kur Ogrē var par pieņemamu cenu kvalitatīvi salabot apavus?
Pastāstiet lūdzu kur Ogrē var salabot apavus par ciešamu naudu,lai remonts nemaksātu vairāk nekā nopirkt jaunus.
Topā
domā,ka vienkārši saremontēt????
labāk tomēr nopērc jaunus, tapat Tev nekur nebūs labi!
TOPĀ būs dārgi! Veikala BETAS mājā pagrabā strādā tumšs vīrietis (nezinu kas īsti pēc tautības). Iesaku, viņam ir Zelta rokas. Man sataisīja zābakus 10x lētāk nekā TOPA meistars paprasīja.
Tas ir pie humpalām tas tumšais vīrietis? Man ar vajag!
Topa it leti un kvaletativi.
Topa ljoti labi taisa. Un leti.
Es nesu tikai uz Topu labot apavus, kvalitāte ļoti laba un cenas arī ir pieņemamas
labi strādā arī meistars pretī stadionam, iesaku!
Berzu aleja parabstava pretim luksaforam!
Beta pagraba ne pie ccigana bet passa gala,jau 5 gadus taisu pie vinnam,nekadas vajnas,visu lloti labi satajsa,un leeti!!!!
Es ar nesu uz topu. Pasitni pa 1ls kur nu letak
Topā dārgi bet kvalitatīvi. Taču Vairumtirdzn. bāzē pretī stadionam labas cenas un kvalitate normāla
Es ari nesu uz topu.
Skolas iela 18, sētā, pretī stadionam
Topa meistars parūpējies par reklāmu. Man gan nepatika, ilgi bija jāgaida.
pretī stadionam....
Berzu aleja parabstava pretim luksaforam! Es arī tur.
Tas tumšādainais meistars dod arī garantiju, ja kas notiek ne tā kā viņš sacījis, var nest atpakaļ un viņš salabos. Starp citu-dažas lietas ir salabojis par PALDIES, kur savukārt citi grasījušies pēc iespējas vairāk nopelnīt. Tā lūk!
Biju Topā, vidēji nelieli pasitņi pāris 1ls super no rīta atdevu vakarā gatavi,negribas ticēt ka kaut kur var būt 10× lētāk.
Topā meistaram labas cenas, nesu un iesaku arī citiem..... un ja kas reklāma iet caur klientiem - tā lūk.
cik un kur varētu maksat metāla naboikas ?
kurš normāls meisters pa1ls taisīs naboikas.tāds kuram nau darba.skaties ka nebankrotē ar visām tavām tupelēm! haa tops!!!
Lenak brauksi. Talak Tilsit. Labak pa letaku cenu sataisit vairakus Paris. Neka Seder uz dargam cenam un neko netaisit. Galvenais laj butu kvaletate. Un topa metala naboikas maksa 1.50ls
Šeit laba vieta bezmaksas reklāmai ,tomēr Topa meistaru cenas un kvalitāte man patīk iesaku arī draugiem un citiem .
paldies
Butu labi ja kads ari par cenam ko pastastitu,atdevu salabot apavus TOPA, viens paris metala pasitnu mazini 1.5Ls lielaki 1.5Ls+0,5 papezu krasosana = 2Ls tresais paris gumijas pasitni 1.5Ls kopa par trim pariem samaksaju 5Ls kvalitate laba man patik.Gribetu zinat cik tas butu citur(paši labākie Ogrē!)
skan jau labi bet cenas kadas ????