astrologi

sveiki! vai ka'ds ir bijis pie astroloģes Lindas Ceriņas?ka'das atsauksmes? paldies!

samtene , 2012-09-13 14:02:22

Pirmo reiz tadu dzirdu,kur vina pienem un kads telefons?

Inga , 2012-09-13 18:45:28

http://www.celinda.lv/lv/skola-2

... , 2012-09-13 18:51:42

Pieņem viņa Mednieku ielā uzreiz aiz TOPa. Biju pie viņas š.g. maijā bez nekādām rekomendācijām, vienkārši atradu info internetā un aizgāju :) Sieviete gados, bet iespaids palika vislabākais! Par cik pie astrologa vispār biju pirmo reizi, tad daudz runājām par man interesējošām vispārīgām lietām, protams, paskatījāmies arī gada plānu...
Svarīgi ir zināt precīzu dzimšanas laiku - stundu un minūti, kā arī ir labi sagatavoties sarakstot interesējošos jautājumus, jo kad būsi tur, daudz ko vari piemirst, jo tā informācija ko sniedz ir ļoti daudz :)

Jauna , 2012-09-13 19:51:04

Jā, mazliet pāri četrdesmit - sieviete gados! Veca tante viņa noteikti nav. Kā astroloģe - it kā normāli, bet mazliet pietrūkst konkrētības. Visu laiku jāatgādina, ka gaidi konkrētas atbildes, nevis filizofiju par tēmu.

Sieviete gados , 2012-09-13 20:54:10

Paldies!:)

samtene , 2012-09-13 23:04:08

Lindiņa forša jauka atraktīva un aktīva būtne , dalība "Bulciņu skaitumkonkursā" jau vien ir ko vērts gājiens :) Ar viņu jauki parunāt un zin un prot viņa daudz , forša kundzīte relaxsējoša un zinoša:)

Lunis , 2012-09-14 01:25:07

...visi atrologi, un pareģi un jūsu likteņa zinātāji ... velna bērni, nav dotas nevienam tādas tiesības kādam ko lasīt pēc zvaigznēm un pravietot un veidot jūsu dzīves ceļu. Tas ir tikai Jūsu ceļš un Jūsu ikdienas un ik momenta izvēle, kas veido Jūsu likteni, ja neveicas jādomā kāpēc un tas jālabo, ir jāpilnveidojas pašam... nevar iet un uzticēt savu liktenim svešam cilvēkam (grēkos līdz ausīm, kas pats nav skaidrībā ar sevi) kam Jūs esat tā pa īstam vienaldzīgs... visu varat paši... rakstīts Svētajos Rakstos kas meklē tas atradīs un ja lūgiest Dievam kaut maizi, tas akmeni Jums nedos... ir kāds mīlošāks, gudrāks un stiprāks Jūsu likteņa un ceļa LīdzGājējs....

brīdinu , 2012-09-14 12:03:54

es atvainojos,kas nozime aiz Topa,aiz topa sakas daudzstavu majas Jaunatnes iela,pasakiet ludzu konkreti kur vina pienem un ka ar vinu sazinaties,cik maksa seans.

Inga , 2012-09-14 14:58:57

Mednieku ielā pirmā māja pa labi jaunajā projektā. Internetā vajaga būt viņas telefona nr. norādītam. Es maksāju 20Ls, ja tagad jau nav kas mainījies.

Ingai , 2012-09-14 16:03:14

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet