Mālkalnes 5,7,9 māja
Kāds var pastāstīt kādā stāvoklī ir Mālkalnes pr. 5,7,9 māja jo vēlos šeit pirkt 1istabas dzīvokli, bet esmu dzirdējusi, ka šī māja dalās, un caur bērniņiem ir izvilktas trubas vai stieples, lai māja turētos kopā?
Tieši tā arī ir jo man tur dzīvo tante 7 mājā un viņu trepēs tieši ir tās savilkuma trubas.un viņai ir vienistabas dzīvoklis,kad 10 gadus atpakaļ pirka tad jau pēc tam tikai pateica ka tā ir āvārijas māja,tā kā silti iesaku noteikti tur neko nepirkt.
Mālkalnes pr.7 māja pastāv 40 gadus un vēl nav sabrukusi.Māja tiešām ir savilkta,lai neatdalītos,tāpēc tiek veikti dažādi remonta darbi.Pagrabā ir liels mitrums un mēs nākotnē veiksim pamatu siltināšanu,lai lietus ūdeņi neskalotu pamatus.Sliktāks stāvoklis ir 9 mājai.
Tās mājas nav avārijas stāvoklī,ja būtu ,tad mēs nemaksātu nekustamā īpaš.nod.
Mājas ir savilktas, un neiesaku tur iegādāties dzīvokli. Katrā ziņā, papildus info vari uzzināt pazvanot uz Mālkalne. Ja kaut kas notiks ar māju, vari būt gan ieguvējs, gan zaudētājs.
Kādreiz dzīvoju 7.mājā - man patika - bija silta un saulaina - mums nekas neplaisāja, flīzītes no sienām arī nost nekrita. Dzirdēju, ka ar 9.nr. gan esot problēmas - baisās plaisas sienās!
dzīvoju Mālkalnes 9. Pietrūks tā, kas bija tur.
Manam dzīvoklim arī kaut kādus stieņus cauri izvilka. Bet es pēc tam tos nozāģēju tāpat. Nepatika. Tikai sienas sāk plaisāt. Zvanīšu Bez tabu.
to jau neviens tev atklāti nepateiks ka māja ir āvārijas stāvoklī,bet tad kad tante nopirka tad paziņa kas tajā laikā strādāja privatizācijā izteica nožēlu ka tante nopirkusi mājā kas sen jau atzīmēta kā avārijas.Un tās mājas tiešām ir briesmīgas un balkoni jau ar drūp nost.bet ja nav kur naudu likt tad uz priekšu.
neiesaku....pilnīgi nopietni
Un kādas ir tagad svaigākās ziņas par Mālkalnes 9? Viss ir traki vai normāli?