Alternatīvā enerģija

www.junnvservices.webbyt.com

Palielinoties interesei par alternatīvās enerģijas risinājumiem un energoefektivitātes uzlabošanu majsaimniecībā.Mēs J&V Services uzsāk diskusiju par alternatīvās energijas risinājumiem mājsaimniecībā.Mēs centīsimies atbildēt uz Jūsu jautājumiem par vēja ģeneratoru ,saules paneļu un LED apgaismojuma izmantošanu mājsaimniecība,to +un -.

J&V Services , 2012-05-03 08:40:56

Biznesa projekts uz Free servera gan tā smieklīgi izstās mūsdienās , ņemot vērā ka WEBs praktiski neko nemaksā:)

Lunis , 2012-05-03 08:47:49

Gan ALTERNATĪVS pasākums ar vienīgo tekstu "Apache is functioning normally " :D :D

Lunis , 2012-05-03 08:49:53

Nu tad uzsākam diskusiju. kādi priekšlikumi, lai mājā palaistu kādu nelielu vēja ģeneratoru. kā noteikt cik lielu , cik vietas viņam vajag u.t.t. ar ko sākt vispirms lai attīstītu šo domu līdz realizācijai?
cik nedaudz esmu dzirdējis ir jau grūtības to savu saražoto tīklā palaist? varbūt es kļūdos?

cor , 2012-05-03 20:36:35

Nu tad uzsākam diskusiju. kādi priekšlikumi, lai mājā palaistu kādu nelielu vēja ģeneratoru. kā noteikt cik lielu , cik vietas viņam vajag u.t.t. ar ko sākt vispirms lai attīstītu šo domu līdz realizācijai?
cik nedaudz esmu dzirdējis ir jau grūtības to savu saražoto tīklā palaist? varbūt es kļūdos?

cor , 2012-05-03 20:36:41

...man arī tā aktuāla tēma... kādēļ nesākas diskusija??????

pievienojos , 2012-05-04 17:03:08

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet