Angļu val. kursi
Padalieties, lūdzu, ar informāciju par angļu val. kursiem Ogrē.
Pagaidām esmu atradusi angļu val. kursu sludinājumu IU "Interešu centrā Agnese" Rīgas ielā, kā tur ir,vai ir reāla iespēja iemācīties, kā ar pasniedzējiem un cenām kopumā?
man patika tempusā pie žihares! lai viņai laba veselība!
Tempusā ir ļoti laba pasniedzēja Maruta Cinīte!!!
"Interešu centrā Agnese'' māca ļoti laba speciāliste Dace :)
Kur ir tas Tempus??????????
Tempus ir kultūras namā
Lielais paldies!
Tiešām Templusā ir ļoti jauka pasniedzēja Maruta Cinīte, viņa prot atrast īsto pieeju katram cilvēkam.Lai viņai spēks un izturība!
Nez ar cik lielu naudas summu mēnesi ir jārēķinās par šāda veida kursiem???
Ja Tempusa loti laba pasniedzeja Maruta Cinite.
vai ir kkur arī tādi intensīvāki kursi, nevis pus gadu 2x nedēļā (kā esmu dzirdējusi)
Mācību centrs "Buts" arī piedāvā angļu val. kursus Ogrē! Pasniedzēji ir ļoti labi, un galvenais nav dārgi.
Man atkal nepatika Tempusa :( Lielas grupas, 12 cilveki un ja tu 1,5 h laika vari pateikt 2-3 teikumus, diez vai runasi angliski. Pie tam loti atskiriigi zinasanu limeni, kas ari velk pasakumu.
Sk.Ciniite man macija anglu valodu no 4.klases, bet ta ari diemzel neiemacija, jo nevareja izskaidrot gramatiku vienkarsi un saprotosi.
"Vērienā" Upes pr.18a,tur ir arī intensīvie kursi un ļoti labi pasniedzēji
Ieviesiet sev kārtīgu tik angliski runājošu mīļāko , ātri valoda apgūsiet jo BŪS reāls stimuls un jūtama atdeve :):)
Draudzene gāja uz "Buts" lietvežu kursiem, ir ļoti apmierināta. Kursi notika Ogres ģimnāzijā.
Ka arī, ir dzirdēts, ka „Buts” organizē kursus floristiem Ogrē.
Turpinot angļu val. Kursus. „Buta” cilvēku skaits grupā līdz 8, kas ir ļoti labi, jo pasniedzējs runā ar visiem.
Par Tempusu gan neko nevāru pateikt.
Izskatās, ka Butam apmācamo trūkst- taisa pašreklāmu
Man ar ļoti patika Tempusā pie Žihares..:)) Viņa ir super!