BITE pieslēgums!
KĀDAS ir atsauksmes par BITE pieslēgumu?
Vai tas ķer labi visur?
Vislabākās. Pārgāju no LMT, apnika tā mūžīgā čakarēšana ar rēķinu un neesošu sarunu pierakstīšana.
Esmu ļoti apmierināta.
Apmierinata!!!!!Panemu pieslegumu par 8.50 ls,runaju uz visiem tikliem 1000 min,250 iszinas,50 mg internets.Katru menesi vel paliek pari.Par kersanu cita runa.Ja labs mobilais,tad ir ok.
Bet kā ir ar uztveri kaut kur tālāk ja brauc...uz Latgales pusi...uz citām pusēm?
Latgalē ar uztveri BITEi labāk par LMT un TELE2, tas manā pusē
piemeram depili ir slikta uztveri!man nepatik BITE!
te bitei slikti ar ķeršanu, nu pavisam slikti......pārgāju uz LMT
Esmu apmierināta ar pieslēgumu, man par 1.50Ls, sarunas bites tīklā bez maksas, runāju bites tīklā mēnesī pat 35 h :) Ir nācies zvanīt uz Gulbeni Ogrē dzīvojot, zona bija un ar sakariem viss bija kārtībā! Es pārgāju no LMT, kādreiz par rēķinu maksāju sākot no 35Ls, tās bija šausmas...
Es arī par BITI! Tagad m;eneša izmaksas sastāda no 1.50Ls līdz 3.00Ls... Arī es kādreiz LMT maksāju no 30Ls un uz augšu, mēģināju situāciju glābt pārejot uz TELE2....vēl trakāk...kaut no sākuma to nevarēju teikt. Tika pierakstīti gan neesošas sarunas, gan nesaņemti un nepasūtīti pakalpojumi....ĀRPRĀTS!Cīnīties un meklēt taisnību - bezjēdzīgi...pat lai mainītu tarifu uz izdevīgāku, man prasīja samaksāt 60 Ls. Tā nu ar mokām sagaidīju līguma termiņa beigas, un Attaaa... Bites klients esmu jau gandrīz gadu, un man par to tikai prieks!
Man arī BITE patīk, vienīgā problēma ārzemēs( ne visur), bet Ālandu salās zonas nav... :(
Braukāju pa visu Latviju un zona ir visur. Otrs tel Lmt un medz nebut zonas tur kur ir bitei. Arī Latgalē. Sen tie laiki, kad var spekulēt ar zonas neesamību ir garām. Parēķini, kas Tev ir izdevīgi -pārmaksāt par pakalpojumu vai IESPĒJAMAS nepamanāmas problēmas ar pārklājumu.
ja ,par TELE2 varu teikt tikai to sliktako.SAUSMIGA KRAPSANAS SAJA KOMPANIJA.Kad nem telefonu ,tad prasa iemaksu,kuru atgriezisot pec pusgada,bet kad ej pakal naudai,tad figa!!!!!!!!!!NENEMIET TELE2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tIKAI NE TO!!!!!!mUMS ARI KADREIZ LIKAS bite SLIKTA,BET, KAD IZMEGINAJAM CITUS PAKALPOJUMUS,TAD SI IZRADIJAS VISDRAUDZIGAKA.
ES IESAKU O,KARTI VISUR LABI IET UN ARZEMES LOTI LABA DZIRDESANA.
TELE2!!!!
man ir METEORITS no Tele2, runaju daudz (kopa apmeram 15 stundas menesi) un uz pulksteni neskatos :)
Ar BITI pat Rīgā ir problēmas...nemaz nerunāsim par pārējo LV teritoriju.
Es pārgāju uz biti,jo ar zelta zivtiņu nebija zonas....
Tikko vīrs paŗgāja no LMT, kur rēķina 25Ls (kaut arī lielākoties runā pa darba BITEs telefonu) uz BITI, skatīsimies kā būs. Ar darba telefonu vīrs ļoti apierināts - ātrs i-nets, ar zonu nav bijis problēmu pagaidām.