-12-03 12:56:00

to Lunis, sanāk, ka es esmu muļķe, ka strādāju pa kapeikām, bet man kā pabarot un apģērbt savus bērnus? palaist uz soc. centru vai paļauties uz kādu mazturīgo pabalstu? paldies, nē!
esmu inteliģenta, gudra, bet bērnu dēļ, eju un strādāju pa saviem 200-250Ls, kaut varētu darīt daudz labāk atalgotu darbu, ja vien tāds Ogrē būtu!

zivs , 2012-12-03 14:06:12

zivs : Tu slikti lasi cienītā , es nesaku ka TU esi muļķe es saku MUĻĶI tie kas par "Kapeikām strādā" pārējie strādā par ALGU kura atbilst viņu ieguldījumam darba procesā:) Taka "Da es varētu !" uz mani neiedarbojās , tik tas KO DARI :) Ja tu dari to darbu ko tu dari saņem par viņu tādu atalgojumu pār kādu esi ar mieru šo darbu darīt ar tevi viss ir O.K . Cilvēks kurš man ka sasniegumu klārē "Mēs CENTĀMIES" pie manis nestrādās , mani interesē tikai KO SASNIEDZĀT nevis "Mēs centāmies , mēs domājām" , es nemaksāju naudu par "Cenšanos" bet gan tikai par REZULTĀTU kurš atbilst manām vajadzībām un darba uzdevumiem. Tāpēc es ar NEKO NEDARU jo zinu ka mani cilvēki prezentš REZULTĀTU nevis "Centīsies" lai es redzu kā šie CENŠAS , mani tas nerausta KĀ VIŅI STRĀDĀ bet gan KAS GALĀ sanāk :) Viena no VERGU pazīmēm ka viņam visu laiku vaig KOKU "Alkst pātagas" citādi šis taka nenovērtēts "JŪTOTIES" . Tas viss ir pilnīgs marasms , man visi cilvēki ir BRĪVI var strādāt darīt KĀ un KAD viņš vēlās "Klients nosaka" taču rezultātam VIENMĒR jābūt teicamam. Vīni to labi zin un pāpēc man neviens nav nedz jāgana nedz jātrenkā REZULTĀTS un viss man ar to pietek. Reiz sadalīju biznesu pēc tam kad viens partneris sāka bīdīt tekstus "Valstī liels bezdarbs , DARBS IR LAIME un mēs dodam cilvēkiem darbu priekš kam viņam vēl maksāt" , Man savulaik tai pašā Vācijā iemācīja "DARBS NAV MĒRĶIS bet gan iespēja nopelnīt" Latvijā bieži ir pilnīgi preteji DARBS darba pēc BEZ iespējas nopelnīt , tā jābūt pēc DAUDZU Latvijas "Palīg augstskolu" absolventu funktieriem kam tuvi Marksistu darbi.

Daru VISU lai man nekas nebūtu jādara , jūtos laimīgs :) Visu laiku STRĀDĀ tik ēzeļi un atkarīgie , es atpūšos un izklaidējos ar to gūstot labumu tīri taustāmā veidā peļņas rezultātu pieaugumā :)

Lunis , 2012-12-03 14:48:23

Pamēģiniet Ogrē atvērt kādu jaunu ražotni, paskatieties sabiedrības reakciju, un tad runājiet, cik viss slikti.
Sant Gobain rūpnīca, līdzīgi kā tā, ko ogrēnieši noraka, stāv Tartu centrā

Olga , 2012-12-03 15:32:07

Olga : RŪPŅICU tas ir "Zavodu" kurš ražo lielgabarīta produkciju un izdala tokiskus izmešus vari savā kavartālā uzlikt , ieteocams ar skursteni tava loga līmenī. LIETDERĪBU nosaka "Pienesuma apjoms" , minētajam Sant Gobain tas bija neproporcionāls pieganītās vides un pasliktināto apstāļu kontexstā. Industriju , Rūpniecīvu dzīvojamo rajonu tvumā attišta tik Azijā un Krievijā vietās kur "Cilvēki bezvērtīga massa" vecie nosprāgs jaunus atvedīs.

