Mēnešbiļetes
Klauu, vai Ogres vietējos autobusos iespējams iegādāties mēnešbiļetes (konkrēti interesē 2.maršruts)? Ja jā, tad cik maksā? Kur var iegādāties?
Meklējiet precīzu atbildi piektdienas vakarā :) Bet kā biežs autobusu lietotājs atminos, ka mēnešbiļetes parasti uzrāda skolēni. Man ar kādreiz bija skolēna mēnešbiļete :) Pieaugušajiem tās nav manītas...
Kādreiz mēnešbiļetes bija arī pieaugušajiem. Pēc kārtējā cenu paaugstinājuma tās pazuda un vairs netika atjaunotas. Vaicāju pēc tām konduktorēm, bet viņas tika raustīja plecus. Ir dzirdēts, ka it kā uzņēmumam biļetes ir liela ķēpa un nav izdevīgas, jo redz daudzi "neapzinīgie ļautiņi" nu braukās pa maršrutu vairākas reizes dienā un tādējādi radot uzņēmumam vienus zaudējumus.
PS. ar autobusu braucu katru dienu uz darbu un atpakaļ un dažu (paldies Dievam, ne visu) šoferu attieksme liecina par to, ka uzņēmums man pasažierim izdara ielu pakalpojumu un pretīmnākšanu mani vispār kaut kur vezdams...
To pārogre - saki Laiki Mainās!
Laikam esmu pārāk nepacietīga, taču nekādi nevaru sagaidīt solīto informāciju par autobusu mēnešbiļetēm...
Man ar tas interesē!!
Mjā, solītā informācija par mēnešbiļetēm bija tāds ziepju burbulis. Fui, Ogrenet!