Bērnudārzs
Sveiki! Padalieties, lūdzu, pieredzē! Kā bērnu 3 gadnieku šoruden iekārtot dārziņā, ja kopējā rinda neko labu nesola? Vai ir kāds dārziņš, ar kura vadītāju atsevišķi aprunājoties, izdodas kaut ko atrisināt? Lūdzu padalieties mazajos noslēpumos, un iesakiet, lūdzu, arī, kā pareizi rīkoties tādā gadījumā?
Par kukuļa došanu arī sēdina. Droši dalieties pieredzē.
Varbūt drīzāk caur labām paziņu paziņām varētu kaut ko sarunāt, bet par kukulīti nēesmu neko dzrdējusi. Visi paziņas ir tikuši godīgā ceļā, vienīgi var vēl pielabināties par sev vēlamo b/d, bet domāju neko citu.
Spriežot pēc uzdotā jautājuma pašai vēl jāapmeklē bērnudārzs vai skola.
Pamegini aiziet uz Strautinu,jo tur ir forsa vaditaja. Moz kaut ko sarunasiet.
to...Tak kopeejaa rinda ir, kada jega iet runat uz vienu konkretu darzinu???
Esmu dzirdējusi, ka pie Zelta Sietiņa vadītājasi Ādmines šo to var nokārtot. Viņa ir tā, kas rindu kūrē.
Neko jūs nevarēsiet nokūrēt, jo viss ir elektroniski! Vajadzēja laicīgi rindā stāties, ar ko tad citi, kuri nav tik 'ļabi runātāji' ir sliktāki? Vai vispār rindā esi iestājusies, runātāja???
Riekstiņā ir pat brīvas vietas.
Delam bija 3 gadinni un 6 men,un tikaj sakam stajgar darzinna,a rindu gajdijam 11menessi ka pierakstijamies!
EH juus lielie aizstavji... parsvaraa viss notiek caur paziisanos un ar kukuliem... mani daudzi pazinjas tikai taa dabuuja darzinjus savam atvasem. Vieni "iekartojas" caur paziisanos par apkopejam Malkalnee, jo to darbinieku berni var bez rindas dabuut darzinjus, citi caur militarajiem... ja galva stradaa tad visu var dabuut gatavu. Taa nu diemzel ir.
Vēl jau ir privātie darziņi. Ogrē. Ikšķilē.
Iesaku uz Strautiņu, un bez jeb kādiem ''kukuļem''. Tīri cilvēcīgi visu izrunājot(pati iekārtoju tādā veidā vienlaicīgi abus bērnus). Un tikai kā par saprati, iedevu konfekšu kasti. Lai izdodās.
Es savu mazo pierakstīju kad mazam bija 2 nedēļas, pierakstīju bērnu uz 2gadnieku grupu, tagad zvanīju un teica, ka mana rinda pienāks tikai uz 3 gadiem, tā kā vajag laicīgie pierakstīties.