Angļu valodas kursi.
Sveiki!
Varbūt kādam ir personiska pieredze un labas atsauksmes, par angļu valodas kursiem Ogrē?Vēlētos apgūt angļu valodu Ogrē.
avizē "Kaleidoskops" rakstīts ka angļu v. kursus Ogrē rīko firma Nordistika. Tai gan liela pieredze un labi māca. Telefons ir 29251803
Tempus kultūras namā Tālr. 29490551
Man ir ļooti laba pieredze ar Tempus, gan pirms gadiem pieciem.
"Kaleidoskopā" izlasīju, ka Latvijas –Zviedrijas kopuzņēmums SIA “TEMPUS LS” (18 gadu darba pieredze) piedāvā kursus angļu, vācu, latviešu, krievu valodā ar un bez priekšzināšanām, datorzinībās. Ar prieku uzzināju, ka tur viena no priekšniecēm (varbūt arī pasniedzējām) ir bijusī Ogres vidusskolas angļu valodas skolotāja Biruta Ozola-Krivmane, kas paralēli bija pasniedzēja Ogres kultūras nama rīkotajos angļu valodas kursos, kurus es ar lielu prieku apmeklēju pēc ierašanās Ogrē kā tehnikuma absolvents. Un mācīja viņa pamatīgi. Turklāt pati ir ļoti jauks un ļoti inteliģents cilvēks.
Varu ieteikt "Valodu vēstniecību" - mūsdienīgs un atraktīvs pasniegšanas veids, viegli iegaumēt vielu, nodarbības notiek centrā. Tālr. 29325490 (Zanda).
Biruta Ozola - Krīvmane ir arī mana bijusī skolotāja. Patīk kā viņa māca un cilvēks arī lielisks, visu cieņu, skolotāj.
a kādas ir cenas?