Ogres veikalu labākās pārdevējas!
Sveiki, Ogrēnieši!
Pēc kāda sūdzību raksta par vienu dikti negantu un nepieklājīgu pārdevēju veikalā "Elvi" sāku pastiprināti pievērst uzmanību, kādas vispār ir pārdevējas un kasieres Ogres veikalos. Jā, dažādas gan, protams, taču šoreiz es aicinu jūs pievienot savus komentārus par novērojumiem attiecībā uz jaukām un laipnām pārdevējām. Kuras, jūsuprāt, ir Ogres visforšākās pārdevējas, un kādēļ tieši viņas? :)
pašaj japamegina pastradat par pardeveju,tas ir loti gruts darbs
Sēdēt un urbināt degunu arī ir grūti.
Man patīk visi pārdevēji, kas strādā Narvesen kioskā Mālkalnes ielā, tiešām jauki, laipni, smaidīgi un profesionāli.
Es savu darbu vienkārši cenšos darīt godprātīgi. Ja mani kaut kas neapmierina darbā vai tas nepatīk, es meklēju citu darbu, kas man dod prieku un es dodu gandarījumu citiem. Tā ka nevajag attaisnoties ar to, ka kaut kas ir grūti vai kaut kas ir jāpamēģina - katrs dara savu darbu, ko pats ir izvēlējies... Tā vienkārši ir attaisnošanās un nevēlēšanās kaut ko mainīt savā dzīvē. Un viss sākas ar domāšanas un attieksmes maiņu. Jā, tas gan jau ir grūti, jo tur ir jāpiestrādā un kas jauns jāpamācās.
Brīvības ielas "Elvi" esmu sastapusies tikai ar jaukām un laipnām pārdevējām. Un Skolas ielas "Maximā" arī lielākā daļa ir jaukas pārdevējas. Tāpat t.s. "autoostas" Narvesen meitenes vienmēr ir jaukas.
Drogosa vienmer laipnaas!!!
v ljuboj professii estj svoi pljusi i minusi,tak cto ne vizu smisla v vawej teme,zaimitesj cem nibudj bolee poleznim,cem obsuzdenie prodavcov.
Nu sāksim noskaidros- labāko celtnieku, labāko deputātu, labāko pārdevēju, labāko policistu, labāko govs slaucītāju, labāko skolotāju, labāko kanalizācijas tīrītāju......
tik balvas jāizdomā
Ko mainīs šī tēma?
Katram sava veikala pārdevējs vislabākais, jo citus viņš nemaz nezin.
!!!!!!!!!!!super,molodec
NU MOINS ....LABĀKĀS PĀRDEVĒJAS ,SATAIS'TAS ANKETAS ELVI VEIKALOS .LAI CILVEKI RAKSTA.
IDIOTISMS !!!!!!!
Man patīk Lilita Brīvības ielas Elvi! , ļoti laipna!
Atbilde 11111111111 : Es esmu strādājusi par pārdevēju - Rīgā. Vairāk kā gadu. Nu, un? Man, starp citu , ļoti daudz kas tajā darbā patika.
Stulbumam: Jā, var to visu noskaidrot, un pie reizes arī stulbāko stulbumu arī.
Dorei: paldies par sakarīgu atbildi! Lai jauka jaunā darba nedēļa!