Frizieris-frizētava?!?
Sveiki! Varbūt kāds no Jums, kas šeit bieži ienāk varēsiet man lūdzu dod padomu. Precizējot es ļoti lūdzu ieteikt labu frizētavu- frizieri Ogrē! Pati neesmu no Ogres tāpēc tiešām neesmu lietas kursā kur labāk un kādas cenas. Mani interesē izbalināt šķipsnas un pielabot griezumu bet nezinu pie kā lai dodos.
Jau iepriekš milzīgs paldies!
:D:D:D:D:D:D:D:D
Friziere Rudīte salonā Lanvij, Grīvas pr. 1. Ļoti laba meistare un patīkamas cenas. Vispār šis salons ir dikti patīkams un citi sava amata meistari ir augstā līmenī. Tiešām lielu,reklamēju un iesaku. Tel. 2 6668882
Natālija tu?
Natālijai sevi un savu nav jāslavē, to daru es, jo prieks, ka viņas komanda ir tikpat patiesa un profesionāla kā pati Natālija.
Par kuru Natāliju iet runa?
Runa nekur neiet!
cik saprotu ,ta Lanvij nesen atveras?klientura vajag?
Izklausās tā, ja kāds prasa ieteikt kādu frizieri, tad man jādod savs numurs, lai man zvana un tikai tad es pateikšu kur griesties.:):) Salons tiešām nesen atvēries un domāju ka klientu netrūkst.
Renē Brīvības ielā.Aiva ļoti labi strādā.Arī par Santu varu teikt tikai labu.Dina nepatīk,jo daudz ko dara klientam par spīti,bet ,ja raksturs būtu labāks,arī cienījama meistare,kura ne vienu vien frizieri ir izaudzinājusi.
Vaira - ko nozīmē par spīti? Klients grib garus matus bet Dina nogriež īsus?!!!
Man staigājot pa frizētavām pagāja 5 gadi kamēr atradu īsto, katram tas ir individuāli.
Es eju uz Magnoliju esmu apmierināta .
Es arī esmu Ogrēniete samērā nesen. Tapat kā Tu, ilgi meklēju savu frizieri, jo pirms tam 10 gadus dzīvoju Rīgā un vienmēr apmeklēju frizētavu Ekselenci. Tagad jau vairāk kā gadu eju tikai pie frizieres Ivetas frizētavā Luīze, vienmēr esmu ļoti apmerināta gan ar griezumu, gan veidošanu, vienmēr saņemu komplimentus par lielisku griezumu, ne tikai Latvijā, pat ārzemēs man uz ielas un veikalā nākuši klāt un prasījuši, pie kā esmu frizūru taisījusi! :)
Cik maksa tur apgriezt galinus gariem matiem,?
Agneta, vai tu arī nepadalītos ar icenojumiem nu aptuveniem, tiešām ieinteresēja.
Cenas piecreiz zemākas nekā tajā pašā manis pieminētajā Ekselencē Rīgā. Cena atkarīga no tā, ko Tu plāno darīt - krāsot vai tikai griezt un veidot, vai visu. :) +/- 10 latos iekļausies noteikti! Zvani uz Luīzi un prasi Ivetu!
paldies Agneta, visdr''izāk tā arī darīšu!
Es ieteiktu salonu Skaistumkopšana, Mālkjalnes pr.9, tur Evija...un arī matu kosmētika ir ļoti kvalitatīva, Goldwell, nevis wellas, utt.