Lunis , 2012-12-03 15:52:06

Olga : es jau zinu , gribi zavodu pie mājas kurš tev piedāvās IESPĒJAS , reku metalurģiskais zavods Belarusijā , http://www.belsteel.com/doc/web_2013.pdf , pievērsiet uzmanību 14lpp apakšā SARAKSTS :)

Lunis , 2012-12-03 15:57:14

kurš ir par to, lai izslēgtu luni no ogreneta forumu, raksta tādus murgus ka nelabi paliek.

kreks , 2012-12-03 17:14:17

kreks : Tev vienmēr ir iespēja atviegloties ja vien būšu devis tev šo iespēju :D ;D

Lunis , 2012-12-03 18:20:42

es un vēl kādi pāris tūkstoši ogrenet lasītāji. ;)

to kreks , 2012-12-03 20:06:48

Kamēr jūs te tā raudat par "Nesanākušo dzīvi " pastāstīju aņuku par Ogres darba devējiem , reiz aizstaigāju uz kādu semināru Ogrē par modernajām biznesa tehnoloģijām , protams ka cilvēku tur tikpat ka nebija un tie kas bija bija garlaikoti ierēdņi. Nu saruna galīgi nesēdās , a kukuķi tādas centīgas blondīnes maziņas bet jau priekšnieces globālā IT uzņēmumā. Skatos šīs izmanto prezentācijai universālu piekļuves kodu i nolēmu izklaidēties razkruķit viņas uz "Azartu" , sak A JŪS ŠITO VARAT ?! Sīs JĀ VARA parād vienus datus , es atkl a jūs TĀ varat ? Šīs JĀ var un tik vada iekšā savus kodus kad šis tā labi savadījušas visu es viņam un TAGAD par privātpersonām un kontekstā , tās iegājušas azartā visas bāzes pieslēgtas tai skitā ari no EU , un SĀKĀS , softs izdeva arā TĀDU "Zirnekli" un kontexstuālas saites ar "Draugu draugiem paziņu paziņām" un beigās "Ogres lieluzņēmējs" izrādījās vienkārši REĀLS bankrots ar bezcerīgām prognozēm un miljonu parādiem , pašam pieder tikai "Uzņēmuma čaula" :) Kad tantuki pabolījušies manu izklaidi pavērojuši rezultātu PEKŠNI sāka prasīt , a jūs par citu cilvēku varat šis tādā pamatīgā azartā MĒS VARAM VISU , tad šis saka sameklējiet mums "Edvīns Bartkevičš" , šis arī sāk meklēt BET no zāles šām cītīgi čukst viena Domes žurka "Tas mūsu mēeers , tas mūs mēeers " skatos skuķi jau taka sāk bremzēt ar meklēšanu biški sāk ko nojaust , beigās šām pieleca ka azartā šās izrakājušas publikas priekšā visādu "Interesantu personu" privātās piķa plūsmas to kontekstus arī biznesa sakaru shēmas un saistības . Tad sistēma viņām "Taka uzkārās" . Tas gan bija smieklīgi , bet man bija baigi vērtīgs pasākums toreiz. Labākais DARBA DEVĒJS ir tas kurš A dod visvairāk darba vietu B samaksā lielākās nodokļu summas kuras nonāk vietējā budžetā :) "Lieli bankroti" nav LABI darba devēji:)

Lunis , 2012-12-03 20:41:40

ATKAL BLATO LUNIS!!!!!! Cilvēks gribēja normālu cilvēku viedokli, nevis Tavu kārtējo blatošanu, cik gudrs, cik varens un vēl apkakā pagastveci!!! Tinies prom!

atradums , 2012-12-04 10:16:38

ATKAL BLATO LUNIS!!!!!! Cilvēks gribēja normālu cilvēku viedokli, nevis Tavu kārtējo blatošanu, cik gudrs, cik varens un vēl apkakā pagastveci!!! Tinies prom!

atradums , 2012-12-04 10:16:38

Lunis mums tāds dikti intersants personāžs- savos "mega palagos" stāsta par pasaules līmeņa biznesa projektiem, saviem īpašumiem, uzņēmumiem un padotajiem, bet pats mitinās provinciālas pilsēteles mazā dzīvoklītī un lielāko daļu sava laika un talanta izšķiež apšaubāmas pāķu lapeles forumos... :(((

p , 2012-12-04 13:24:51

p : Redzi tīri labi zinu kā cilvēki lasa , uztver analīze burtu salikumus . Spriežot pēc tava teksta esi spējis izlasīt piefiksēt "Vienu SMS" tas ir ~160 zīmes :) Es laiku nepavadu , es viņu tērēju , ļoti reti daru to "Tāpat" un par velti :)

Lunis , 2012-12-04 13:50:51

atradums : Sādžas tos kuri bieži atkārtojās kā arī muld šķērsām tēmai sauc par "Zvaniķiem" mēdz uzticēt baznīcā zvanu zvanīt un lukturus pēc dievkalpojuma nopūst , svarīgs amats!

Lunis , 2012-12-04 13:55:38

Varu tikai piebilst, ka Metropole nerullē kā darba devējs!

Anda , 2012-12-04 17:05:29

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet